Test: Flowfeet by Flowlife
11. januar 2022 09:00
af Thomas Christiansen

Flowfeet er et massageapparat, der giver dine fødder alt fra en kærlig til en dyb og effektiv massagebehandling, som får dine fødder hurtigt på toppen efter en hård træning. 

Annonce

Fakta

Producent: Flowlife

Produkt: Flowfeet

Pris: Kr. 1890,-

Introduktion


Siden 2016 har det svenske firma Flowlife udviklet massage-produkter til den aktive person, og de seneste år er sortimentet udvidet med flere typer af højkvalitets massageapparater og lækkert træningsudstyr. Produkterne fra Flowlife er testet og udviklet af et team bestående af professionelle massører, fysioterapeuter og atleter, og med det mål, at man vil skabe massage-produkter til hjemmebrug, som har en god og mærkbar effekt. Flowlife tilbyder med deres massageapparater en billigere og nemmere tilgang til massage hjemme i vante rammer. Det er ikke blot effektivt og prismæssigt fordelagtigt, men også genialt i en travl hverdag, hvor tiden er sparsom - derfor er Flowlife et godt alternativ til fysioterapeuter og sportsmassører. Feltet.dk har testet Flowfeet, der er Flowlifes fodmassageapparat.


Test

 

Nem betjening

Det er altid spændende at modtage et nyt produkt til test - hvor nemt eller svært er det at komme i gang og få indstillet? Og fra start konstaterer jeg, at Flowfeet er nem at betjene. Flowfeet er et strømdrevet produkt, og så snart der er sat strøm til, aktiveres et tænd/sluk-lys på oversiden af maskinen. Trykkes der på start, kommer der lys i resten af touch-displayet, og herefter er det blot at vælge mellem tre massageprogrammer, hvor høj intensitet du ønsker behandlingen skal have, og om apparatet skal give varme eller ej. Nemt og simpelt.

Massageapparatet har en størrelse som en lille støvsuger, og fylder derfor ikke meget. Har du ikke plads til apparatet lige ved sofaen (eller hvor du skal nyde massage), er der et lille håndtag, der gør det let at bære rundt på, og med sin relativt lave vægt, er apparatet meget mobilt.

En lækker detalje er, at det stof, som kommer i berøring med fødderne, kan lynes af og vaskes efter behov. Maskinen kan fint bruges med sokker på, og det giver en anelse mere blød behandling sammenlignet med behandling uden sokker.De forskellige indstillinger

Flowfeet er bygget op med luftpuder, der virker ved at give kompression på oversiden af foden og bagtil omkring hæl og akillessenen, mens fodsålen behandles af faste massagebolde, der rammer lokalt. Mens fodsålen får en klassisk massage i fodens retning, giver luftpuderne et dejligt tryk omkring foden, som gradvist intensiveres for efter cirka 10 sekunder at lette trykket igen.

Flowfeet tilbyder tre programmer med hvert deres formål. Helt overordnet er programmerne designet til at øge blodcirkulation og mindske spændinger i fødderne. Program 1 er maskinens standardprogram, og det leder på en god måde op til program 2, som er et mere intensivt program. Program 3 er en mere blød behandling, der kun arbejder med maskinens luftpuder, og det skulle ifølge Flowlife være effektivt til trætte og hævede fødder.

Slår du varmefunktionen til, holder den en konstant temperatur omkring 45-50 grader. Det er dejligt at få varmet fødderne op, men til min smag kunne temperaturen godt være en anelse højere.

Vi kan ikke komme uden om, at fødder (for nogle) kan have tendens til at lugte en anelse. Derfor er flowfeet også udstyret med en lugtneutraliserende funktion. Gennem denne test har funktionen været tændt til hver massage, og alt har været lugtfrit.God og effektiv behandling

Første gang du sætter fødderne i Flowfeet, vil du nok blive overrasket over, hvor godt maskinen tager fat. Har du sarte fødder vil det være en god ide at starte ud med den lave intensitet eller tage et par sokker på, som giver lidt ekstra komfort.
Er du mere hårdfør, kan du fint starte ud med intensitet 2, mens niveau 3 kræver lidt mere tilvænning, før du bare læner dig tilbage og nyder massagen fuldt ud.Kompressionsluftpuderne tilpasses den fod, som er sat i maskinen, for at give en optimal behandling. Udover tryk omkring foden har luftpuderne også den funktion, at de trækker og udstrækker dele af foden - og det fungerer rigtig godt.

Flowfeet er under test blevet brugt efter træning - enten cykling eller løb - og det er virkelig velvære at give sig selv 15 minutters fodmassage, som et program varer. Hvor meget en massagebehandling påvirker restitutionstiden efter en hård træning, skal der nok en mere videnskabelig tilgang til for at undersøge, men jeg er overbevist om, at jeg oplevede en positiv effekt. Har man tendens til hævede og ømme fødder, vil effekten højest sandsynlig være mere tydelig og mærkbar.

Konklusion

Flowfeet er bestemt et anbefalelsesværdigt massageapparat. Det er et effektivt produkt, som både kan bruges til velvære og i restitutionsøjemed. Det er et lækkert og robust produkt med gode indstillingsmuligheder, der giver en fin variation, og det er yderst nemt at vedligeholde, transportere og betjene.

Flowfeet giver mulighed for både en blød og kærlig, men også hård og dyb massage. Om massageapparatet er lige så effektivt som en massør, har jeg ikke tilstrækkelig erfaring med fodmassage til at vurdere. Men jeg kan forestille mig at en massør kan arbejde mere lokalt og detaljeret på foden. Døjer man med større fodproblemer, vil Flowfeet være et super supplement til massøren, men er det blot en træningsinduceret træthed, har Flowlife lavet et massageprodukt, som enhver cykelrytter vil få glæde af.

Stillet til rådighed af: FlowlifeFakta

Producent: Flowlife

Produkt: Flowfeet

Pris: Kr. 1890,-

 

Testrapport

Hvad er produktet lavet til?

Flowfeet er lavet til restitutions- og velværemassage.


Hvad er produktets hovedformål?

Til behandling af trætte og hævede fødder og øger blodcirkulation


Hvilke særlige tekniske features har produktet?

Flowfeet kommer med tre forskellige programmer, tre massage-intensiteter, mulighed for varme og lugtneutraliserende features.


Bedøm konstruktion / udførelse

Massageapparatet er robust lavet og i god kvalitet.


Hvordan er kvaliteten?

Kvaliteten er god.


Bedøm produktets ydeevne

Flowfeet kan virkelig, afhængig af intensitet, tage ved og leverer effektiv massage.


Hvordan klarer produktet sin opgave?

Supergodt - flowfeet kan virkelig gå i dybden, hvilket kræver lidt tilvænning.


Bedøm vægt

Maskinen er vejer og fylder lidt mere end en lille støvsuger.


Bedøm ’Value-for-money’

En fair pris, taget kvalitet og effektivitet i betragtning.


Hvad kunne du især lide ved produktet?

Flowfeet’s nemme betjening og store alsidighed i funktioner.


Var det noget som du ikke kunne lide?

Nej, men varmefunktionen kunne godt være mere effektiv.


Nød du at benytte produktet?

Det har været super at teste flowfeet. At læne sig tilbage og nyde en god omgang massage er absolut afhængighedsskabende.

Feltet.dk's vurdering

(8/10)

Se mere om Feltet.dk's test kriterier

INFO
Materiale og udstyr
Nyheder
Arkiv: Andet udstyr
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenOptakt: Trofeo Calvia

Landevej

Det helårlige managerspil åbnet - To forskellige spil i 2022

Landevej

Tv-oversigt for 2022 - Køb Discovery+

Landevej

Video i artiklenOpvarmning til 2022: Hvad kan vi forvente af INEOS Grenadiers?

Landevej

Bernals agent optimistisk trods voldsomt uheld: Han er mental stærk

Landevej

Video i artiklenGør dig klar til 2022 - kæmpe gennemgang af holdene

Landevej

Cort og Valgrens hold klar med ny og anderledes dragt

Landevej

Afstemning: Hvilken WorldTour-trikot er mest lirens?

Landevej

Nuyens modsiger Van Aerts-mobbeanklager: Forkerte oplysninger

Landevej

Eksklusivt interviewMagnus Cort - Hvad kan vi forvente i 2022?

Landevej

Flere danskere til start i spansk løbsserie

Landevej

Video i artiklenHvorfor er der så mange danske sportsdirektører i feltet? Thomas Bay kommer med sit bud her

Video

Afviser Alpecin-kontrakt: Zwift-fund vælger udviklingsholdet

Landevej

Efter bizart styrt: Italiensk profil ude i seks uger

Landevej

Feltet.dk styrker sine SOME-aktiviteter og investerer i fremtiden

Landevej

Qhubeka-boss: Vi vender tilbage

Landevej

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST
Medie: Bernal misser Tour de France efter voldsom ulykke

Landevej

Sygdommen rammer: Hollandske favoritter ude før VM

Cross

Spar 50% på vinter- og forårscykeltøj

Udstyr og test

(Opdateret) Bernal gennemgår succesfuld operation

Landevej

Wildcards uddelt: Flamsk klassiker offentliggør dette års holdliste

Landevej

To danskere på podiet i sydafrikansk triumf

E-cykling

Feltet Femme: Oversigt

Landevej

Feltet Femme: Liv Racing Xtra

Landevej

Sæsonstart udskudt: Profiler tester positiv

Landevej

Nibali debuterer i belgisk brostensløb - kører alle fem monumenter i 2022

Landevej

Endnu en stjerne ude: Belgisk VM-kandidat smittet

Cross

Den luxembourgske mester skriver lang kontrakt

Landevej

Eksklusivt interviewArrangør tordner mod DCU: Det er en katastrofe

Landevej

Test: Cannondale Scalpel HT Hi-MOD 1 2022

Udstyr og test

Publikumsfavorit klar igen efter skidt 2021: Var overtrænet

Landevej

Annonce

ANNONCE