Sam Bennett vil ikke bruge energi på Lefevere
12. september 2021 15:30Foto: Volta ao Algarve
af Frederik Holst Pedersen

Den irske supersprinter Sam Bennett var for første gang siden maj at finde på startstregen af et cykelløb, da han i formiddags var at finde på startstregen ved EM. Forud for løbet ville Bennett kun fokusere på løbet, og ikke på chefens hårde kommentarer.

Annonce

Sidste år var alt fryd og gammen for Sam Bennett på Deceuninck-Quick Step. Han vandt den grønne trøje i Tour de France, og ireren vandt hele syv sejre. 

 

I denne sæson er det ligeledes blevet til syv sejre for ireren, men tonen har ændret sig. Siden Volta ao Algarve i maj måned, har Bennett ikke kørt løb for sit hold, og holdejer Patrick Lefevere har været meget fremme i medierne med sin kritik af Bennett. 

 

Senest har Lefevere kritiseret, at ireren stillede til start ved EM for Irland. Forud for dagens løb havde Bennett dog ikke noget at sige til sagen, og sprinteren selv ville hellere fokusere på løbet. 

Mesterlige Mørkøv leder Bennett til ny gevinst

SE MASSER AF CYKELSPORT PÅ

 

”Jeg vil bare fokusere på mit løb i dag, og så forsøge at glemme det [Lefeveres kritik]. Jeg kommer tilbage fra en skade, så det bliver en hård dag. Det første bjerg bliver den første udfordring, og derefter tager jeg det bjerg for bjerg. Jeg ser frem til at være tilbage i feltet,” siger Bennett til Sporza forud for dagens løb.

 

Bennett havde dog ikke det comeback, som han kunne have håbet på, da han allerede efter seks kilometer måtte opgive at følge feltet.

 

Sam Bennett skifter i næste sæson tilbage til Bora-Hansgrohe, hvor han kørte fra 2014 til 2019.

Annonce

 

Annonce

DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenOptakt: 1. etape af Giro di Sicilia

Landevej

Optakt: 1. etape af CRO Race

Landevej

Video i artiklenOptakt: CRO Race (Tour of Croatia)

Landevej

Video i artiklenOptakt: Giro di Sicilia

Landevej

Video i artiklenFølg åbningsetaperne i Kroatien og på Sicilien

Landevej

Video i artiklenAlaphilippe forudså van Aerts tilbagegang: Hør Brian Holms historie om franskmanden

Video

Hollænder indstiller karrieren på grund af helbredsproblemer

Landevej

Annonce

ANNONCE