Vaughters: Denk havde ikke et hold uden Sagan
05. april 2021 13:53Foto: BORA-hansgrohe / BettiniPhoto
af Johan Hørstrup

Ralph Denks overvejelser om, hvorvidt Peter Sagan stadig har en plads på Bora-Hansgrohe-holdet i den kommende sæson, har været snakket meget om den seneste uge. Nu har den amerikanske holdejer Jonathan Vaughters luftet sine tanker om tyskerens overvejelser. 

Annonce

Der har i den seneste uge, været en del snak om Peter Sagan og hans rolle på Bora-Hansgrohe. Ifølge holdets manager Ralph Denk, kunne det nemlig meget vel være, at Sagan skal se sig om efter et nyt hold til 2022-sæsonen.  

 

I et interview med den tyske avis Kölner Stadt-Anzeiger var Denk ikke sikker på, at den slovakiske stjerne stadig er sin løn værd, og at han var i karrierens efterår. Den tredobbelte verdensmester har svaret igen på Denks udtalelser, som slovakken bestemt ikke er enige med.

 

Sagan er dog ikke alene om, at være uenig med Denk. EF Education - Nippos holdejer Jonathan Vaughters mener ikke, at tyskeren havde haft et hold, hvis det ikke havde været for Peter Sagan.  

Peter Sagan løb med sejren på 6. etape

KØB ADGANG: SE ALLE DE STØRSTE CYKELLØB PÅ

 

 

Her peger Vaughters også på Douglas Ryder og Patrick Lefevre som to holdejere han har respekt for. Sidstnævnte kan meget vel miste en af sine store stjerner til Denk og Bora-Hansgrohe næste sæson.

 

Bora-chefen Willi Bruckbauer er så interesseret i belgiske Remco Evenepoel, at han overvejer at købe hele holdet. Denk har dog skudt historien til jorden, som han afviser kommet til at ske, og kalder latterlig.

Annonce

 

Annonce

DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Norsk succeshold trækker sig fra Alpe-løb

Landevej

Video i artiklenPogacar inden åbent Fléche Wallone: Mur de Huy er unik

Landevej

Optakt: 3. etape af Tour of the Alps

Landevej

Video i artiklenOptakt: Fleche Wallonne

Landevej

Video i artiklenFølg en travl onsdag med bjerge og ardennerklassiker

Landevej

Eksklusivt interviewDansk stortalent tæt på tyrkisk sejr: Jeg bliver måske lidt ivrig

Landevej

Fuglsang foran belgisk komet på særlig liste

Landevej

Annonce