Stjerneparade meldes klar til Vueltaen
17. august 2018 12:38 af Lasse Wedege PenningFoto: A.S.O.

Arrangørerne har netop udsendt en foreløbig startliste, og der ser ikke ud til at mangle bud på den samlede sejr, når Vuelta a España begynder i næste uge.

 

 

Årets sidste Grand Tour er kendetegnet ved, at mange af de startende ikke satte løbet som mål fra starten af sæsonen, men af den ene eller anden grund har besluttet sig for at deltage. Nogle har fuldført Tour de France og skal lige mærke benene an, inden de beslutter sig, andre er styrtet i nogle af de store mål tidligere på året og jagter revanche i Spanien.

 

Dette gør sig også gældende for den gruppe af ryttere, som lige nu har meldt deres ankomst. Vuelta-arrangørerne har netop udsendt en pressemeddelelse, hvor de nævner nogle af de navne, som kommer til at være til start i Malaga på lørdag.

 

Nairo Quintana, Alejandro Valverde og Mikel Landa jagter revanche efter en skuffende Tour, og Landa skal forsøge at rejse sig efter sit voldsomme styrt i Clasica San Sebastian tidligere på måneden. Vincenzo Nibali måtte forlade Touren i utide efter at have brækket ryggen på Alpe d'Huez og håber også på oprejsning i Spanien. Det samme gælder Richie Porte og Rigoberto Uran, der begge styrtede på Tourens brostensetape.

 

Af Giro-ryttere finder vi Fabio Aru, som skal rejse sig efter en skuffende indsats i Italien, Simon Yates, som igen vil prøve sig af i klassementet efter dominansen og det senere sammenbrud, Thibaut Pinot, der vender tilbage efter sin lungebetændelse, som kostede ham en podieplads, og Miguel Ángel Lopez, der beviste sit Grand Tour-talent med en samlet tredjeplads.

 

Ilnur Zakarin og Daniel Martin jagter revanche efter skuffende Tour-resultater, Wilco Kelderman vender tilbage efter en skade, der holdt ham ude af Touren, mens Steven Kruijswijk vil forsøge at bygge videre på sin fremrgende femteplads i juli.

 

Ud over klassementskaptajnerne er Peter Sagan, Elia Viviani, Nacer Bouhanni og Matteo Trentin blandt de fremtrædende sprintere.

 

TILMELD DIT MANAGERHOLD TIL EFTERÅRSSPILLET!

 

DEL
KOMMENTARER