Sagan svarer sin chef igen: Jeg føler mig ikke gammel
03. april 2021 15:15Foto: BORA-hansgrohe / BettiniPhoto
af Christian Frese

Bora-Hansgrohe-manager Ralph Denk vil ikke garantere Peter Sagan en ny kontrakt, og den slovakiske stjerne kan nu være klar til at finde et nyt mandskab. 31-årige Sagan føler sig nemlig ingenlunde færdig på højeste niveau.

Annonce

Peter Sagan har reageret, efter Bora-Hansgrohes manager Ralph Denk i torsdags såede tvivl om slovakkens fremtid på det tyske mandskab.

 

I et interview med den tyske avis Kölner Stadt-Anzeiger luftede Denk sine overvejelser om, hvorvidt Sagan fortsat er sin løn på efter sigende fem millioner euro værd.

 

Den 31-årige stjernerytter har i de seneste sæsoner kæmpet for at leve op til fordums styrke, men efter en etapesejr i det netop overståede Volta a Catalunya er hovedpersonen selv overbevist om, at han stadig kan lave resultater på WorldTouren.

Peter Sagan løb med sejren på 6. etape

SE ALLE GIRO-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

”Jeg føler mig ærlig talt ikke gammel. Jeg er 31. Jeg føler ikke, at jeg er i min karrieres efterår, og jeg synes, at jeg har vist, at jeg stadig kan vinde løb, selvom mit forår var præget af coronavirus”, siger Sagan, der blev ramt af virussen i starten af februar, til Cyclingnews.

 

Sagans kontrakt med Bora-Hansgrohe udløber efter indeværende sæson, og slovakken bekræfter, at hans fremtid meget vel kan ligge andetsteds.

 

”Jeg har haft travlt med at køre løb, så jeg har ikke talt med Ralph endnu, så min fremtid skal stadig besluttes. Jeg har haft nogle fremragende år hos Bora-Hansgrohe, men hvis Ralph ser mig som værende forbi mit bedste, så er det hans mening. Hvis han synes, at han ikke behøver mig for at vinde løb for holdet, så vil jeg være den første person til at finde et hold, der virkelig ønsker mig”, udtaler Sagan.

Annonce

 

Sagan får i morgen chancen for at modbevise Denk, når den tidligere verdensmester jagter sin anden sejr ved Flandern Rundt.

Du kan her læse vores optakt til Flandern Rundt.

 

Annonce

DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Eksklusivt interviewTopresultat til RYTGER-rytter i Frankrig: Det føles som en sejr

Landevej

WorldTour- og podiedominans: Så gode har danskerne været i 2021

Landevej

Eksklusivt interviewContador peger på Giro-favoritter: Han er i god form

Landevej

Eksklusivt interviewHonoré roser kaptajnerne: Vi er klar til den lyserøde kamp

Landevej

Marcus Sander hentede første sejr

Landevej

Rekordsættende Asgreen: Holdet er altid med fremme

Landevej

Hollandsk vidunder vinder endnu en gang: DSM med 1-2 i Belgien

Landevej

Annonce