Annonce

Van der Poel ude af UAE Tour - Coronaprøve sender Alpecin-Fenix hjem
22. februar 2021 10:54Foto: UAE Tour/LaPresse
af Andy Joachim Pedersen

Mathieu van der Poel og Alpecin-Fenix stiller ikke til start på dagens etape i UAE Tour, da en medarbejder på holdet har afleveret en positiv coronaprøve.

UAE Tour highlights: 1. etape

se mere cykling på

Der hviler tilsyneladende en grad af uheld over UAE Tour, som for andet år i streg, nu er ramt af positive coronatilfælde, som denne gang sender Mathieu van der Poel hjem.

 

Det skriver Wielerflits.nl og holdet bekræfter ligeledes selv, at de er ude af løbet.

 

 

Mathieu van der Poel imponerede ellers stort med en etapesejr i går, som sendte ham i front for løbet forud for dagens enkeltstart, hvor det var forventet, at han ville levere et fint resultat.

 

Det hollandske medie skriver, at det er et medlem af holdets personale, som har afleveret en positiv prøve, som nu resulterer i en hjemsendelse, og det vækker minder om sidste års sag.

 

Holdet har efterfølgende skrevet en ny opdatering på deres Twitter, hvor de bekræfter, at de er gået i isolation i overenstemmelse med de lokale myndigheders anvisninger. Rytterne skal nu testes i de kommende dage.

Annonce

 

 

HAR DU HUSKET AT SÆTTE DIT MANAGERHOLD TIL FELTETS SÆSONSPIL?

 

Her var det også to medlemmer fra to forskellige holds personale, der afleverede positive prøver for corona, hvilket fik arrangørerne til at aflyse de sidste to etaper i løbet.

 

Efterfølgende var flere hold isoleret under tvangslignende forhold, hvor blandt andet danske Jesper Hansen, som på daværende tidspunkt kørte for Cofidis, tilbragte særdeles mange dage på et hotel i De Forenede Arabiske Emirater.

 

Dagens etape vil dog fortsætte, det bliver dog bare uden den store hollandske cykelprofil van der Poel, som forhåbentlig selv slipper for en positiv prøve, da hans forårssæson i så fald vil være i fare.

Annonce

INFO
Mathieu Van der Poel
Nyheder Profil Resultater Statistik
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenInterview med Ballerini efter sejr

Video

Honoré med fjerdeplads i flot sejr til Gaudu

Landevej

Video i artiklenBallerini vinder suverænt Omloop Het Nieuwsblad

Video

Ballerini uslåelig i spurten efter skuffende dansk Omloop

Landevej

Video i artiklenMoscon kører den hårdt fra front på Kappelmuur

Video

Video i artiklenStort styrt i Belgien

Video

Historisk: Skjelmose smadrer dansk WorldTour-rekord

Landevej

Annonce