Sæt dit managerhold til Paris-Nice
07. marts 2020 22:05Foto: Sirotti
af Jesper Johannesen

Er du klar til årets første "rigtige" store etapeløb, når stjernerne brager sammen i Paris-Nice? Sæt dit managerhold og vind kontanter.

Annonce

Cykelsæsonen er foralvor ved at komme i omdrejninger. Feltet.dk starter nu sit store managerspil til Paris-Nice, som køres fra den 8. marts til den 15. marts 2020.  
 

Du skal sammensætte et hold bestående af 9 ryttere ud fra de hold, som kører Paris-Nice i virkelighedens verden. Du kan ændre på holdet frem til spilstart den 8. marts kl. 12.00. Herefter låses spillet og du kan ikke ændre på holdet undervejs i spillet.


Nyt setup
I managerspillet skal du sætte dit hold på en helt ny måde. Du har ikke længere et budget, men skal vælge ryttere ud fra 5 kategorier. 

Du skal vælge:
- 3 rytter fra kategori 1
- 2 ryttere fra kategori 2
- 2 ryttere fra kategori 3
- 1 ryttere fra kategori 4
- 1 rytter fra kategori 5

Du skal vælge en kaptajn til dit hold. Ikke på hver etape, men én gang. Din kaptajn vil score 20% ekstra point hver gang, at han scorer point. Det gælder altså både på etaperesultaterne og i klassementerne. 

Det vil også være muligt at se en stilling, hvor de virtuelle klassementer tæller med i stillingen. Dermed behøver du ikke længere vente til sidste etape for at se, hvordan klassementspointene tæller med i stillingen.

 

Kontante præmier til top 25
Feltet.dk har puttet 5.000 kroner i startpuljen, og dermed er startpuljen øget fra tidligere år. Der vil være præmier til de 25 bedste manager, og dermed er der altså god mulighed for at vinde en præmie. 

Præmiepuljen vokser med 8 kroner per managerhold som bliver tilmeldt. 

Det koster 69 kroner per hold, som du opretter. Du kan oprette ubegrænset hold. Du kan hele tiden på forsiden følge, hvor mange hold, der er tilmeldt til det pågældende spil. Bemærk når spillet går i gang, så kan du ikke længere ændre på dit hold. Du sætter med andre ord dit hold en gang for alle.

TILMELD DIT MANAGERHOLD

INFO
Feltet.dk - Manager
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Uno-X sender flere danskere til fransk etapeløb

Landevej

Coronaramt Kamp kæmper med formen

Landevej

Vingegaard forlænger sin kontrakt

Landevej

Eksklusivt: Se OL på Discovery+ uden afbrydelser

Landevej

Video i artiklenOptakt: 1. etape af Tour de l’Ain

Landevej

Video i artiklenOptakt: Vuelta a Castilla y Leon

Landevej

Optakt: Tour de l’Ain

Landevej

Annonce

ANNONCE