Annonce

Vanhoucke: Et tab på tre minutter er ikke så dårligt
14. oktober 2020 09:50Foto: Photo News
af Oliver Monø

Tiende etape af Giro d'Italia blev en dyr omgang for Lotto Soudal's klassementshåb Harm Vanhoucke. Det endte med, at Vanhoucke tabte tre minutter og 36 sekunder til favoritterne.

Radio Tour – Taler Giro, 10 etape: Fuglsangs tidstab, ’venner’ i feltet og holdafbud

se mere cykling på

23-årige Harm Vanhoucke (Lotto Soudal) måtte erkende, at han ikke kunne følge de andre favoritter på tiende etape af Giro d'Italia.

 

Vanhoucke kom i mål tre minutter og 36 sekunder efter favoritterne og gik dermed fra en syvende plads i klassementet til en sekstende plads.

 

Jeg havde forventet, at jeg ville gå ned. Jeg frygtede dagens etape med de stejle bakker hver gang. Det passer mig ikke. Et tab på tre minutter på favoritterne er ikke så dårligt,” udtalte Vanhoucke til sporza.be.

 

Også danske Jakob Fuglsang kom i problemer på etapen, det skyldtes dog ikke dårlige ben men en punktering i et meget dårligt moment. Det kostede Fuglsang over et minut. Fuglsang går fra en sjette plads til at ligge nummer 11.

 

De to klassementsryttere er dog enige om, at deres tidstab ikke bliver noget problem i forhold til deres chancer i det samlede klassement.

 

”Det er ikke så slemt. Forskellene vil være større i den sidste uge, og jeg forventer, at flere ryttere vil falde igennem.”

Annonce

 

Belgieren har endnu en sejr til gode i år, men kan trods alt glæde sig over en bjergtrøje i det franskeløb Tour Poitou-Charentes en Nouvelle Aquitaine samt en tredjeplads på tredje etape af Giro d'Italia i år.

 

 

Annonce

INFO
Giro d'Italia
Nyheder Profil Resultater
Harm Vanhoucke
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Armstrong kunne også vinde Touren uden doping ifølge kommentator

Landevej

LIVESTREAM: Postnord Danmark Rundt ruten præsenteres

Landevej

Video i artiklenOptakt: Trofeo Laigueglia

Landevej

Video i artiklenFølg Strade Bianche-opvarmningen i Laigueglia

Landevej

Video i artiklenSe højdepunkterne fra Le Samyn

Video

Norsgaard havde studeret ruten inden podieplads

Landevej

Video i artiklenMerlier om kaotisk spurtsejr: Det gik ikke som planlagt, efter Mathieu havde problemer med sin cykel

Video

Annonce