Tilfreds Sanchez: Svært at slå Sagan
17. januar 2019 10:30 af Mathias Mundbjerg Foto: BORA-hansgrohe/BettiniPhoto

Det er svært at være alt for utilfreds, hvis man slår alle andre end Peter Sagan, og den opfattelse deler Luis Leon Sanchez.

Natten og den tidlige morgenstund bød på årets første kuperede WorldTour-etape. I en bakket affære kom små 50 mand til sidst samlet til stregen, hvorefter Peter Sagan akkurat var hurtigst, da han henviste Luis Leon Sanchez til andenpladsen.

 

Det er svært at forvente, at man skal kunne overvinde den slovakiske mester i en direkte duel, og Sanchez er da også godt tilfreds med sin præstation.

 

”Det var en meget varm dag, så etapen blev rigtig hård med fuld fart fra start og en rute, som især var udfordrende på den sidste halvdel. Jeg gjorde mit bedste i finalen, men det er svært at slå Sagan i en spurt, når han er i form. Så jeg er ret tilfreds med min præstation,” lyder evalueringen fra Luis Leon Sanchez.

 

Andenpladsen betyder, at Astana-rytteren avancerer til tredjepladsen i den samlede stilling, og han begynder at kunne øjne et godt resultat i den samlede stilling.

 

”Jeg er selvfølgelig ikke i topform endnu, og jeg tager løbet én dag ad gangen. Vi må se, hvor jeg ender i slutningen af ugen,” lyder det fra Sanchez, som samtidig sender rosende ord i retning af sine holdkammerater, som ifølge spanieren gjorde et godt stykke arbejde.

 

Luis Leon Sanchez er ni sekunder efter den førende Patrick Bevin, som har blot har et enkelt sekund ned til dagens vinder. Der resterer endnu tre etaper i løbet, hvoraf etaperne fredag og søndag ventes at kunne få stor indflydelse på løbets udfald.

DEL
DELTAG I DEBATTEN