Valverde levede op til egne forventninger
06. februar 2019 19:05 af Joachim Farshøj Foto: Innsbruck-Tirol 2018 / BettiniPhoto

Den spanske landevejsverdensmester nappede en ottendeplads på første etape af Volta a la Comunitat Valenciana - et resultat, Valverde er fint tilfreds med.

Alejandro Valverde levede op til egne normalt tårnhøje forventninger, da han på den indledende enkeltstart i Valenica sikrede sig et fint udgangspunkt for resten af ugen.

 

Movistar-stjernen kørte dagens ottendebedste tid, 11 sekunder langsommere end vinderen Edvald Boasson Hagen.

 

”Jeg regnede med at være i top-15 efter i dag, så jeg er glad og tilfreds med resultatet,” sagde Valverde efter sæsondebuten.

 

Veteranen fra Murcia har tradition for altid at være deciderende flyvende fra sæsonstart, og selvom dagens ti kilometer lange enkeltstart måske ikke siger alt for meget om formen, er det alligevel en fin markør.

 

Valverde vil med al sandsynlighed også være at finde i den absolutte front af feltet i de kommende dage, hvor han virkelig får muligheden for at vise regnbuestriberne frem. Derfor var et solidt resultat på dagens etape også yderst vigtigt for Valverde, hvis muligheder for at tage den samlede sejr bestemt ikke er blevet ringere efter i dag.

 

”Vi er temmelig tæt på førertrøjen, og vi er godt med i forhold til de andre rivaler. Jeg havde en god følelse, men vi tager det dag for dag,” afsluttede Valverde.

 

Valverde vandt sidste år Volta a la Comunitat Valenciana samlet, efter at have taget to etapesejre, hvor særligt den anden var yderst formidabel. Dette var Valverdes første sejre siden det forfærdelige styrt på første etape af Tour de France 2017.

DEL
DELTAG I DEBATTEN