Van der Breggen springer Flandern Rundt over
12. februar 2019 20:00 af Andy PedersenFoto: Sirotti

Anna van der Breggen overvejer kraftigt at springe Flandern Rundt i år, da løbet ikke passer ind i hendes løbsprogram i foråret.

Verdensmesteren Anna van der Breggen kommer højest sandsynligt ikke til at tage sin regnbuetrikot med til Flandern Rundt. Boels Dolmans-rytteren har nemlig valgt at prioritere det store mountainbike-løb Cape Epic, som løber af stablen i Sydafrika i slutningen af marts. Her skal hun danne makkerpar med danske Annika Langvad.

 

”Jeg synes ikke, at Flandern Rundt passer ind i mit program. Løbet er tæt på Cape Epic og jeg forventer, at jeg skal bruge noget tid på at komme mig efter det,” siger van der Breggen til Wielerflits.nl.

 

Flandern Rundt bliver nemlig kørt i starten af april i Belgien, og eftersom at Cape Epic bliver regnet for et meget hårdt løb, så kan det utvivlsomt ende med at blive en træt van der Breggen, som stiller op. Af den grund har hun altså valgt at tage det op til overvejelse.

 

Anna van der Breggen vandt Flandern Rundt blandt mange andre løb sidste år, hvor hun var dominerende i kvinderækken. Foruden Flandern Rundt blev det også til sejre i Strade Bianche, Fleche Wallone, VM og Liege-Bastogne-Liege.

DEL
DELTAG I DEBATTEN