Soler afslører: Vi havde kørt etapen på forhånd
21. oktober 2020 19:20Foto: Unipublic / Photogomez Sport
af Andy Joachim Pedersen

Marc Soler afslører, at Movistar Team havde set dagens Vuelta-rute an på forhånd, og derfor vidste de lige, hvornår de skulle slå til.

Annonce

Det blev til lidt af en dag for især Marc Soler, men også resten af Movistar Team. De animerede løbet fra midtvejs af etapen med et sidevindsangreb, som blev fulgt op af et hårdt tempo i finalen.

 

”Sandheden er, at jeg er virkelig glad. Vi kørte smukt. Det er en etape, som vi kom til med mange ambitioner, og vi kiggede den an i weekenden,” siger Marc Soler i vinderinterviewet efter etapen.

 

Det er ikke så tit igen, at Marc Soler render med sejre, og spanieren har aldrig prøvet at vinde en etape i en Grand Tour før. Det er kronen på et kompliceret år for holdet, fortæller han.

Radio Tour – taler Giro, 17. etape: Lars Bak på telefon, trøjer i XS og Riis vs. Rolf

SE ALLE TOUR-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

”Jeg er meget glad for min første sejr i en Grand Tour, og vi fortjente sejren efter så kompliceret et år. Jeg vil gerne takke holdet, og dem som støtter os,” siger han.

 

Derudover fortæller han om momentet, hvor han kom tilbage til frontgruppen efter at være blevet sat. Han så ingen grund til at hænge for længe og hjælpe dem, når han selv var bedre.

 

”Da jeg tabte kontakten over toppen, ville holdet gerne have mig tilbage for at hjælpe Valverde og Mas, men jeg var dobbelt så hurtigt, så jeg bremsede ikke før målstregen,” siger han.

Annonce

 

Annonce

DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Optimistisk Mørkøv: Stort hvis jeg kan hjælpe Cavendish tilbage

Landevej

Video i artiklenTour de France: Ungdomstrøjen

Landevej

DCU har udtaget OL-holdet på landevejen

Landevej

EKSKLUSIVT TILBUD: Se alle Tour-etaper uden reklamer

Landevej

Canyon SRAM-rytter stryger til tops med sent angreb i Belgien

Landevej

Roglic: Vingegaard bliver afgørende for min Tour

Landevej

Video i artiklenTour de France: Bjergtrøjen

Landevej

Annonce

ANNONCE