Tre talenter får kontrakter med Team Sunweb
20. november 2020 15:00Foto: Unipublic / Photogomez Sport
af Andy Joachim Pedersen

Team Sunweb-organisationen har fået styr på hele tre navne til den kommende sæson. Tim Naberman, Oscar Onley og Henri Vandenabeele får alle kontrakter i organisationen.

Annonce

To nye ryttere kommer til Team Sunweb og deres udviklingsmandskab i den kommende sæson. Oscar Onley har fået en kontrakt med Team Sunweb Development til og med 2022.

 

Onley vandt i denne sæson Tour de Savoie Mont Blanc, og har vist talenter i bjergene over de tidligere år. Holdet regner ham dog også som en enkeltstartsspecialist.

 

Henri Vandenabeele skal til gengæld kun tilbringe ét år hos udviklingsmandskabet, før han rykkes op på WorldTouren i 2022 og 2023.

Radio Tour, Sæson 2, Afsnit 29: Den store afrunding på cykelsæsonen

SE ALLE GIRO-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

Ligeledes regnes Vandenabeele som en klatrer, der skal sikre Sunweb store resultater i fremtiden. Belgieren har flere sejre i denne sæson.

 

Tim Naberman er sidste skud på kontraktstammen. Han forlænger nemlig med yderligere en sæson hos udviklingsholdet, og dermed bliver alle tre rytter holdkammerater med danske Tobias Lund Andreasen i den kommende sæson.

 

Naberman har været med mandskabet siden 2019, og den netop afsluttede sæson var dermed den anden af slagsen for rytteren, som føler, at han har udviklet sig meget.

Annonce

 

Han håber, at han kan tage skridtet op fra U23-niveauet efter den kommende sæson, som bliver den sidste i U23-rækkerne for hollænderen.

 

Annonce

INFO
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenMatthias Brändle med ny hurtigst tid: 9:09

Video

Se alle Giro-etaper uden reklamer

Landevej

Video i artiklenSi o no? Brian Holm og Bastian Emil svarer på skarpe ja-nej-spørgsmål om cykelsporten

Video

Groenewegen: Nu får jeg mit gamle liv tilbage

Landevej

Video i artiklenChristopher Juul-Jensen sætter 8. hurtigste tid med 9:32

Video

Video i artiklenCastroviejo sætter hurtigste tid: 9:14

Video

Video i artiklenLIVE nu: Giroen er i gang!

Landevej

Annonce