Soler undskylder for opførsel, sportsdirektør savner modenhed
02. september 2019 21:02Foto: Unipublic / PhotoGomezSport
af Lukas Bennike Lewerissa

Marc Soler er ked af sit udbrud i går, da han var svært utilfreds med at skulle vente på sin kaptajn Nairo Quintana. Team Movistar’s sportsdirektør siger, at Marc Soler er nødt til at blive mere moden.

Annonce

Moviestar fik meget ud af gårsdagens etape i Vuelta a España, hvor det lykkedes Nairo Quintana at tage den røde førertrøje. Der var dog lidt malurt i bægeret, da Marc Soler tydeligvis ikke var glad for sit hold’s taktik. Den spanske rytter lå alene forrest på det sidst bjerg, da han blev bedt om at vente på sin kaptajn, der forsøgte at køre fra de andre favoritter i gruppen bagved. Dette var Soler åbenbart ret gal over, da TV-billederne viste hvordan han viftede med armene, og rystede voldsomt på hovedet.

 

”Alle så Soler,” siger Movistar’s sportsdirektør Pablo Lastras til Marca.com, med henvisning til de tydelige fagter.

 

Marc Soler startede løbet som beskyttet rytter, men måtte efter et stort tidstab affinde sig med at være hjælper for holdets kaptajner Valverde og Quintana, det har han måske haft svært ved at acceptere.

 

”Det er godt at have en karakter, men han er nødt til at begynde at lytte og blive mere moden. Hvis vi vil gøre ham til en leder, bliver han først nødt til at være hjælperytter,” siger Lastras.

 

Marc Soler har også selv udtalt sig om situationen, hvor han gør det meget klart, at han godt ved han begik en fejl

 

”Frem for alt vil jeg gerne sige undskyld til Movistar, til Nairo og til hele holdet. Det sker ikke igen,” fortæller Marc Soler Radio Marca, hvor han samtidig gør det klart, at holdets mål er at vinde med enten Nairo Quintana eller Alejandro Valverde

Annonce

 

På trods af sin irritation ventede Soler på sin kaptajn i går. Her støttede han Quintana på den sidste stigning, hvor colombianeren missede etapesejren, men overtog løbets førertrøje. Nairo Quintana virkede heller ikke bitter over situationen, da han takkede Soler for hjælpen 

 

Annonce

DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Team Jumbo-Visma stiller op i Tour de France med blå forhjul

Udstyr og test

Ny trøje til Qhubeka-NextHash allerede i Tour de France

Landevej

Optimistisk Mørkøv: Stort hvis jeg kan hjælpe Cavendish tilbage

Landevej

Video i artiklenTour de France: Ungdomstrøjen

Landevej

DCU har udtaget OL-holdet på landevejen

Landevej

EKSKLUSIVT TILBUD: Se alle Tour-etaper uden reklamer

Landevej

Canyon SRAM-rytter stryger til tops med sent angreb i Belgien

Landevej

Annonce

ANNONCE