Prøv vores nye app
Tour de Suisse-analyse: Da Pogacars Tour-tropper kom tilbage på sporet
13. juni 2024 14:03Foto: Sirotti
af Emil Axelgaard

I disse dage køres Tour de Suisse, som vi dækker intenst. Hver dag skriver vores ekspert, Emil Axelgaard, optakter til etaperne, og som led heri analyserer han den foregående dags begivenheder. Vi bringer her hans analyse af 4. etape.

Annonce

Artiklen fortsætter efter videoen.

 FELTET.DK'S NYE APP: FØLG LØBENE FRA START TIL SLUT

 

Det er ikke tit, UAE helkikser i et stort etapeløb. Hvordan skulle de næsten også kunne gøre det? Sportens mest pengestærke mandskab er jo kendt for altid at hente den ene verdensstjerne efter den anden hver eneste gang, de har brug for en oprustning. Når man i sin trup kan præsentere ikke færre end otte ryttere, der har været i top 10 i en grand tour, herunder fire, der ar været på podiet, og man derudover har supertalenter som Isaac Del Toro, er det jo ganske naturligt, at holdet altid møder op med en veritabel stjerneparade, der altid er god for en plan B, hvis plan A kikser.

 

Det er heller ikke sket mange gange i år, hvis man ser på sæsonens WorldTour-løb. Del Toro bragede jo ind på scenen i Tour Down Under, inden Brandon McNulty kørte på podiet i Paris-Nice. Derefter endte Juan Ayuso og Del Toro begge i top 4 i Tirreno-Adriatico, inden chefen selv, Tadej Pogacar, ryddede bordet fuldstændigt i Catalonien og i Giroen. Midt i det hele tog Ayuso tog sin sejr i Baskerlandet, og derfor var det i sæsonens indledende fase kun i UAE Tour, at det gik helt galt. Den gjorde til gengæld også ekstra ondt, for det er som bekendt holdets hjemmebaneløb, hvor de var mødt op i en langt stærkere besætning end alle andre, men hvor Adam Yates styrtede ud, Brandon McNulty vist var lidt småsyg, og Jay Vine betalte prisen for en skadesplaget vinter.

 

Læs også
Optakt: 15. etape af Tour de France

 

Men på det sidste er altid bestemt ikke kørt på skinner. Nej, faktisk har holdet oplevet to af de sjældne helkiksere i de seneste to store ugelange løb. I Romandiet havde alle regnet med, at Ayuso ville vinde, og hvis ikke han var klar, kunne Yates, McNulty eller Pavel Sivakov vel tage over. Det kunne de imidlertid ikke. Spanieren oplevede et overraskende kollaps, og Yates og Sivakov var som følge af tidligere skader stadig så formsvage, at de endte som de rene statister, mens McNulty var træt efter et langt forår.

 

Heldigvis var det også for dem alle afrundingen på første del af sæsonen. Der var plads til at nulstille og gøre klar til det, der for de fleste af holdets stjerner er sæsonens helt store mål, nemlig Tour de France. Med tanke på holdets evne til sjældent at kikse en forberedelse var forventningerne derfor også tårnhøje, da det meste af Tour-truppen - dog med undtagelse af Pogacar, Yates og Almeida - skulle vise, at de var helt klar i Tourens vigtigste generalprøve, Criterium du Dauphiné.

 

Det franske løb endte imidlertid som endnu en af de sjældne helkiksere. Ayuso var pokkers uheldig med at styrte ud af løbet, men allerede inden da havde han på tre etaper i træk efterladt et ganske svagt indtryk. Heldigvis havde man så Sivakov og Marc Soler, men det var en ringe trøst. Soler var ganske vist tæt på at vinde kongeetapen fra et udbrud, men var et stykke fra sit bedste niveau, og for Sivakov endte det i en regulær katastrofe, da han tidligt blev sat og derefter udgik på sidste etape efter en generelt pauver optræden. Da også Tim Wellens var langt fra sit bedste, hjalp det ikke meget, at Tour-truppens tungeste, Nils Politt, som den eneste så ud til at være klar til årets vigtigste opgave.

Annonce

 

Nu er UAE i den gunstige situation, at alarmklokkerne aldrig bimler og bamler fuldstændigt. De har nemlig altid Pogacar at falde tilbage på, og han viste i Giroen, at han - uanset om trætheden melder sig til slut - nok skal sørge for, at Touren ikke ender som en katastrofe, i hvert fald hvis han undgår uheld. Det kan bare ikke ændre på, at der må have været en vis bekymring at spore hos manager Mauro Gianetti, for de to øvrige Tour-ryttere, der ikke var en del af Dauphiné-fiaskoen, nemlig Yates og Joao Almeida, havde begge alt at bevise efter et katastrofalt forår.

 

Derfor må der også være udbrudt et lettelsens suk, da Tourens andet store forberedelsesløb, Tour de Suisse, i dag for alvor indledte klassementskampen med den første af hele fem bjergetaper i træk. Længe så det ellers ud til, at det med spænding imødesete slag på det berømte Skt. Gotthardpas skulle ende i en total fuser, da ingen af de store mandskaber blot antydede, at de havde lyst til at køre cykelløb - og det endda selvom Yates på det meste af opkørslen lignede en mand, der havde så meget kriller i benene, at han ikke kunne vendte med at finde ud af, om de var lige så gode, som han troede. Den passivitet kunne næsten ikke undgå at bidrage til bekymringen, for det er ikke ofte, Yates ikke griber ud efter en etapesejr, når han føler, at chancen byder sig.

 

Det er da også helt, helt uforståeligt, at araberne lod et ganske svagt udbrud sejle så langt væk, at de forærede en etapesejr til deres arabiske naboer fra Bahrain. Da Yates langt om længe alligevel bad Del Toro om at teste rivalerne lidt, varede det nemlig ikke længe, inden han fik begravet al den tvivl, hans svage forår havde skabt, så effektivt, som man overhovedet kunne. Selvom stigningen var blevet kørt i et ganske moderat tempo, var ingen af rivalerne tilsyneladende i stand til blot at prøve at matche den lille brite, der sejlede væk med den suverænitet, vi ved, han kan have, når han er allerbedst.

 

Det har vi bare slet ikke set i 2024, selvom han i et svagt felt vandt i Oman for efterhånden længe siden. Det fik styrtet i Emiraterne og den efterfølgende sygdom effektivt spoleret, og da han var så længe om at finde formen, kunne man ikke undgå at blive en smule bekymret. Det er Gianetti sikkert også blevet, men derfor var der så meget desto mere grund til at udbryde det omtalte lettelsens suk, da Yates i dag viste, at han skam er helt, helt klar til både at støtte Pogacar om et par uger og måske også gribe ud efter endnu en podieplads. Noget tyder i hvert fald på, at han er lige så god, som han var i Dauphiné for et år siden, hvor han ikke blev kørt helt bag om dansen af Jonas Vingegaard, og det var som bekendt begyndelsen på en sommer, der endte med en 3. plads i Touren.

 

Det blev også starten på en sommer, hvor han i en høj alder var bedre end nogensinde, og havde han ikke været så pokkers uheldig at være oppe mod netop Vingegaard, havde han vundet Dauphiné i suveræn stil. Det lykkedes som bekendt ikke, men nu tyder meget på, at han i år kan stille til start i Touren med en frisk sejr i Tour de Suisse i lommen. Han kom i hvert fald så overbevisende fra land, at det er svært ikke at have ham som favorit nu.

 

Lukket land er det dog langt fra. Yates er skam holdbar over en uge, men han er hverken den mest stabile eller den mest holdbare. Tværtimod er han kendt for at tabe niveau, og derfor kan rivalerne stadig øjne et håb i denne uhørt brutale udgave af det schweiziske løb, hvor holdbarheden for alvor testes. Desværre for dem får Yates do en hjælpen hånd på fredag, hvor man ikke kan passere det gigantiske Nufenenpass, der ellers virkelig kunne have slidt på en fyr som Yates, og hvor man nu blot skal køre en ultrakort etape på godt 40 km, hvor det hele er så designet til den lille brite, som det overhovedet kan være.

 

Læs også
Riis tordner mod Vismas ”brøler”: Det duer ikke

 

For Gianetti er det bedste af det hele, at det ikke kun var Yates, der fik begravet tvivlen. Det gjorde Almeida også, og det var måske endnu vigtigere. Modsat Yates havde han nemlig ingen pokkers god begrundelse for sit svage forår. Han havde ellers rigtigt glædet sig til at teste sig selv i Ardennerne, men uanset om han kørte klassikere i Belgien og Holland eller etapeløb i Spanien og Frankrig, var han en tam, tam skygge af sig selv. Det ligner slet ikke den ellers så stabile portugiser, men nu står det klart, at han er helt tilbage på sporet og vel i pole position til at tage over, hvis Yates alligevel skulle skride i svinget.

 

Og så er vi endda slet ikke færdige. Del Toro bliver bare ved med at betage hele cykelverdenen med sit grænseløse talent. I dag blev han så sat tilbage af styrt, men trods en hård opkørsel - assisteret af Finn Fisher-Black, der også er ude af sin lange krise - gik han næsten direkte til fronten for at sætte Yates i scene. Trods det føringsarbejde endte han alligevel som nr. 11, kun 9 sekunder bag den første større gruppe af klassementsryttere, og dermed kan man kun gisne om, hvor voldsom UAE-dominansen havde været, hvis ikke han havde været så uforsigtig at ramme Yates’ baghjul og ryge i asfalten.

 

I den manøvre ramte han jo også UAEs ærkerivaler, da evigt uheldige Wilco Kelderman selvfølgelig skulle være manden, der sad lige bag Del Toro og derfor blev involveret i endnu et af de talrige styrt, der har betydet, at han har tilbragt langt mere tid i sygesengen end på cyklen. Heldigvis gik det slet ikke så galt denne gang, selvom man kortvarigt frygtede, at Visma-forbandelsen var rejst videre til Schweiz, og faktisk endte dagen som endnu en stærkt tiltrængt opmuntring til det kriseramte hollandske storhold efter Matteo Jorgenson-sensationen i sidste uge.

 

Kelderman kørte nemlig rasende stærkt - akkurat som han gjorde det i søndags og i går - og det virker ikke helt umuligt at forestille sig, at han var endt helt fremme ved Mattias Skjelmsoe og Almeida, hvis ikke han igen havde været uheldig. Dermed står han endnu skarpere som en kærkommen erstatning til Tour-truppen, end han gjorde for 24 timer siden. Selvfølgelig tilsiger al historik, at han sikkert brækker kravebenet i morgen eller i overmorgen, men foreløbig kan Visma-ledelsen se frem til, at styrtet i Dauphiné meget vel kan ende som en forstærkning af Tour-truppen, hvis det som ventet ender med, at Kelderman og Wout van Aert skal erstatte Steven Kruijswijk og Dylan van Baarle.

Annonce

 

I det hele taget var det på alle fronter en god dag for Visma. Cian Uijtdebroeks er nemlig tilbage på sporet efter nedturen i Giroen, og selvom man stadig spejder efter det store niveauspring i forhold til sidste år, ligner han en mand, der kommer langt i dette løb, når først hans motor er varmet op. At holdets tredje kaptajn, Ben Tulett, faldt igennem, kan næppe bekymre ledelsen alt for meget. Der kan i hvert fald ikke være mange, der havde ventet at se ham helt fremme på et svært bjerg, når ingen historik skulle tilsige, at det var en mulighed. Mere ærgerligt var det måske, at Johannes Staune-Mittets store gennembrud lader vente på sig, men det skal nu nok komme.

 

Holdet må dog sande, at det ikke er dem, der lige nu er førsteudfordrere til UAE i dette løb - medmindre da Kelderman viser sig endnu stærkere end ventet. I dag var det Skjelmose, der var ”best of the rest”, og det var virkelig en forløsning at se. Hans forår blev jo en halvtrist oplevelse, hvor han aldrig genfandt det tårnhøje niveau, han sidste år havde både her og i Ardennerne, men i dag så han ud til at være helt tilbage på sporet. Han kørte i hvert fald helt lige op med en rytter, der i sidste års Giro viste sig som en af verdens bedste klatrere - og som havde fordel af at sidde på hjul - og han blev slet ikke kørt over af Yates, der jo altså blev nr. 3 i Touren for et år siden. For danskeren venter den store udfordring dog først de kommende dage, hvor han for alvor skal bevise den holdbarhed, vi stadig mangler helt at få testet, fordi sidste års udgave jo af tragiske årsager blev temmelig amputeret med to hviledage undervejs.

 

Han var i hvert fald stærkere end Egan Bernal. Det er set med danske øjne jo herligt, men som cykelfan kan man ikke undgå at ærgre sig lidt. Alle må ønske, at colombianeren lykkes med at fuldbyrde sit comeback og komme helt tilbage på sit gamle niveau, og der er han altså ikke helt endnu. Hans flotte forår havde ellers givet håb om, at han ville komme i hvert fald tæt på, men der mangler stadig nogle procenter. Med tanke på det niveau, han havde i 2023 og begyndelsen af 2024, er fremgangen dog voldsom, og lad os nu se, hvad der sker, når vi de kommende dage får bragt holdbarhed i spil og får etaper med flere stigninger og højdemeter. Det er jo i hvert fald her, han plejer at være bedst, og denne brutale rute bør over de kommende dage arbejde til hans fordel. Han er nu også alene om at løfte Ineos-fanen efter en sløj præstation fra Tom Pidcock, men som vi nu har set to gange i træk, er en svag præstation i Schweiz jo måske nærmest forudsætningen for en god Pidcock i begyndelsen af Touren.

 

Der er nu også håb for, at vi kommer til at se en god Felix Gall om nogle uger. I går så det ellers ud til, at der ikke var nogen vej ud af den uforklarlige krise for den sidste år så fabelagtige østriger, men han rejste sig pludselig fra de døde. Nu synes han slet ikke så langt fra sidste års niveau, og der er derfor håb for, at Ag2r’s vilde sæson også vil fortsætte i det løb, hvor det gælder allermest. Det ville nu også være mærkeligt, hvis holdets bedste rytter som den eneste ikke kunne præstere i en sæson, hvor alt lykkes, og hvor en ellers udkørt Valentin Paret-Peintre igen i dag mindede os om, hvor spændende en fremtid han har foran sig.

 

Spændende er fremtiden i den grad også for Oscar Onley. Da han pressede Vingegaard til det yderste i Kroatien i 2018, lignede han jo en af sportens nye stjerner. Det gjorde han til gengæld slet ikke et halvsløjt 2023, hvor man fik fornemmelsen af, at han nok mere var ardennertalent end bjergrytter. I dag viste han imidlertid for første gang, at han vitterligt kan være med i bjergene også, og med tanke på hvor vild han var i en alder af bare 18, og at han igen er på vej tilbage efter endnu et brækket kraveben, blinker alle talentlamper nu igen ud for hans navn. Det bliver spændende at se, hvor længe DSM kan holde fat i ham - i hvert fald hvis han viser sig holdbar i dette løb.

Annonce

 

Læs også
Vingegaard røber, hvad Visma skal gøre

 

Holdbarheden er til gengæld ikke et problem for Enric Mas. Det er som bekendt hans store styrke, og derfor er det virkelig en befrielse at se ham starte så stærkt i dette løb. Jeg har ellers været tæt på at begrave ham, særligt efter et lidt trist forår og et skuffende 2023, men nu er der altså virkelig håb forude. Når han kan være så fint kørende efter en lang pause, er der måske håb for, at vi igen ser den bedste Mas - ikke mindst i Vueltaen, hvor han har fået sin første grand tour i benene.

 

Det kræver selvfølgelig, at han ikke styrter ud af Touren på 1. etape, som han gjorde det for et år siden. Det gjorde han som bekendt sammen med Richard Carapaz, men hans fravær i Frankrig var jo ingen katastrofe. Han havde nemlig kørt så skidt gennem hele 2023, at der ikke er meget, der tyder på, at det var noget stort tab, at han forsvandt med det samme. Til gengæld lignede han i foråret en mand, der burde blive en berigelse til juli i år, men det gør han måske ikke alligevel. I hvert fald bekræftede han i dag det pauvre indtryk, han leverede i går, og selvom han altid har været bedst i sine grand tours, er det altså svært bekymrende. Han har trods alt været skidt kørende i betydeligt længere perioder, end vi har oplevet hans korte opblomstringer, og selvom han da er bedre, end han var i Dauphiné for et år siden, plejer han altså at være god i sine forberedelsesløb. Han vandt da i hvert fald dette løb, inden han endte på Tour-podiet i 2021.

 

Han var imidlertid ikke ene om at skuffe. Modsat Gall kunne heller ikke Lenny Martinez eller Kevin Vauquelin rejse sig efter gårsdagens svage indtryk. Det har desværre været temaet for Martinez i år, at han har præsteret i mindre løb, men skuffet i de store, og han har slet ikke taget det skridt, man troede, da han var så overraskende tæt på Vingegaard i Touren sidste år. Endnu værre gik det for Vauquelin, der aldrig har haft Martinez’ niveau i bjergene, men er langt fra forårets fine niveau og ligner en mand, der måske ikke får nogen meget bedre oplevelse i Touren, end han havde i Vueltaen. Da også Ion Izagirre fortsatte sin store krise, var det generelt en trist dag for de franske hold, hvis man ser bort fra det evigt succesrige Ag2r.

 

Nej, så var det sjovere at være israeler. Nu har jeg skreget på det gennembrud fra Matthew Riccitello gennem hele året, og i dag kom det endelig. Det skulle da også være mærkeligt, når vi taler om en mand, der sidste år længe så ud til at vinde l’Avenir foran Del Toro, og i dag fik vi endelig at se, at det ikke var noget tilfælde. Da samtidig George Bennett fortsætter sin positive og uventede genrejsning, er der virkelig kamp om pladserne i Tour-truppen hos israelerne, der også imponerede stort i Dauphiné og var pokkers tæt på at vinde med Stephen Williams i går. Det var i øvrigt også sjovere at været tysker, for i dag så vi noget af det bedste længe fra Sergio Higuita, selvom der stadig er lang, lang vej til fordums styrke.

 

Det var i hvert fald også sjovere at være nordmand. Torstein Træen må føle sig som Jeppe i baronens seng efter i dag at have taget en helt fortjent første professionelle sejr på et tidspunkt, hvor han må have ventet det mindst. Efter sit styrt i Giroen har han nemlig været helt fra snøvsen de første dage i dette løb, hvad han da også bekræftede i sit vinderinterview. Lykkens gudinde tilsmilede ham imidlertid, da han havde i et udbrud som eneste klatrer, og herfra var vejen til sejr banet, da feltet ganske uforståeligt ikke investerede de kræfter, der skulle til for at indhente et udbrud af tungere folk og kun en formsvag klatrer. Træen har imidlertid også fortjent lidt held nu, hvor han to gange er styrtet på 1. etape af de grand tours, han har kørt, og vi så jo alle i Dauphiné sidste år, at den bedste udgave af ham har al den klasse, der skal til for at vinde en bjergetape som denne.

Annonce

 

Dermed var det også en god dag for araberne, for Bahrain vandt nu den etape de allerhelst ville vinde, for den sluttede på det bjerg, der var udråbt som årets Gino Mäder-bjerg. Samtidig kunne de sande, at Wout Poels ikke var helt så langt fra de bedste, som man efter fredagens løb kunne have frygtet, og at unge Finlay Pickering vitterligt ligner det stortalent, han trods sine mange uheld i sæsonstarten hele tiden har lignet. Der kan ikke være nogen, der ikke synes, at netop Bahrain mere end nogen anden har fortjent succes i dette løb, når man husker på, hvad de var igennem for et år siden.

 

Alligevel endte de igen som lillebror i den arabiske brødrerelation. Det kan godt være, at Træen vandt etapen, men den helt store vinder var Gianetti og hans UAE-mandskab, der kan ånde lettede op efter sidste uges katastrofe og konstatere, at det ikke blev hattrick af de sjældne helkiksere i sportens store ugelange løb. Romandiet og Dauphiné var heldigvis nok, for nu står det klart to af de tre vigtigste soldater fra Pogacars Tour-tropper er helt tilbage på sporet.

 

OPDATERING: Efter udarbejdelsen af analysen er jeg blevet bekendt med, at Richard Carapaz var i asfalten undervejs. Det kan heldigvis forhåbentlig forklare præstationen.

 

 FELTET.DK'S NYE APP: FØLG LØBENE FRA START TIL SLUT

INFO
Optakter
Nyheder
Tour de Suisse
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Søndag den 14. juli 2024

Landevej
LIVE: Udbruddet splitter op
Landevej
Ny duel imellem Vingegaard og Pogacar venter! Følg med Feltet.dk's app
Landevej
Riis tordner mod Vismas ”brøler”: Det duer ikke
Landevej
Vingegaard-chef påpeger Corona-fordel til Pogacar
Landevej
Se listen: Genoplev de seneste 10 vindere på Bastilledagen
Landevej
Vingegaard kan kun vinde Touren på én måde, mener tidligere rytter
Landevej
Sportsdirektør opdaterer om Mads P. – er stadig rasende over spurt
Landevej
Straffet rytter peger fingre: Mere hans skyld end min
Landevej
Optakt: 8. etape af Giro d'Italia Women

Lørdag den 13. juli 2024

Landevej
Pogacar slog sin egen Vingegaard-rekord
Landevej
Dagens fighter: Ikke en skuffelse - det er bare cykelløb
Landevej
Pogacar-holdkammerat jubler og svarer igen på kritik
Landevej
Evenepoel: Måske sætter jeg Vingegaard i morgen

Annonce

Landevej
Vingegaard-manager: Den her var ikke kalkuleret
Landevej
Pogacar beordrede Yates til at angribe: Jeg tænkte, hvad?!
Landevej
Pogacar destruerer Armstrongs rekord på målbjerg
Landevej
Vingegaard: Om jeg stadig kan vinde Touren?
Landevej
Evenepoel: Jeg er ligeglad
Landevej
Talentfulde Albert Philipsen holder fast i førertrøjen
Landevej
Video i artiklenSe videoen: Tilskuer kaster chips på Pogacar og siden Vingegaard
Landevej
Video i artiklenSe Pogacars angreb, der plantede Vingegaard

Annonce

Landevej
Video i artiklenPogacar reagerer på stor tidsgevinst over Vingegaard
Landevej
Ny stor Pogacar-offensiv satte Vingegaard til vægs
Landevej
Evenepoel mister hjælper og den italienske mester udgår af Touren

Annonce

Landevej
Oversigt: 22 ryttere er udgået af Touren
Landevej
UDSALG: 12 gode Tour-bøger - SPAR 15-60%
Landevej
Uttrup smider podiet i stjerneskuds store triumf

Annonce

Landevej
Offer for slemt finalestyrt kan ikke fortsætte
Landevej
Thomas tester corona-positiv - men fortsætter
Landevej
Endnu en rytter vinker farvel til Touren
Landevej
Vingegaard: Den er sindssygt vigtig
Landevej
Fuglsang ærgrer sig over tendens: Det er sværere
Landevej
Van Aert topper kedelig liste efter ny misset sejr
Landevej
Pogacar-chef fremhæver fordel: Vi er ikke forpligtede til at angribe
Landevej
Pidcock forlader Tour de France
Landevej
Visma-træner om Vingegaard: Der er stadig plads til forbedringer
Landevej
Armstrong med klar opfordring til Vingegaard og Visma inden stort bjergslag
Landevej
Evenepoel skal revanchere forfærdelig dag på Tourmalet
Landevej
Optakt: 14. etape af Tour de France

Fredag den 12. juli 2024

Landevej
Optakt: 7. etape af Giro d'Italia Women
Landevej
Astana med opdatering på styrtet rytter
Landevej
Ayuso reagerer på Tour-exit
Landevej
Vingegaard indrømmer: Jeg tror, vi sad og sov lidt
Landevej
De Lie langer ud: Så vil alle interviews efter løbet handle om styrt
Landevej
Optimistisk Evenepoel: Det er dybest set til min fordel
Landevej
Lotto-profil straffet efter voldsomt styrt
Landevej
Cort om kåring: Det er lidt en trøstepræmie
Landevej
Van Aert erkender fejl, der måske kostede ham sejren
Udstyr og test
Stor konkurrence: Vind Cannondale-cykel til 22.000 kr
Landevej
Mister vital hjælperytter: Det er lidt et slag
Landevej
Crazy gennemsnitsfart: Feltet stoppede aldrig
Udstyr og test
Produktnyt: Nye aerohjul fra DT Swiss
Landevej
Video i artiklenVilde billeder: Albert Philipsen vinder før voldsomt uvejr
Landevej
Grimt styrt og Philipsen-sejr på vanvittig etape
Landevej
Stortalent rygtes til danskerhold
Landevej
Stor fransk profil rygtet til Ineos
Landevej
Uttrup forsvarer topplacering på hård etape
Landevej
Opdatering: Pogacar-hjælper udgår
Landevej
Pogacar ked af det: Det så ikke godt ud
Landevej
Vingegaard med mundbind: Du ser og hører en masse rygter
Landevej
Roglics chef giver status og fremhæver nye mål
Landevej
Endnu en rytter udgår af Touren
Landevej
Optimistisk Van Aert vil have sin etapesejr: Mine ben bliver bedre og bedre
Landevej
Roglic udgår af Tour de France
Landevej
Démare forstår slet ikke deklassering
Landevej
Astana kommer med opdatering på Lutsenko efter slemt styrt
Landevej
Visma-sportsdirektør raser over Roglic-styrt: 100 procent organisationens skyld
Landevej
- Det er forfærdeligt, siger sportsdirektør

Torsdag den 11. juli 2024

Landevej
Optakt: 13. etape af Tour de France
Landevej
Profil raser efter stort styrt: Det er skandaløst
Landevej
Philipsen mister førertrøjen i Frankrig
Landevej
Girmay kan mærke trøjens vinger
Landevej
Opdatering: Roglic slipper uden brud
Udstyr og test
Test: Canyon Tempr CFR
Landevej
Evenepoel: Derfor kæmper vi altid for de bedste positioner
Landevej
Søren Kragh forklarer sit Tour-exit
Landevej
Pogacar: Jeg var knust
VIS FLERE

Annonce