Tip GRATIS på VM og vind point
29. september 2018 18:40 af Jesper Johannesen Foto: A.S.O.

Hvem bliver ny verdensmester i landevejscykling? Tip på den kommende verdensmester.

Savner du spænding undervejs i cykelløbet? Så har vi en fed udfordring! Tip på hvilke ryttere, der slår hvem? Tip med på Fanpicks.dk. Du bestemmer selv, om du spiller om penge eller bare for sjov. Begge muligheder eksisterer nemlig. Udfordrer dine venner og få håneretten!

Fanpicks.dk er Feltet.dks spilsite, hvor du kan tippe med for sjov eller om penge. Valget er dit! 

u kan tippe på Superliga i fodbold, Formel 1 og selvfølgelig masser af cykling. Tip på årets landevejs verdensmesterskab i cykling.

Fanpicks er for de sportsinteresserede, hvor man kan spille med GRATIS og få underholdning undervejs i kampene eller løbene. Hvis du er dygtig, så kan du endda score Fanpicks point, som kan byttes til rigtige penge, hvilket også er GRATIS. 

To spillemuligheder
Fanpicks byder på to spillemuligheder. Du bestemmer selv, hvilket et spil, som du vil deltage i, eller om du vil deltage i begge. Du kan både spille med i GRATIS spillet eller om penge i begge spil. Jo, flere der deltager jo større bliver puljen. 

Rytterne match up
På spilkuponen er nogle af favoritterne sat op imod hinanden i 3-ways matchups, og du skal sætte otte picks på hvilke ryttere du tror bliver bedst placeret i løbet.

Alaphilippe - Valverde - A. Yates
S. Yates - Roglic - Kwiatkowski
Moscon - V. Nibali - Pinot
Poels - E. Mas - Bardet
M. Angel Lopez - D. Martin - Woods
Uran - P. Sagan - T. Dumoulin
Majka - Fuglsang - Jungels
Pozzovivo - N. Quintana - D. Teuns

Tip top 10
Det andet spil går ud på at arrangere udvalgte ryttere. Jo, større du sætter en rytter jo flere point kan du score, hvis du rammer rigtig. Du kan vælge imellem de største favoritter til VM-titlen. 

Du kan ændre dine picks frem til kl. 12:00 den 30. september, og vi opdaterer stillingerne i spillene, når resultatet er endeligt bekræftet.


TIP MED PÅ VM I CYKLING

 

DEL
KOMMENTARER