Thomas om Geoghegan Hart: Han er fuld af potentiale
29. oktober 2020 21:29Foto: Chris Auld/Ineos
af Marcus Bjelskou

Geraint Thomas måtte for anden gang karrieren udgå af Giro d’Italia efter styrt og uheld, men kunne hjemmefra følge sit hold, der endte som løbets ultimative sejrsherrer. 

Annonce

Til manges overraskelse blev det 25-årige Tao Geoghegan Hart, der endte som den samlede vinder af Giro d’Italia foran Sunweb-duoen, Jai Hindley og Wilco Kelderman. 

 

Holdkammeraten Geraint Thomas skulle have kørt den italienske Grand Tour som kaptajn for storholdet Ineos, men måtte forlade løbet allerede efter tredje etape. Waliseren foretrak derefter at følge resultaterne fra løbet og skrive med holdkammeraterne i Italien, fremfor at se etaperne i tv.

 

"Det var dejligt at se. Han er en ung rytter, fuld af potentiale. Han var åbenlyst der for at hjælpe mig med at prøve at vinde oprindeligt, og da gik jeg måtte tage hjem, havde han en mulighed og i den sidste uge var han pludselig deroppe. At afslutte det og håndtere det pres var stort for ham, fantastisk for holdet og dejligt at se," forklarede Thomas ifølge cyclingnews.com. 

Så skal vinderen findes! Geoghegan Hart og Hindley helt lige i enkeltstarten!

SE ALLE GIRO-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

"Hvis jeg skal være ærlig, så var det ikke lige hver dag, at jeg så det live, men jeg holdt styr på resultaterne og skrev beskeder til drengene. Det er fantastisk for dem." uddybede Tour-vinderen fra 2018.

 

Thomas kigger dog allerede frem mod til den kommende sæson, hvor han peger på Tour de France og OL som sine målsætninger. 

 

"Jeg tror, at det bliver Touren og OL. Det er klart, at jeg er nødt til at snakke det ordentlig igennem med holdet, men jeg har fortsat Giroen i baghovedet, især efter dette år." sluttede 34-årige Ineos-rytter.

Annonce

 

Ineos-mandskabet sluttede Giro d’Italia med ikke mindre end syv etapesejre samt den samlede sejr. 

 

Annonce

INFO
Giro d'Italia
Nyheder Profil Resultater
Tao Geoghegan Hart
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Groenewegen: Nu får jeg mit gamle liv tilbage

Landevej

Video i artiklenChristopher Juul-Jensen sætter 8. hurtigste tid med 9:32

Video

Video i artiklenCastroviejo sætter hurtigste tid: 9:14

Video

Video i artiklenLIVE nu: Giroen er i gang!

Landevej

Video i artiklenEvenepoel: Jeg er glad for at være tilbage

Video

Video i artiklenOptakt: 1. etape af Giro d’Italia

Landevej

Optakt: 4. etape af Volta ao Algarve

Landevej

Annonce