Riwal om triumf: Stort at komme til løbet og vinde det igen
10. oktober 2021 18:30Foto: Riwal Cycling Team
af Jesper Johannesen

Riwal Cycling Team vandt det franske etapeløb, Circuit des Ardennes, og dermed genvandt holdet løbet, som de også vandt i 2019.

Annonce

Riwal Cycling Team viste sit niveau, da holdet tog endnu en stor sejr, da Lucas Eriksson forsvarede sin førertrøje på sidste etape af Circuit des Ardennes

 

De fleste stigninger på sidste etape af det franske etapeløb lå først på ruten, og det udnyttede et udbrud til at komme afsted. Deriblandt sad en rytter, der blot var et minut efter Lucas Eriksson i klassementet, men i feltet kontrollerede Riwal Cycling Team tempoet effektivt.

 

Så selvom de fik et hul på over tre minutter, så blev de langsomt men sikkert trukket tilbage, så da løbet kom ind på de sidste 30 kilometer var alt samlet igen, og der resterede kun nogle lettere afsluttende omgange.

Gense: Casper Pedersen sejrer i Paris-Tours 2020!

SE MASSER AF CYKELSPORT PÅ

 

"Selvtilliden var stor blandt rytterne fra start. Der var lidt stress på i starten, men de sagde, de havde styr på det. Vi ville gerne have et tidligt udbrud afsted, men det tog bare lang tid, da flere hold havde interesser. En lidt farlig franskmand kom så afsted, men vi lod ham bare koge lidt derude, og så ender det med, at de kommer samlet ind på omgange, og så fører Elmar og Lucas til mål," forklarer Riwals sportsdirektør Sebastian Andersen efter løbet i pressemeddelelse. 

 

Enkelte ryttere prøvede at stikke fra feltet til sidst, men det hele blev holdt samlet, så det endte i en spurt. Da Lucas Eriksson kørte ind i samme tid som dagens vinder Patrick Stosz, så tog Riwal Cycling Team's svenske rytter også den samlede sejr i Circuit des Ardennes.

 

I 2021 har Riwal Cycling Team nu vundet to etapeløb, og Circuit des Ardennes vandt holdet endda også tilbage i 2019, da etapeløbet ikke blev kørt i 2020.

Annonce

 

"Det er kæmpestort for holdet og for Lucas, og særligt på den måde de har kørt det på. Der har været hård konkurrence, men rytterne har bare vist, at de var de stærkeste og været fulde af selvtillid. For holdet er det også bare stort at komme til løbet og vinde det igen, som vi gjorde med Kamp i 2019, da vi var ProKonti. Det er virkeligt stort," tilføjer Sebastian Andersen.

 

Annonce

INFO
Riwal Cycling Team
Nyheder Profil Ryttere Resultater
Circuit des Ardennes
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Tour-exit efter drama: Nu forlader han WorldTour-hold

Landevej

Transferlisten 2021-2022 - WorldTour

Landevej

Video i artiklenTour-arrangører pressede på for teknisk enkeltstart i København

Landevej

Ikke udgået siden 2018: Jeg er lidt af en løbsnarkoman

Landevej

Quick Step-rytter har fremtiden på plads

Landevej

Det store VM-overblik: Program, resultater og medaljetabel

Bane

Movistar-klatrer tager skridtet ned fra WorldTouren

Landevej

Annonce

ANNONCE