Sagan før Milano-Sanremo: Jeg er klar
21. marts 2019 13:57 af Christian BergFoto: Sirotti

Den 29-årige slovak skal dele kaptajnrollen med Sam Bennett.

I disse dage offentliggør holdene deres trup til lørdagens Milano-Sanremo, og hvilket felt det ser ud til at blive. Verdens sprinterelite vil være til start, og Bora-hansgrohe har også sat navne på de syv ryttere, der skal køre det italienske monument.

 

Det tyske WorldTour-hold har udtaget begge deres to sprinterstjerner i skikkelse af Peter Sagan og Sam Bennett. De sidste uger har der været en del spekulation om den forhenværende verdensmesters tilstand, da sygdom har plaget ham. Han forsikrer dog, at han er helt frisk til at kæmpe med om sejren.

 

”Vi har kørt nogle lange hårde løb, men jeg tror, at det bliver godt til klassikerne. De starter på lørdag med Milano-Sanremo, og vi må se, hvordan det går. Sidste år brækkede jeg fingeren i Tirreno-Adriatico, så jeg er gladere i år. Jeg er ikke bekymret, da jeg har nogle dage til at hvile mig. Jeg ved, at jeg er klar,” siger Sagan til Cyclingnews.com.

 

Også slovakkens holdkammerat, Sam Bennett, er optimistisk forud for ”La Primavera”, men den 28-årige irer har ikke tænkt sig at afsløre noget på forhånd.

 

”Milano-Sanremo er alt, jeg tænker på lige nu. Sagan vil være der, men jeg vil ikke fortælle, hvad vores taktik er. Når man har selvtillid, glider tingene lettere. For en sprinter, der vinder, er alt bare nemmere. Man skal ikke kæmpe for det. Det sker bare,” siger Bennett.

 

Peter Sagan er to gange blevet nummer to i Milano-Sanremo, mens Sam Bennetts bedste placering er en 66. plads.

 

Bora-hansgrohes trup til Milano-Sanremo:

Peter Sagan

Sam Bennett

Maciej Bodnar

Marcus Burghardt

Jempy Drucker

Oscar Gatto

Daniel Oss

 

Husk at timelde dig til Klassikermanagerspillet

DEL
DELTAG I DEBATTEN