Annonce

Breaking!

Tom Dumoulin sætter karrieren på pause
23. januar 2021 13:34Foto: Bram Berkien
af William Qvick-Godthaab

Den tidligere Giro d'Italia-vinder, Tom Dumoulin, har besluttet at sætte sin karriere på pause på ubestemt tid. Dette skyldes, at Dumoulin ikke har haft glæden ved at cykle i et år, skriver Jumbo-Visma i en pressemeddelelse. 

Jumbo-Visma dominansen fortsætter! Dumoulin slår Van Aert med 10 sekunder

se mere cykling på

Tom Dumoulin har ikke sat tid på, hvor lang en pause han har brug for.

 

Tom Dumoulin har valgt at stoppe sin karriere midlertidigt, da han ikke har været glad det sidste år. Derfor har hollænderen nu brug for noget tid, hvor han vil finde ud af, hvad han vil med sin fremtid.

 

Jumbo-Visma skriver, at det kommer som et chok for dem, da Dumoulin tidligere på ugen sagde i et interview, at han ville prøve at køre brostensløbene i det kommende forår. Dette omtalte Dumoulin som noget, som ville blive sjovt.

 

Planen var, at Dumoulin skulle have startet i Strade Bianche, hvorefter han skulle have kørt Tirreno-Adriatico, hvor han skulle have ageret kaptajn. Senere på foråret var planen, at han skulle køre Milano-Sanremo, E3 Saxo Bank Classics og Flandern Rundt.

 

Den 30-årige Jumbo-Visma-kaptajn har de sidste to år bøvlet med flere skader. Særligt knæet på den store hollænder har været et forstyrrende element, efter han blev skadet i det på fjerde etape af Giro d’Italia i 2019.

 

Efter en skuffende 2019 sæson, skiftede Tom Dumoulin fra Team Sunweb til Jumbo-Visma, hvor han skulle dele kaptajnrollen med Primoz Roglic og Steven Kruijswijk. Han opnåede dog lidt succes med dem i 2020, hvor han sluttede på en syvendeplads i Tour de France.

Annonce

 

Tom Dumoulin udelukker ikke at vende tilbage som professionel cykelrytter.

 

Annonce

DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenBallerini vinder suverænt Omloop Het Nieuwsblad

Video

Ballerini uovervindelig i spurten efter unormalt Omloop

Landevej

Video i artiklenMoscon kører den hårdt fra front på Kappelmuur

Video

Video i artiklenStort styrt i Belgien

Video

Historisk: Skjelmose smadrer dansk WorldTour-rekord

Landevej

Video i artiklenInterview med Caleb Ewan efter etape sejr

Video

LIVE nu: Brostenssæsonen er i gang!!!

Landevej

Annonce