Stannard vil være mindre uheldig i 2019
10. februar 2019 22:23 af Mathias Mundbjerg Foto: Sirotti

Ian Stannard har manglet det sidste i de to seneste sæsoner, men det regner briten med at tage revanche for i år.

Tredjepladsen i Paris-Roubaix for tre år siden skulle markere indgangen til en periode, hvor Ian Stannard skulle kæmpe med om sejrene i de helt store brostensklassikere.

 

Sådan er det dog langt fra gået. I 2017 blev han mere anonymt placeret som nummer 72 i Paris-Roubaix, mens det kun gik marginalt bedre i Flandern Rundt. Endnu værre gik det sidste år, hvor han ikke gennemførte nogen af løbene.

 

Det har han dog selv en forklaring på.

 

”Jeg synes egentlig, træningen er gået fint. Men jeg har været lidt uheldig, og når man først kommer på bagkant i de løb, så er løbet kørt,” forklarer Ian Stannard til Cyclingnews.

 

Heldigvis finder der også en ret enkel løsning på problemet.

 

”Jeg har haft nogle ret dårligt timede punkteringer i Roubaix de sidste to år, så i år vil jeg prøve at lade være med at punktere.”

 

Samtidig skal formen selvfølgelig være i orden, men den del mener Stannard at have nogenlunde styr på.

 

”Sammenlignet med sidste år på samme tidspunkt synes jeg, at jeg er godt med. Jeg har det godt på cyklen, og jeg kører ret pænt opad i øjeblikket, hvilket altid er et godt tegn for mit vedkommende,” lyder det fra Stannard.

 

Denne sæson er Ian Stannards tiende sæson på Team Sky. Alligevel er han ikke mere end 31 år gammel og har dermed formentlig flere sæsoner tilbage på topplan.

DEL
DELTAG I DEBATTEN