Annonce

Veteranen Rebellin fortsætter karrieren som 50-årig
21. februar 2021 12:30Foto: Sirotti
af Emil Ipsen

Davide Rebellin fylder 50 år i august, men den tidligere vinder af Amstel Gold Race, Flèche Wallonne og Liège-Bastogne-Liège har endnu engang fundet et hold, så han fortsætte med at konkurrere på cyklen i en sæson mere.

Holm hylder Froome: Skivebremser er noget lort

SE FELTET.DKS EKSKLUSIVE TILBUD PÅ I MARTS

Davide Rebellin fortsætter karrieren på det italienske kontinentalhold Work Service-Marchiol, et hold med kun italienere. 

Ifølge det hollandske cykelmagasin Wielerflits, er det lige på og hårdt for den italienske veteran, der skal have sin debut i cykelløbet Trofeo Laigueglia onsdag d. 3. marts. 

Oprindeligt så det ud til, at Rebellin skulle køre for Cambodja Cycling Academy i år. Italieneren havde ladet sig fotografere i det fransk/cambodianske Konti-holds tøj, men tidligere på måneden blev det meddelt, at han stadig ikke havde underskrevet en kontrakt med holdet.

Cambodja Cycling Academy har angiveligt på det seneste været ramt af negative historier, og der skulle være problemer med matrialerne til årets sæson, omgåelse af regler og interne konflikter. Uro der kan forklare det pludseligt skifte af hold for den alderende stjerne. 

Rebellin viste i sidste sæson, at han stadig kan lidt endnu, da han blev nummer otte samlet i det rumænske bjergløb Sibiu Cycling Tour. Bedste resultat kom på kongeetapen, hvor han blev nummer syv.

 

Davide Rebellin blev professionel i 1992, og han har kørt aktivt lige siden kun afbrudt af en doping-karantæne fra 2009-11.

INFO
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

UCI med appel til ryttere: Vi skal sende et godt signal

Landevej

Eksklusivt interviewSaabye tilbage på dansk jord: Skal starte på en frisk

Landevej

Livestream masser af cykling - Specialtilbud på Discovery+

Landevej

Colombiansk stjerne har overvejet karrierestop

Landevej

Eksklusivt interviewSaabye og Lønne vender hjem til den danske cykelscene

Landevej

Eksklusivt interviewColoQuick-talent i EM-trøjen: Det var noget specielt

Landevej

Video i artiklenOptakt: Paris-Nice

Landevej

Annonce