Slagter øjner podieplacering i Australien
15. januar 2019 17:55 af Andreas N. Weisberg Foto: Team Dimension Data

Vinderen fra 2013 må siges at være noget af en outsider i dette års stjernespækkede felt, dog er han ikke selv i tvivl om hvilke forhåbninger han har.

Det er svært at komme uden om Richie Porte, Peter Sagan og Rohan Dennis når man snakker om dette års Tour Down Under.

 

Dimenion-Datas Tom Jelte Slagter har dog god grund til at tro på, at han kan blande sig i toppen af klassementet i det australske løb. Med en sejr fra 2013 samt en tredjeplads sidste sæson, er der netop plads til de høje forventninger.

 

”Jeg kommer her med højre forventninger igen,” siger den 29-prige hollænder til Cyclingnews.com før starten på første etape af Tour Down Under.

 

”Vi kommer med et meget stærkt hold og har både ryttere med der kan gøre det godt i klassementet samt nogle der kan vinde etaper. Vi kommer til at gøre vores allerbedste.”

 

Slagter kender godt til løbet, der har mange af de samme stigninger og passager med i dette års rute som for seks år siden. Dog er der også en del nye udfordringer der venter rytterne, blandt andet Corkscrew-stigningen på fjerde etape.

 

”Jeg kan godt lide dette års rute. Den er hårdere end de sidste par års udgaver og det håber jeg, der falder ud til min fordel. Jeg har trænet en masse til dette løb, så det håber jeg der betaler sig. Willunga kommer til at spille en nøglerolle, men også tredje etape er hård. På fjerde etape kommer Corkscrew endda også. Vi skal være klar på at gøre det godt alle dage. Målet er en podieplacering, men vi får at se.”

 

Tour Down Under fortsætter med anden etape i nat, der er 122 kilometer lang og starter i byen Adelaide.

 

DEL
DELTAG I DEBATTEN