Skuffet Cavendish: Lefevere forventer sejr
07. april 2021 19:10Foto: Sirotti
af Emil Ipsen

Cavendish tangerede med dagens tredjeplads rekorden for flest top 3-placeringer i Scheldeprijs. Det var dog ikke nok for den tidligere supersprinter, der havde håbet på en sejr til Deceuninck - Quick-Step.

Annonce

Deceuninck - Quick-step tog henholdsvis anden- og tredjepladsen med henholdsvis Sam Bennet og Mark Cavendish i dagens Scheldeprijs. 

 

Det var blev derfor ikke den perfekte eftermiddag for Deceuninck - Quick-step, som holdet havde håbet på. Mark Cavendish var derfor en skuffet rytter efter løbet.

"Jeg er ret skuffet. Vi har nok ryttere, der kan tage kontrol, men vi gjorde det ikke færdigt i dag." fortalte en frustreret Mark Cavendish til Het Nieuwsblad.

 

Scheldeprijs er et særligt løb for Cavendish. Han har vundet løbet tre gange tidligere og med dagens tredjeplads, tangerede han ifølge holdets Instagram Ernest Sterckx rekord for flest top-3 placeringer i løbet nogensinde - med hans nu sjette top-3 placering.

Se de sidste 5 kilometer af herrernes Scheldeprijs 2021

KØB ADGANG: SE ALLE DE STØRSTE CYKELLØB PÅ

 

”En sejr for holdet ville have været lidt mere ideel, men det er altid sjovt at komme her. Det ville have været fantastisk med endnu en sejr. Vi ønsker at vinde, og Lefevere forventer det også af os," udtalte Mark Cavendish

 

Det var Jasper Philipsen (Alpecin-Fenix), der på stregen slog Mark Cavendish og Sam Bennet. Cavendish kunne dog bare se til, da holdkammeraten Sam Bennett måtte give fortabt til den stærke Jasper Philipsen.

 

”Bennett gik til venstre, mens Philipsen derefter kom fra højre. Jeg så det ske foran mig, og jeg besluttede at holde tilbage, så Sam kunne gå, da han virkelig er stærk i spurterne, og derfor var vores bedste chance. Men det fungerede bare ikke godt i dag,” afsluttede Mark Cavendish interviewet. 

Annonce

 

Cavendish har gradvist forbedret sin form i løbet af foråret. Han fik en andenplads ved Grote Prijs Jean-Pierre Monseré i begyndelsen af ​​marts og en andenplads på åbningsetapen af ​​Settimana Internazionale Coppi e Bartali. Han mangler dog stadig at få sin længeventet sejr. Han har ikke vundet et løb siden 2018. 

 

Annonce

INFO
Deceuninck - Quick-Step
Nyheder Profil Ryttere Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenPogacar inden åbent Fléche Wallone: Mur de Huy er unik

Landevej

Optakt: 3. etape af Tour of the Alps

Landevej

Video i artiklenOptakt: Fleche Wallonne

Landevej

Video i artiklenFølg en travl onsdag med bjerge og ardennerklassiker

Landevej

Eksklusivt interviewDansk stortalent tæt på tyrkisk sejr: Jeg bliver måske lidt ivrig

Landevej

Fuglsang foran belgisk komet på særlig liste

Landevej

Eksklusivt interviewValgren om Fleche og Liege: Hader det ene - Elsker det andet

Landevej

Annonce