Se dem her: Norsgaards fem andenpladser i 2021
07. april 2021 20:00Foto: Photo Gomez Sport
af Andy Joachim Pedersen

Emma Norsgaard har for alvor etableret sig som én af kvindefeltets absolut hurtigste, og danskeren har med andenpladsen i Scheldeprijs nu hele fem af slagsen i sæsonen, mens sejren endnu er udeblevet i 2021.

Annonce

Den danske mester i linjeløb har i denne sæson levet op til de store forventninger, som hendes nye spanske mandskab, Movistar Team, har haft til hende med topresultater i flere løb.

 

De fem andenpladser er dog yderst bemærkelsesværdige og ingen andre ryttere i feltet kan prale med hele fem andenpladser på nuværende tidspunkt. Vi har samlet et overblik over de fem andenpladser.

 

27. februar: Omloop Het Nieuwsblad

Anna van der Breggen var kørt alene foran feltet, og ingen af feltets hold fik hentet den dominerende verdensmester, der snød feltet for sejren. Emma Norsgaard var den hurtigste i feltets spurt og tog sæsonens første andenplads.


Stort styrt i kvindernes Scheldeprijs

KØB ADGANG: SE ALLE DE STØRSTE CYKELLØB PÅ

 

2. marts: Le Samyn

Endnu en belgiske klassiker, endnu et dansk topresultat. Denne gang var der ikke nogen van der Breggen ude foran, og et mindre felt kunne afgøre løbet. Denne gang var det Lotte Kopecky, som desværre var en anelse hurtigere end danskeren.

 

 

12. marts: 3. etape af Healthy Ageing Tour

I det hollandske etapeløb var der til gengæld ingen spurt, da en hård rute bød på stigninger. Lonneke Uneken var stukket af fra konkurrenterne og kunne nyde en sejr på næsten halvandet minut.

Annonce

 

Blandt dem der kunne klatre bag den unge hollænder, var altså Norsgaard, som sendte flere profiler bag sig i jagten på sæsonens tredje andenplads.

 

 

25. marts: Oxyclean Classic Brugge-De Panne

Endnu engang var det feltets manglende evner til at lukke en udbryder ned, der afholdt Norsgaard fra sejren. Australske Grace Brown var meget snu, og hendes angreb blev ikke lukket ned, da hun vandt endagsløbet i De Panne. Norsgaard slog til i spurten og slog Jolien D'Hoore og Lotte Kopecky.

 

 

7. april: Scheldeprijs

Den femte andenplads kom i hus under Scheldeprijs, den første udgave af løbet for kvinder, hvor Movistar Team fik afleveret danskeren en anelse for tidligt. Alligevel fik hun kæmpet sig frem til en tæt andenplads, kun slået af det hollandske stjernespire hos DSM, Lorena Wiebes, der tog sin første sejr i sæsonen.

Annonce

 

INFO
Womens Movistar Team
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Eksklusivt interviewRiwal-hollænder med store GP Herning-ambitioner

Landevej

Norsk succeshold trækker sig fra Alpe-løb

Landevej

Video i artiklenPogacar inden åbent Fléche Wallone: Mur de Huy er unik

Landevej

Optakt: 3. etape af Tour of the Alps

Landevej

Video i artiklenOptakt: Fleche Wallonne

Landevej

Video i artiklenFølg en travl onsdag med bjerge og ardennerklassiker

Landevej

Eksklusivt interviewDansk stortalent tæt på tyrkisk sejr: Jeg bliver måske lidt ivrig

Landevej

Annonce