To unge talenter til coloQuick
29. oktober 2014 14:31Foto: Brian Amtoft
af Lasse Wedege Penning

Team coloQuick, der er fortsættelsen af Designa Køkken-Knudsgaard, fortsætter oprustningen til 2015. Senest skud på kontraktstammen er to 18-årige talenter.

Annonce

18-årige Rune Almindsø og Mads Corell får næste sæson muligheden på kontinentalniveau, da de begge har skrevet kontrakt med Team coloQuick for 2015. Rune Almindsø kørte i år sin første sæson som senior med stor succes, idet han blandt andet blev nummer syv i årets sidste Post Cup-afdeling, mens Mads Corell bliver senior næste år.

 

"Det er et par unge gutter vi får tilgang af, men de er hamrende ambitiøse," fortæller sportsdirektør Ricky Enø og uddyber om Rune Almindsø: "Det er virkelig stærkt, at en førsteårs senior kommer i top ti til en Post Cup, specielt når ruten var så hård, som tilfældet var. Han har et stort potentiale, og det håber jeg, at vi sammen kan være med til at indfri."

 

Om Mads Corell, som i år har kørt sine sidste pedalomdrejninger i juniorrækkerne, siger Ricky Enø:

 

"Mads bliver jo førsteårs senior til den kommende sæson. Han kørte et fantastisk flot Paris-Roubaix junior-løb, hvor han blev nummer seks. Det var en fremragende præstation, som bestemt viser, at han har talent. Derudover blev han nummer fire til junior-DM i Hammel i 2012," lyder det slutteligt fra sportsdirektøren.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

Tour-exit efter drama: Nu forlader han WorldTour-hold

Landevej

Transferlisten 2021-2022 - WorldTour

Landevej

Video i artiklenTour-arrangører pressede på for teknisk enkeltstart i København

Landevej

Ikke udgået siden 2018: Jeg er lidt af en løbsnarkoman

Landevej

Quick Step-rytter har fremtiden på plads

Landevej

Det store VM-overblik: Program, resultater og medaljetabel

Bane

Movistar-klatrer tager skridtet ned fra WorldTouren

Landevej

Annonce

ANNONCE