Ung amerikaner var tæt på sejren: Jeg fortryder intet
05. april 2021 21:00Foto: Sirotti
af Hans Emil Højgod

Dagens etape sluttede ambivalent for Brandon McNulty. Amerikaneren kørte sig til en flot andenplads, men han var samtidig kun to sekunder fra sejren. Det var dog en glad UAE Team Emirates-rytter, der udtalte sig efter præstationen.

Annonce

Brandon McNulty var sølle to sekunder fra at tage sejren på 1. etape af Baskerlandet rundt. På trods af at være så tæt på etapetriumfen og førertrøjen, var den 23-årige amerikaner glad for sit udbytte.

 

”Jeg er virkelig tilfreds med dette resultat. Naturligvis kom jeg tæt på sejren, som ville have været fantastisk at tage, men jeg gav alt, så jeg fortryder intet.”

 

McNulty har i denne sæson vist sine tempoevner frem på fornem vis, da han indtil videre har kørt topplaceringer hjem på alle tre enkeltstarter, som han har kørt i 2021.

Marginalerne er med Primoz Roglic! McNulty ind under to sekunder efter

KØB ADGANG: SE ALLE DE STØRSTE CYKELLØB PÅ

 

I både Volta Ciclista a Catalunya og Paris-Nice blev det til en fjerdeplads, mens det i dag, som bekendt, endte med en andenplads.

 

På trods af de imponerende tempoevner, var det ikke en voldsom kompleks analyse, som UAE Team Emirates-rytteren havde, efter at have kørt sig til den flotte andenplads bag Primož Roglič.  

 

”Det gjaldt stort set bare om at give den fuld gas på den første stigning, komme til hægterne igen på nedkørslen og derefter bare give det hele på den sidste mur,” fortalte McNulty, der fører ungdomskonkurrencen efter dagens etape.

Annonce

 

Netop ungdomskonkurrencen får rytteren fra Arizona dog svært ved at vinde, da amerikanerens kaptajn i det baskiske etapeløb hedder Tadej Pogačar.

 

Udover en andenplads i den seneste udgave af Critérium du Dauphiné har den unge slovener vundet ungdomskonkurrencen i alle de etapeløb, han har stillet op i, siden starten af 2019.

 

McNulty er dog glad for, at både han og Pogačar ligger godt til i klassementet, da han ser det som en fordel i kampen om den samlede sejr.

 

"Vi er i en rigtig god situation nu med mig og Tadej (Pogačar, red.) højt oppe i klassementet, og jeg ser frem mod de kommende dage ”.

 

Det er dog værd at bemærke, at Team Jumbo-Visma, som må forventes at være UAE Team Emirates værste konkurrenter, har Jonas Vingegaard og Tobias Foss, der, udover Roglič, også ligger i toppen af klassementet.

Annonce

 

Læs vores udførlige optakt til Baskerlandet Rundt, hvor morgendagens kuperede 2. etape også bliver gennemgået.

INFO
Itzulia Basque Country
Nyheder Profil Resultater
UAE Team Emirates
Nyheder Profil Ryttere Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenPogacar inden åbent Fléche Wallone: Mur de Huy er unik

Landevej

Optakt: 3. etape af Tour of the Alps

Landevej

Video i artiklenOptakt: Fleche Wallonne

Landevej

Video i artiklenFølg en travl onsdag med bjerge og ardennerklassiker

Landevej

Eksklusivt interviewDansk stortalent tæt på tyrkisk sejr: Jeg bliver måske lidt ivrig

Landevej

Fuglsang foran belgisk komet på særlig liste

Landevej

Eksklusivt interviewValgren om Fleche og Liege: Hader det ene - Elsker det andet

Landevej

Annonce