Annonce

Roglic efter sidste bjergetape: Jeg havde ikke alt under kontrol
07. november 2020 20:08Foto: Unipublic / Photogomez Sport
af William Qvick-Godthaab

Primoz Roglic lod årets sidste bjergetape blive lidt for spændende, da han tabte 21 sekunder til Richard Carapaz. Derfor mangler sloveneren nu kun at gennemføre paradekørslen i Madrid, før han kan kalde sig dobbelt Vuelta a España-vinder.

Se alle højdepunkter fra 17. etape

se mere cykling på

Primoz Roglic er en etape for at være dobbelt Gran Tour-vinder før sidste etape af Vuelta a España.

 

Primoz Roglic så mærket ud, da først Hugh Carthy angreb - og senere Richard Carapaz. Sloveneren klarede dog skærende og kunne beholde sin røde førertrøje før sidste etape af Vueltaen.

 

”Det blev meget spændende på de sidste kilometer. Jeg vidste, at det ville være nok at bevare den samlede føring, hvis jeg holdt mit eget tempo. I sidste ende falder det hele på plads, og jeg har stadig den røde førertrøje. Carapaz viste, at han er meget stærk. Jeg havde ikke altid alt under kontrol, men jeg havde aldrig følelsen af, at jeg ville miste den røde trøje,” konstater Primoz Roglic til Jumbo-Visma i en pressemeddelelse.

 

Da Carapaz angreb fik flere cykelseere til Tour de France, hvor Primoz Roglic tabte den gule trøje til Tadej Pogacar på næstsidste etape. Sloveneren formåede dog at holde et tilstrækkeligt højt tempo, som betød, at han kunne holde førertrøjen og se frem til sit fjerde Grand Tour-podie i træk.

 

”Jeg var fokuseret og gjorde mine egne ting. Det viste sig at være nok til at holde min placeringen i klassementet. Hele holdet viste sig i dag. Mine holdkammerater gjorde et rigtig godt stykke arbejde i dag, som de har gjort i under Vueltaen. Indtil nu har vi været fokuserede hver dag. Vi er nødt til at holde fokus i endnu en dag, og så er det forbi,” siger den snart dobbelte Vuelta-vinder.

 

Hvis Roglic holder førertrøjen på sidste etape, vil han være den første siden 2006 til at genvinde Vuelta a España, som Roberto Heras senest gjorde.

Annonce

 

Annonce

INFO
Vuelta a España
Nyheder Profil Resultater
Team Jumbo-Visma
Nyheder Profil Ryttere Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Armstrong kunne vinde Touren uden doping ifølge kommentator

Landevej

LIVESTREAM: Postnord Danmark Rundt ruten præsenteres

Landevej

Video i artiklenOptakt: Trofeo Laigueglia

Landevej

Video i artiklenFølg Strade Bianche-opvarmningen i Laigueglia

Landevej

Video i artiklenSe højdepunkterne fra Le Samyn

Video

Norsgaard havde studeret ruten inden podieplads

Landevej

Video i artiklenMerlier om kaotisk spurtsejr: Det gik ikke som planlagt, efter Mathieu havde problemer med sin cykel

Video

Annonce