Annonce

Trek-rytters karantæne er ophævet efter uheldig kommentar
11. november 2020 10:00Foto: Trek-Segafredo
af Mathias Høj

Juniorverdensmesteren Quinn Simmons drog sig i unåde hos Trek-Segafredo med en kommentar på Twitter, men nu er den talentfulde amerikaner tilgivet af sit hold.

Radio Tour, sæson 2, afsnit 28: Den store Vuelta-evaluering

SE FELTET.DKS EKSKLUSIVE TILBUD PÅ I MARTS

Trek-Segafredo har valgt at ophæve karantænen til Quinn Simmons, efter amerikaneren blev udskammet for at udtrykke racisme i en kommentar på de sociale medier tidligere på sæsonen.

 

Det fortæller holdmanager Luca Guercilena til Cyclingnews.

 

Simmons kommenterede et Twitter-opslag fra cykeljournalisten José Bean, der opfordrede Trump-støttere til ikke at følge hendes profil længere. Den unge amerikaner skrev en kommentar med ordene ”farvel” efterfulgt af en vinkende mørktonet hånd som emoji, hvilket blev opfattet som racistisk.

 

Efterfølgende besluttede Trek-Segafredo at suspendere Simmons på ubestemt tid, men nu er han altså tilbage på holdet og i gang med forberedelserne frem mod den kommende sæson.

 

”Situationen er løst. Quinn vil deltage ved holdets træningslejre og begynde den kommende sæson som normalt. Vi ser frem til næste sæson, hvor Quinn som en af vores meget talentfulde ryttere kan nå et højere niveau,” lyder det fra Guercilena.

 

Simmons har været ude at undskylde for sin kontroversielle Twitter-kommentar, hvor han afviser de mange racistiske anklager imod ham.

Annonce

 

Den 19-årige amerikaner er blevet udråbt som en af de helt store cykeltalenter, efter han ved VM i Yorkshire sidste år blev juniorverdensmester i linjeløb.

 

I denne sæson har han kørt sin første sæson på WorldTouren, hvor det blandt andet er blevet til en sjetteplads ved det franske endagsløb Bretagne Classic og en samlet andenplads i Ungarn Rundt.

 

Simmons har kontraktudløb med Trek-Segafredo i slutningen af 2021.

 

Annonce

INFO
Quinn Simmons
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenOptakt: GP Jean-Pierre Monseré

Landevej

Optakt: GP Industria & Artigianato

Landevej

Video i artiklenOptakt: 1. etape af Paris-Nice

Landevej

Video i artiklenOptakt: Paris-Nice

Landevej

Video i artiklenFølg Mads P. og Cort i første massespurt i Paris-Nice

Landevej

Video i artiklenFølg søndagens endagsløb i Belgien og Italien

Landevej

Fuglsang efter kamp mod overmagten: Top-5 havde været fedt

Landevej

Annonce