Thomas om Tinkov-bud: Bare han har penge
09. februar 2019 14:47 af Mathias Mundbjerg Foto_ Tinkoff / BettiniPhoto

Geraint Thomas ville ikke have noget imod at køre under excentriske Oleg Tinkov. Pengene er det vigtigste, lyder det.

Forleden bragte spanske AS historien om, hvordan Oleg Tinkov ifølge deres oplysninger var hurtig til at melde sig på banen, da det kom frem, at Team Sky har brug for en ny sponsor, for at cykelholdet kan køre videre.

 

Tinkov skulle ifølge avisen stå klar med godt 130 millioner kroner til gengæld for at overtage holdet efter denne sæson.

 

Dave Brailsford skulle dog angiveligt have afvist buddet fra den russiske rigmand, som tidligere har stået i spidsen for Team Tinkoff, som han købte fri af Bjarne Riis. Derudover ejede han Tinkoff Credit Systems-holdet, som var forløberen til det, der i dag hedder Katusha-Alpecin.

 

I tiden som ejer har han været i konflikt med flere ryttere og er blevet berygtet for sin bramfrie omgang med medierne, men det havde ikke været noget problem på Team Sky ifølge den forsvarende Tour de France-vinder, Geraint Thomas.

 

”Det er mig ligegyldigt, hvem det er, så længe de skyder tilstrækkkeligt med penge i holdet til at kunne holde det kørende. Og så er han jo lidt af en karakter,” siger Geraint Thomas til Cyclingnews.

 

Den 32-årige brite understreger dog, at det ikke er noget, han bekymrer sig for meget om.

 

”Jeg koncentrerer mig bare om at køre på cykel, og så overlader jeg resten til Dave Brailsford og [kommerciel direktør] Fran Millar,” lyder det fra Thomas.

 

Geraint Thomas er netop nu i gang med Volta a la Comunitat Valenciana, hvor han aktuelt er placeret som nummer 17 i klassementet.

DEL
DELTAG I DEBATTEN