Stærk tysker skifter til Lotto-Soudal
27. september 2021 11:08Foto: BORA-hansgrohe
af Emil S. Poulsen

Han har været en vigtig leadout-man for Bora - Hansgrohe de seneste år, men nu skifter Michael Schwarzmann til Lotto-Soudal fra næste år, hvor han skal hjælpe det belgiske storhold med at køre sejre hjem.

Annonce

Han har været fast leadout-man for sprintere som Pascal Ackermann og Sam Bennett, men nu skifter den rutinerede tysker Michael Schwarzmann (Bora - hansgrohe) altså fra det hold, han været på i ti år.

 

Tyskeren har skrevet under på en toårig kontrakt med Lotto Soudal, og skal derfor hjælpe det belgiske storhold med at køre sejre hjem i løbet af de næste par år. Ifølge Schwarzmann selv, er det en drøm, der bliver til virkelighed.

 

”Da jeg fik chancen for at blive en del af det det interessante Lotto Soudal-projekt, havde jeg ikke engang brug at tænke over det i et minut. Når alt kommer til alt, så handler det ikke, om du kører under et tysk eller belgisk flag, men om du føler dig som en del af et professionelt miljø. Derfor er Lotto Soudal er godt kørende, og så har det altid været en drøm for mig, at skulle køre for et belgisk hold.” udtaler den garvede tysker.

Valgren blev inspireret af Corts Vuelta-dominans: Jeg så alle Magnus’ etaper

SE MASSER AF CYKELSPORT PÅ

 

Den kraftfulde tysker kommer til at skulle hjælpe topsprinteren Caleb Ewan med at komme først over målstregen som en del af et stærkt leadout-tog. Netop dette glæder tyskeren sig meget til.

 

”Caleb Ewan er klart en af de bedste sprintere i verden, og jeg glæder mig virkelig til at dele min erfaring med ham og holdet,” erklærer Schwarzmann.

 

Michael Schwarzmann kører onsdag det belgiske endagsløb Eurométropole Tour, inden han kører sit sidste løb for Bora - Hansgrohe i hjemlandet med endagsløbet Sparkassen Münsterland Giro.

Annonce

 

 

 

Annonce

INFO
Michael Schwarzmann
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Tempomaskine forlænger med WorldTour-hold

Landevej

Dansker forventer hård Tour: Ingen offdays

Landevej

Overblik: Sådan sluttede de danske herrer på verdensranglisten

Landevej

Tour-exit efter styrt: Nu forlader han WorldTour-hold

Landevej

Transferlisten 2021-2022 - WorldTour

Landevej

Video i artiklenTour-arrangører pressede på for teknisk enkeltstart i København

Landevej

Ikke udgået siden 2018: Jeg er lidt af en løbsnarkoman

Landevej

Annonce

ANNONCE