Søren Kragh: Jeg er blevet bedre hvert år
14. december 2020 12:00Foto: Sirotti
af Andy Joachim Pedersen

Med en sikker og stabil opadgående kurve har Søren Kragh Andersen lagt flere lag på sit niveau over årene, og han håber, det en dag kan føre ham helt til fronten i et monument.

Annonce

Også fra den kommende sæson skal Søren Kragh Andersen forsøge at hive resultater hjem til Team Sunweb, som fra næste sæson skal hedde Team DSM.

 

I et interview med Wielerflits.nl fortæller han, at hans udviklingskurve ikke er lig ryttere som Mathieu van der Poel og Wout van Aert.

 

Han understreger dog, at selvom udviklingen tager lidt længere tid, så er han altså godt på vej fremad, hvilket 2020-sæsonen i den grad beviste.

Pidcock slog Van der Poel hos herrerne!

KØB ADGANG: SE ALLE DE STØRSTE CYKELLØB PÅ

 

“Jeg skal ikke ændre noget. Mit niveau er blevet bedre hvert år, siden jeg kom til holdet. Jeg vil holde mig til programmet, folkene omkring mig, og den måde, jeg har arbejdet på,” siger Søren Kragh Andersen til Wielerflits.nl.

 

Derfor kommer han ikke til at ændre særligt mange af sine metoder frem mod 2021, da han netop føler, at arbejdet over de seneste mange sæsoner har båret frugt.

 

”Jeg har ikke tænkt mig at ændre så meget til 2021. Jeg håber, at jeg over årene vil blive hård nok til at kunne køre med i finalerne i monumenterne for en sejr,” siger han.

Annonce

 

I 2020 bliver Søren Kragh Andersen nok mest husket for sine to etapesejre i Tour de France, mens han også var tæt på at rende med sejren i BinckBank-Tour.

 

Annonce

INFO
Søren Kragh Andersen
Nyheder Profil Resultater Statistik
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Honoré på hospitalet efter styrt

Landevej

Video i artiklenEksklusivt interviewRiwal sigter efter sejren i Holbæk

Landevej

Wildcard hold trækker sig fra Giro d’Italia

Landevej

Optakt til Demin Cup og Ladies Cup

Landevej

Video i artiklenOptakt: 2. etape af Volta a la Comunitat Valenciana

Landevej

Video i artiklenOptakt: 5. etape af Tour of Turkey

Landevej

Video i artiklenFølg kongeetapen i Tyrkiet og sidevindsetapen i Spanien

Landevej

Annonce