Prøv vores nye app
Test: Vintertøj fra Futurum
15. januar 2021 12:30
af Thomas Christiansen

”4 Seasons” er navnet på vinterkollektionen fra mærket Futurum. Med tøj fra denne kollektion sæt kommer du godt igennem vinterhalvåret med våde og kolde dage på landevej, grusstier og i skov. Det slidstærke og funktionelle tøj kommer med en række nytænkende detaljer, og det er optimalt til et barsk nordeuropæisk klima. Her får du lækker kvalitet til en meget fornuftig pris.

Annonce

Artiklen fortsætter efter videoen.

Cykling kan hurtigt blive en omkostningstung sport eller motionsform med al det grej og udstyr, som følger med - især hvis man cykler udendørs hele året rundt.

 

Med et vintersæt fra Futurum bliver du klædt på fra top til tå og fra inderst til yderst i lækkert kvalitetscykeltøj, der samtidig kommer til en yderst fornuftig pris. Feltet.dk har testet en komplet tøjpakke.

 

Til underkroppen er der bib-shorts, løse ben, strømper og skoovertræk, mens overkroppen forsynes med merinouldsundertrøje, jakke, vest, hue, halsedisse og handsker. Læs med om det funktionelle tøj, som kan holde dig varm under træning på de kolde og regnfulde dage.

 

Læs også
To danskere indgår: Se Uno-X’s Tour de France-bruttotrup

 

I testen kan du læse en mere grundig gennemgang af bib-shorts og jakke, mens en lettere gennemgang laves til tilbehøret - alt sammen fra 4 SEASONS PRO kollektionen.

 

4 Seasons Pro bib-shorts

Feltet.dk's vurdering

Kollektion: 4 Seasons Pro

Farve: Sort
Størrelser: XS-3XL
Vejledende udsalgspris: 1.600,- kroner

 

Bib-shorts og vinterkollektion er to ting, som ikke umiddelbart hænger sammen, men Futurum har formået at lave et par shorts, som absolut hører vinteren til, og som er lavet til at bruges i alle slags vejrtyper.

 

4 Seasons Pro buksen er solide, og ifølge producenten bør de kunne klare mere udfordrende vejrforhold som kulde, regn og blæst uden problemer. Og det lever buksen klart op til.

 

 

4 Seasons bib-shorts er bygget op af to dele, hvor den ydre del sørger for at leve op til ovenstående funktioner og egenskaber.

 

Den mere robuste yderdel er foret, hvilket giver en dejlig varme, og en unik membran leverer et vandsøjletryk på 10.000 mm (et udtryk for hvor meget vand angivet i mm, en kvadratcentimeter på jakken kan holde ude pr. time før vandet løber igennem), men samtidig god åndbarhed.

 

Det er en kategori af meget høj vandtæthed og er på niveau med regntøj af høj kvalitet. Den ydre del leverer ligeledes vindtæthed og fuldender de krav, der stilles til en buks, der skal kunne klare det udfordrende danske vintervejr.

 

 

Den ydre del, der lavet i et trelags-stof, er robust og slidstærk, men er af den grund også en anelse stiv at få på. En vis stivhed er forventeligt af vintertøj, og det kan mærkes overraskende lidt på cyklen, at buksen er lavet i et mere stift materiale, og det går bestemt ikke udover køreoplevelsen og bevægelsesfriheden.

 

Bib-shortsene er dog mest anbefalelsesværdige til de lange ture med en lidt lavere intensitet, hvor der er behov for god varme, og hvor det ikke gør så meget, at materialet er lidt stift. Det robuste materiale gør også, at buksen fint kan bruges til turene på grusstierne eller i skoven.

 

Selv om buksens ydre del skal give robusthed og afskærmning, er buksen stadig komfortabel at stikke i. Inderdelen er lavet i et strækbart og fleksibelt materiale, som gør, at buksen sidder behageligt. 

 

Puden - en Futurum Pro-model - kommer med en tykkelse på 10 mm i midten og 4 mm tykkelse ude i siderne. Herved ydes en suveræn komfort til de lange ture, og selv om puden er integreret i et mere fleksibelt materiale, holdes den overraskende godt på plads under kørslen.

 

 

Med den todelte løsning har Futurum formået at lave en cykelbuks med et effektivt ydre og et komfortabelt indre, der holdes tørt under turen.

 

Ifølge Futurum er buksen velegnet til kørsel i temperaturer mellem +15 og -5 graders celsius, men sniger temperaturen sig over de 15 plusgrader kan den føles lidt for varm, så den anbefales mest til kølige dage. Buksen, der også er forsynet med reflekser for at øge synligheden, kan kombineres med et par benvarmere, hvilket du kan læse mere om senere i testen.

 

Grundet det mere stive ydre er det ikke lykkedes at få buksen til at sidde 100 % tæt og uden folder, men det er ikke generende, da den indre del til gengæld sidder dejligt tæt.

 

Den ydre del er tilpas højtaljet til at give varme samt afskærmning fra vind og vejr omkring skridtet og den nedre maveregion. Nederst sluttes buksen af med et panel med silikone, der holder buksen godt på plads.

4 Seasons Pro JAKKE

Feltet.dk's vurdering

Kollektion: 4 Seasons Pro

Farve: Sort, grøn og grå

Størrelser: XS-3XL

Vejledende udsalgspris: 1700,- kroner

 

 

Jakken, der hører til 4 Seasons Pro-kollektionen, har varme, samt vind- og vandtæthed i højsædet. Efter flere ture i varierede vejrforhold skuffer jakken bestemt ikke, da den holder dig varm og afskærmer optimalt for vind og regn.

 

Selv efter flere timer i regn, er overkroppen tør indenunder. Syninger og lynlåse i jakken er vandtætte og sammen med en ekstra smæk bagpå, der beskytter mod skidt og snavs, kan jakken klare vinterhalvårets vejrudfordringer.

 

En lækker detalje ved den ”ekstra smæk” bagpå er, at den ved hjælp af et par magneter kan pakkes væk, så den ikke er generende i tørvejr, og det giver samtidig jakken et mere stilrent look. Den ekstra flap kan nemt hives frem og klappes op igen, uden at man behøver stoppe cyklen.

 

 

Jakken er på samme måde som bukserne lavet i et robust materiale, der med en membran sikrer god åndbarhed, og samtidig giver en vandtæthed på 10.000 mm.

 

Ifølge Futurum er jakken optimal til temperaturer mellem +15 og -5 grader celsius, afhængigt af hvor meget tøj der tages på indenunder. En varm og langarmet merinouldundertrøje er perfekt og rigeligt til de helt kolde dage med frost, mens en tyndere eller kortærmet undertrøje er super til dage med tocifrede varmegrader eller højintens træning. Nærmer temperaturen sig de 15 grader, bliver jakken hurtigt for varm.

 

 

Jakken er forsynet med tre lommer med god plads og som er nemme at komme til. En ekstra lomme med lynlås finder man på jakkens ene baglomme, som dermed er perfekt til opbevaring af værdigenstande.

 

Det slidstærke materiale, jakken er lavet i, betyder at den kan opleves lidt stiv. Det skal man dog ikke lade sig skræmme af, da jakken er super lækker og behagelig, når man først får den på og læner sig ind over styret.

 

Jakken er også god i stående position, hvor der gerne må være lidt mere bevægelsesfrihed til overkroppen. Størrelsesguiden fra producenten passer godt. Jakken sidder tilpas tæt omkring skuldre, arme og hals og har generelt et tilpas tætsiddende fit, hvor der ikke er noget overflødigt stof, som flagrer i vinden.

 

 

Dog er der lidt mere plads at gøre godt med omkring torso og maveregionen. Den nedre del af ærmerne er en anelse stramme at få på med en langærmet uldundertrøje.

 

Jakken er pæn og enkel i sit design og er forsynet med reflekser i siden, på lommerne og på den ”ekstra flap”, som kan foldes ud, og giver en god synlighed på de mørke dage.

4 Seasons benvarmere

Feltet.dk's vurdering

Kollektion: 4 Season

Farve: Sort

Størrelser: XS-3XL

Vejledende udsalgspris: 450,- kroner

 

 

Futurums 4 Season benvarmere er i kombination med 4 Season PRO bibs en optimal løsning til det danske vintervejr.

 

Benvarmerne er foret indvendigt, hvilket er med til at give en dejlig varme, mens ydersiden er isolerende og ikke lader den mindste dråbe vand trænge igennem. Alle syninger er tapede, så vandtæthed og kvalitet er helt i top.

 

 

De ”løse” ben har en god længde, så de kommer tilpas højt op på låret, samtidig med at anklen dækkes. På samme måde som med bukserne er materialet robust og en anelse stift, hvilket mest bemærkes, når benvarmerne trækkes på.

 

Når de først er kommet på, sidder de rigtig godt og tilpas tætte, uden at det påvirker bevægelsesfriheden i en negativ retning. 

4 Season skoovertræk

Feltet.dk's vurdering

Kollektion: 4 Season

Farve: Sort

Størrelser: 36-38, 39-41, 42-44, 45-47

Vejledende udsalgspris: 420,- kroner

 

Et par skoovertræk er sidste led i at holde underekstremiteterne tørre og varme. I kombination med Futurums bib-shorts og benvarmere (tidligere beskrevet i denne test) er Futurums 4 Season skoovertræk med til er fuldende denne oplevelse.

 

 

Skoovertrækkene er foret på indersiden, hvilket bidrager godt til at holde fødder og ankler varme under kørsel. Syningerne er 100 % vandtætte, og overtrækket sidder godt tæt omkring underbenet, så der ikke løber vand ned i skoen. Materialet, som skoovertrækket er lavet i, er selvfølgelig også vandtæt, men tilpas strækbart til relativt nemt at få ud over cykelskoen, samtidig med at det sidder tæt.

 

 

Den nedre del af skoovertrækket er lavet i et ekstra slidstærkt materiale, som er med til at øge levetiden. Skoovertrækket stopper bagtil over hælen, for at overtrækket ikke skal gå i stykker mens man går. En fin detalje, selv om nogle vil måske foretrække et skoovertræk, som går helt ned omkring hælen.

 

Med skoovertrækket i kombination med et par merinouldsstrømper er man langt med hensyn til at klare vinterens regnfulde og kolde dage.

 

4 Seasons merinouldsundertrøje

Feltet.dk's vurdering

Kollektion: 4 Seasons

Farve: Sort

Størrelser: XS-3XL

Vejledende udsalgspris: 450,- kroner

 

Til de helt kolde dage kan 4 Seasons PRO jakken kombineres med en varmende og åndbar merinouldsundertrøje. For en undertrøje bestående af 98 % merinould er prisen rigtig fin. Den lækre merinould er eminent til at transportere sved væk fra huden og dermed til at holde en god behagelig kropstemperatur.

 

 

Undertrøjen er strækbar samt sidder tilpas tæt, og samtidig har den en god længde - selv efter flere ture holder undertrøjen sin pasform. Alt i alt et super lækkert produkt.

 

4 Seasons halsvarmer i merinould

Feltet.dk's vurdering

Kollektion: 4 Seasons

Farve: Sort

Størrelser: Onesize

Vejledende udsalgspris: 150,- kroner

 

Når vinden rigtig bider, og den høje halskrave på 4 Seasons PRO jakken ikke er nok, kan en halsvarmer klart anbefales. 4 Seasons halsvarmeren er lavet i 95 % merinould og er optimal til at holde halsen varm.

 

Der plads til, at halsvarmeren kan være på indersiden af jakkens halskrave, og derved kan der lukkes effektivt af for vinden. Halsvarmeren er desuden tilpas lang til at komme over hagen. En god pris for lækker kvalitet.

 

4 Seasons hjelmhue i merinould

Feltet.dk's vurdering

Kollektion: 4 Seasons

Farve: Sort

Størrelser: Onesize

Vejledende udsalgspris: 199,- kroner

 

 

Hjelmhuen er udformet til at passe under hjelmen og går derfor lidt højere op ved panden og ned omkring ørerne og i nakken. Den er lavet i 95% merinould og er tilpas tynd til at have på under en hjelm, men varmer samtidig godt.

 

Huen er med til at holde en behagelig hovedtemperatur og til min positive overraskelse kom den ikke til at klø eller irritere på noget tidspunkt under kørsel. En god og fair pris.

 

Proformance vindvest superlight merinould

Feltet.dk's vurdering

Kollektion: Proformance

Farve: Sort og grøn

Størrelser: XS-3XL

Vejledende udsalgspris: 620,- kroner

 

Den super lette og tynde vindvest er et ”must have”, som både kan bruges om sommeren og i overgangsperioden.

 

Fronten, der er lavet i et mindre strækbart materiale, er effektivt i at tage vind, mens ryggen, der er lavet i merinould, er strækbar og får vesten til at sidde tæt og behageligt. Merinoulden er samtidig med til at gøre vesten mere åndbar og temperaturregulerende. Der er lavet en lille lomme på indersiden.

 

 

Den er relativ fast, så den kommer ikke til at pose, selv om der kommer genstande ned i. Vesten kan pakkes samme, så den næsten ikke fylder noget, og den er derfor helt optimal at have med til lange ture samt længere nedkørsler.

 

Den sidder godt til omkring arm og skulder samt hals og blafrer ikke så meget, når der køres. Vesten ligger i den relativt dyre ende, men kvaliteten er også herefter.

Proformance handsker

Feltet.dk's vurdering

Kollektion: Proformance

Farve: Sort

Størrelser: S-XXL

Vejledende udsalgspris: 300,- kroner

 

Som sidste led i denne test kommer her en kort test af Futurums vinterhandsker. Handsken er såvel vind- som vandtæt, og ikke på noget tidspunkt trængte der vand igennem stoffet, så mine fingre blev holdt varme - også på ture med temperaturer omkring frysepunktet.

 

 

Handskerne er relativt store i størrelserne, så anbefalingen herfra er at gå efter ens normale størrelse eller en størrelse mindre, hvis man ligger mellem to størrelser. I håndfladen er handskerne forsynet med gummistriber, som gør, at du har et godt greb om styr, gearskifter og bremser.

Konklusion

4 Seasons Pro jakke og bib-shorts lever 100 % op til det, som kollektionen ønsker at udmærke sig med, og leverer god varme, vind- og vandtæthed samt en fantastisk åndbarhed på selv de mest kolde og regnfulde dage.

 

Jakke og bibs er mest brugbart, når det regner, eller når temperaturerne er lave (fra -5 til +10 grader celsius). Over de 10 graders varme skal intensiteten ikke for højt op, før sættet bliver for varmt.

 

Med ambitionen om at levere markedets mest vind- og vandtætte bibs og jakke betyder, at tekstilerne bliver en anelse tykkere, og at Futurum må gå lidt på komPromis med, hvor blødt og fleksibelt tøjet er.

 

Det er en anelse stift at trække i tøjet, men når det først er kommet på, og du sidder på cyklen, er det ikke noget, der bemærkes. De robuste tekstiler giver en hårdførhed til tøjet, så det fint kan anvendes til både landevejskørsel, mountainbike og cross/gravel.

 

Sættet med bibs og jakke er ikke blot stilrent, men også virkelig funktionelt og slidstærkt. Kombinerer du sættet med de i testen beskrevne benvarmere, undertrøje, skoovertræk samt andet tilbehør får du et komplet sæt, som får dig sikkert igennem det til tider barske vintervejr. Ikke mindst til en meget fair pris for et decideret kvalitetsProdukt.

 

Den samlede pris for sættet

 

4 Season Pro bib-shorts: 1600,- kroner

4 Season Pro jakke: 1700,- kroner

4 Seasons løse benvarmere 450,- kroner                                          

4 Season skoovertræk 420,- kroner                                                

4 Season merinouldsundertrøje 450,- kroner                                  

4 Season halsvarmer i merinould 150,- kroner                                 

4 Season hjelmhue i merinould 199,- kroner                                     

Proformance vindvest superlet merinould 620,- kroner               

Proformance handsker 300,- kroner

                                         

Samlet pris: 5.889,- kroner

 

Sådan har vi testet

Feltet.dk har testet sættet fra Futurum igennem fra oktober til og med december på såvel landevejen og på grusstierne. Tøjet er blevet testet i såvel regn som blæst og med temperaturer mellem 15 og 0 graders varme, på lange rolige ture samt på kortere ture med højere intensitet. Tøjet er løbende blevet brugt og vasket.

 

Stillet til rådighed af: Futurum og Coffee Stop i Vejle

TESTRAPPORT

Brand: Futurum

Kollektion: 4 Seasons Pro, 4 Seasons og Proformance

 

Hvad er produktet lavet til?

Sættet (buks og jakke fra 4 Seasons Pro, løse benvarmere, skoovertræk merinouldsundertrøje, halsvarmer i merinould og hjelmhue i merinould fra kollektionen 4 Seasons samt vindvest og handsker fra kollektionen Proformance) er lavet til cykling i vejr, der byder på varierende mængde regn, vind og kulde samt i temperaturer mellem -5 og +10 graders celsius.

 

Hvilke særlige tekniske features har produktet?

Den unikke membran i yderbuks og jakke gør, at sættet fra 4 Seasons Pro kollektionen leverer vandtæthed med et vandsøjletryk på 10.000 mm. Den ekstra bagflap på jakken kan nemt hives frem ved regn og er meget funktionel.

 

Bedøm produktets konstruktion

De dele, der skal levere vandtæthed, kommer med tapede syninger, og generelt er alle dele lavet godt og med høj kvalitet.

 

Bedøm ydeevnen

Sættet lever 100 % op til at være vandtæt og samtidig har det en god åndbarhed. Tilbehøret gør sættet alsidigt, funktionelt og meget praktisk.

 

Bedøm kvalitet/holdbarhed

Bibs og jakke er lavet i robust materiale, der øger holdbarheden. Der er lavet forstærkninger de væsentlige steder, mens syninger og samlinger i buks og jakke samt i det øvrige tilbehør er udført godt.

 

Bedøm pasform

Det lidt mere robuste stof, som jakke og buks er lavet i, betyder, at det er en anelse sværere at trække i tøjet. Det er dog fleksibelt og meget behageligt at køre i, når det først er kommet på. Jakken er tæt omkring arme, skuldre og hals, mens der er lidt mere plads omkring torso og maveregionen. Yderbuksen kan godt lave lidt folder hist og her, mens inderbuksen sidder, som den skal. Tilbehør sidder tilpas tæt og behageligt.

 

Bedøm størrelse

Sættet er svarende til normale (danske) tøjstørrelser, så du kan fint bestille sættet i din normale størrelse (ikke italienske størrelser.)

 

Bedøm vægt

En fin vægt af et sæt til vinterbrug.

 

Bedøm komfort

Sættet er komfortabelt og med god bevægelsesfrihed på cyklen. Det er dog en anelse stift at trække i (bibs, jakke og løse ben). Tilbehør yderst komfortabelt og sidder rigtig godt.

 

Bedøm ’Value-for-money’

Hele sættet, som er testet og beskrevet, kommer til en samlet pris på 5.889 dkk. Den pris for et komplet sæt af så høj kvalitet må siges at være yderst fornuftig. Prisen for de enkelte dele er også meget rimelige.

 

Hvad kunne du især lide ved produktet?

Den høje vandtæthed og samtidig gode åndbarhed. Den gode varme, som især jakken giver, gør, at en let uldundertrøje er rigeligt til at holde dig varm på de kolde dage (omkring frysepunktet).

 

Var der noget, som du ikke kunne lide?

Ærmerne i jakken er noget stramme, mens et lidt tættere fit omkring mave og torso, kunne være optimalt.

 

Hvordan er prisen sammenlignet med andre, tilsvarende produkter?

Prisen for et komplet vintersæt af så høj kvalitet er rigtig godt og lav i forhold til mærker, som er mere veletablerede på markedet. Du får blandt andet lækre merinouldeprodukter til en skarp pris.

 

Konklusion

Nød du at køre med tøjet?

 

Ja, det har været en fornøjelse at køre i tøjet, og det har fuldt ud levet op til at være funktionelt, komfortabelt, smart og til en fornuftig pris. Absolut anbefalelsesværdigt.

 

Om testeren:

Alder: 28 år
Højde: 180 cm
Vægt: 68 kg

Jeg har cyklet i: 12-13 år
Så ofte cykler jeg: 2-3 gange ugentligt

Jeg kører disse discipliner: landevej og mountainbike

INFO
Arkiv: Beklædning og beskyttelse
Nyheder
Materiale og udstyr
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Tirsdag den 23. april 2024

Landevej
Visma sikrer sig polsk talent

Mandag den 22. april 2024

Landevej
Optakt: Prolog til Tour de Romandie
Landevej
Optakt: 3. etape af Presidential Tour of Türkiye
Landevej
Følg en spændende tirsdag med løb i Romandiet og Tyrkiet
Landevej
Ineos tager bomstærkt klatrehold med til WorldTour-etapeløb

Annonce

Landevej
Tobias Lund reagerer på tredjeplads i hård spurt
Landevej
Bernal bedre end før det skæbnesvangre styrt: Vil være verdens bedste
Landevej
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Landevej
Stortalent tager førertrøjen: Philipsen bliver glad, når han ser det

Annonce

Udstyr og test
Test: Ekoi Gara MIPS Air
Landevej
Tysker i tårer efter triumf: Der står mange mennesker bag
Landevej
Dansk sprintertalent på podiet i tysk jomfrusejr
Landevej
Verdens bedste sprinter skriver lang kontrakt

Annonce

Landevej
Quick-Step vil overveje ny Evenepoel-satsning
Landevej
Optakt: 2. etape af Presidential Tour of Türkiye
Landevej
Tidligere toprytter om sportsdirektørjob: Et helvedes job
Landevej
Kron udtaget til stort etapeløb
Motion
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
MTB
Video i artiklenHør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Landevej
Stærke danskere udtages til WorldTour-etapeløb
Landevej
Sådan gik søndagens A-løb i Uvelse

Annonce

MTB
Video i artiklenSe Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Landevej
Det smadrede mine ben, siger frustreret Pidcock
Udstyr og test
Test: ABUS Gamechanger 2.0

Annonce

Søndag den 21. april 2024

MTB
Video i artiklenSimon Andreassen vinder i World Cuppen
Landevej
Tre danskere i top-10 i hollandsk endagsløb
Landevej
Cort med skadesopdatering: Min mor ville køre hurtigere ned end mig

Annonce

Landevej
Brown reagerer på første monumentsejr
Landevej
FDJ – SUEZ-rytter snyder favoritterne i imponerende spurt
Landevej
Danmarksmester kører sig til nyt topresultat
Landevej
ColoQuick vinder dobbeltsejr i Vejle
Landevej
Van der Poel fik "stof til eftertanke" i Liège
Landevej
Video i artiklenSe Pogacars kraftfulde angreb på La Redoute
Landevej
Rørt Pogacar tog revanche med svigermor i tankerne
Landevej
Malmberg henter topresultat i Bosnien-Hercegovina
Landevej
Skjelmose: Dét kostede mig løbet
Landevej
Pogacar pulveriserer konkurrenterne med den perfekte opskrift
Landevej
Sådan var Pogacar atter suveræn
Landevej
Vidunderbarn fuldender UAE-dominans i tilbagevendt løb
Landevej
Jakobsen fremhæver dansk stortalent efter første dsm-triumf
Landevej
Video i artiklenSe Tobias Lund hjælpe Jakobsen til sin første sejr i år
Landevej
Topplacering giver dansk avancement på sidstedagen
Landevej
Video i artiklenFabio Jakobsen overlegen i Tyrkiet
Landevej
Optakt: Liege-Bastogne-Liege
Landevej
Optakt: Giro della Romagna
Landevej
Fléche Wallonne-vinder håber at kunne holde fast i momentum i Liége
Landevej
Van der Poel skal køre Liége-Bastogne-Liége på ny cykel
Landevej
Optakt: 1. etape af Presidential Tour of Türkiye
Landevej
Optakt: Presidential Tour of Türkiye
Landevej
Van Gils kom på podiet i Fléche Wallonne, og nu vil han gentage succesen i Liége
Landevej
Quick-Step-profil: Kan jeg redde vores forår?
Landevej
Her er startlisten til Liège-Bastogne-Liège 2024
Landevej
Skjelmose med stærk udmelding inden monument
Landevej
EF-profil tror på podiet, men 'Pogacar er i en liga for sig'
Landevej
Pogacar er glad for, at han sprang stort forberedelsesløb over
Landevej
Alaphilippe: Min moral blev knust

Lørdag den 20. april 2024

Landevej
21-årig hollænder vinder i hjemmebaneløb
Landevej
Benoot: Vi var virkelig overraskede over det
Landevej
Bora-stjerne afslører stort mål: Det bliver episk
Landevej
Van der Poel vurderer sine chancer mod Pogacar
INTERVIEW Landevej
Eksklusivt interviewFuglsang: Dét kan få mig til at stoppe karrieren
Landevej
Danskerduo skal op imod Cavendish og andre stjerner
Landevej
Dumoulin har klar holdning til Van der Poel vs. Pogacar
Landevej
Oversigt: Se alle danske UCI-sejre i 2024
Landevej
To danskere slutter langt fremme i Holland
Landevej
Cavendish tilbage efter sygdom, men uden Mørkøv
Gravel
Valverde vinder igen
Landevej
Medie: Alaphilippe i forhandlinger med nyt hold
Landevej
Jakobsen må sætte større lid til dansker - vigtig hjælper misser Giroen
Landevej
Kron mindes uheldig episode før Liège: Før eller siden må heldet vende
Landevej
Norsgaard på vej til storhold?
Landevej
Kæmpetalents skadespause forlænges
Landevej
Agent sammenligner Philipsens tilbud: Så stor er chancen for et skifte

Fredag den 19. april 2024

Landevej
Lotto Dstny-rytter tilbage på cyklen for første gang efter lårbensbrud
Landevej
Søren Kragh udtaget til Liège-Bastogne-Liège
Landevej
Evenepoel giver opdatering på skader: Touren er ikke i fare
VIS FLERE

Annonce