Valverde efter tredjeplads: Måske vil jeg fortsætte
21. april 2021 19:35Foto: A.S.O. / Aurelien Vialatte
af Johan Hørstrup

Alejandro Valverde fylder 41 år på søndag. Alligevel lykkedes det ham at blive nummer tre i dette års Fleche Wallone.

Annonce

Alejandro Valverde er en af alderspræsidenterne på WorldTouren. På trods af sin høje alder, blev den 40-årige spanier nummer tre i dette års Fleche Wallone, et løb som han har vundet fem gange.

 

Movistar-rytteren er dog aldrig blevet nummer tre i den belgiske Ardenner-klassiker. Med sin 41-års fødselsdag denne weekend, lakker hans karriere mod enden. Det er dog ikke sikkert, at det er sidste gang vi ser ham i Fleche Wallone.

 

”Jeg har allerede fem sejre og en andenplads, så jeg måtte jo også slutte på en tredjeplads på et tidspunkt. Var det her så mit sidste Fleche Wallone? Det ved jeg ikke, men jeg har det godt, så nu må vi se,” fortæller han til Wielerflits.nl.

Afgørelsen på Fléche Wallonne 2021

SE ALLE TOUR-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

 Valverde har i denne sæson vist tegn på fordums styrke, med en sejr i GP Miguel Indurain og en stærk præstation i Catalonien Rundt. Han er også selv bevidst om sit niveau.

 

”Jeg er i god form. Jeg har haft det godt siden Catalonien Rundt, og det beviste jeg igen i dag. Jeg er glad for at være så tæt på de to bedste. Jeg måtte bruge lidt for mange kræfter på at komme frem, da jeg sad for langt tilbage i bunden af Mur de Huy,” fortæller han til Wielerflits.nl.

 

På søndag kan Valverde fejre sin 41-års fødselsdag. Det bliver dog ikke med en hyggelig familiesammenkomst. Han er nemlig til start i dette års Liege-Bastogne-Liege.

Annonce

 

”Vi kører Liege-Bastogne-Liege på søndag. Min positionering i finalen var dårlig i dag, men positionering betyder ikke så meget der, så vi må se hvordan det går,” forklarer han til Wielerflits.nl.

 

Annonce

INFO
Alejandro Valverde
Nyheder Profil Resultater Statistik
Fleche Wallonne
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

EKSKLUSIVT TILBUD: Se alle Tour-etaper uden reklamer

Landevej

Canyon SRAM-rytter stryger til tops med sent angreb i Belgien

Landevej

Roglic: Vingegaard bliver afgørende for min Tour

Landevej

Video i artiklenTour de France: Bjergtrøjen

Landevej

Belgier sejrer efter solotogt - Stjernefrø imponerer i debut

Landevej

Danskerhold skifter navn efter ny sponsor

Landevej

Video i artiklenTour de France: Pointtrøjen

Landevej

Annonce

ANNONCE