Helt i toppen er det fortsat Tadej Pogacar. Han er nu efterfulgt af Remco Evenepoel, der for f\u00f8rste gang er oppe p\u00e5 andenpladsen.<\/p>","
F\u00f8rst i denne uge er pointene fra Giroens etapesejre og dage i f\u00f8rertr\u00f8jen blevet uddelt, hvorfor den dobbelte etapevinder er hoppet forbi Wout Van Aert.<\/p>
\n\t\t\t\t\t\t\t\t
Se h\u00f8jdepunkterne fra 21. etape af Giroen<\/p>\n\t\t\t\t\t\t\t<\/div>
\n\t\t\t\t\t\t
\n\t\t\t\t\t\t\t
I hælene på podiet er det nu Roglic. Slovenerens fjerde Grand Tour-sejr har sendt ham fra nummer 13 til fire, godt 300 UCI-point foran Jonas Vingegaard.
Præcis som Evenepoel slår Mads Pedersen sin personlige rekord. Etapesejren i Giroen har været nok til at løfte Trek-stjernen forbi Jasper Philipsen og op på sjettepladsen.
Lige bag Philipsen ligger Geraint Thomas, som trods nederlaget på 20. etape er den store højdespringer i top 50 (37 - 8). Også Giro-treeren, Joao Almeida, er ny i top 10 (28 - 10).
Andre ryttere med stor fremgang er Michael Matthews (22 - 14), Thibaut Pinot (75 - 22), Damiano Caruso (83 - 25), Thymen Arensman (54 - 29) og Andreas Leknessund (175 - 62).
Ingen kan dog matche Jonathan Milan og Derek Gee, der begge nyder godt af UCI´s ændring om flere point uddelt på etaper. Milan er rykket 368 pladser frem til nummer 49 og ligger nu lige foran Derek Gee, som har taget 575 pladser til en placering som 52.
Fremgang er der også til Giro-etapevinder Magnus Cort (107 - 76) og Tour of Estonia-vinder Rasmus Bøgh Wallin (298 - 214). Til gengæld må Mattias Skjelmose (17) se sig overhalet af Almeida, Thomas og Matthews.
Ingen fra sidste års Giro-podie stillede op for at forsvare den placering, og det kan nu ses for Jai Hindley (24 - 137), Richard Carapaz (34 - 168) og Mikel Landa (10 - 24).
På holdranglisten er toppen stort set uændret. Både UAE Team Emirates (1) og Jumbo-Visma (2) har øget pointantallet med omkring 2.300 point i denne uge.
Det er dog næsten 1.000 point færre end Ineos Grenadiers (3), der foruden Thomas´ Giro-andenplads nyder godt af dobbeltsejren i Tour of Norway.
Milan og Carusos Bahrain Victorious har kun fem sejre i år, men er avanceret til fjerdepladsen foran Pinots Groupama-FDJ. Soudal Quick-Step og Trek-Segafredo er på de næste pladser.
I bunden gav Mark Cavendish Astana lidt tiltrængt succes med sin etapesejr i Rom. Traditionsholdet har dog fortsat over 1.000 point op til det næstdårligste WorldTour-hold, Arkea Samsic, der selv har en tilsvarende afstand at skulle hente til det tredjedårligste, AG2R.
På nationsranglisten bløder Spanien. Ikke en eneste etapesejr eller placering i den samlede top 20 blev det til i Giroen, og med Landas manglende forsvar af tredjepladsen ryger spanierne fra fjerde- til ottendepladsen.
Slovenien, Storbritannien, Italien og Holland er i nævnte rækkefølge alle gået forbi. Listen toppes fortsat af Belgien foran Frankrig og Danmark.
Sidstnævnte har lukket en del af hullet til franskmændene. Mindre end 500 UCI-point adskiller nu danskerne fra andenpladsen. Belgierne er urørlige som nummer et.
Hos kvinderne er Demi Vollering tilbage på toppen - uden at have kørt. Lorena Wiebes´ beslutning om at køre ProSeries-løbet i Thüringen fremfor at forsvare sin WorldTour-sejr i London har nemlig kostet hende point. Ellers er top otte uændret.
Cecilie Uttrup falder til en 13. plads, mens Emma Norsgaard nu er helt nede som nummer 40. Amalie Dideriksen (67) nærmer sig positionen som Danmarks næstebedste landevejsrytter.
På holdranglisten har SD Worx´ vanvittig dominans i Thüringen øget afstanden til Trek-Segafredo. Canyon//SRAM er fortsat treer i en uændret top ni. Uno-X er nummer 11.
Endelig er der nationsranglisten, hvor Schweiz (6) og Polen (7) samt Storbritannien (9) og Danmark (10) har byttet plads. Holland fører foran Italien, Australien og Belgien.
Du kan se alle lister lige her.