Riwal misser podieplads i klassementet: For dårligt, at vi ikke fik kommunikeret godt nok
27. september 2021 09:14Foto: Steffan Bill
af Emil S. Poulsen

Efter styrt og tæt kamp om pladserne i finalen på syvende etape af Le Tour de Bretagne Cycliste måtte Riwal Cycling Teams Nick van der Lijke se sin podieplads glide ud ad hænderne, mens Jesper Hansen sluttede som treer på etapen. Det hujede ikke holdets sportsdirektør, der havde håbet på mere.

Annonce

Det blev til en hektisk finale, da favoritterne skulle kæmpe om de eftertragtede podiepladser i Le Tour de Bretagne Cyclistes klassementet på sidste etape af det franske etapeløb. Her trak hollandske Nick van der Lijke (Riwal Cycling Team) det korteste strå efter en tur i asfalten, og måtte derfor se sig stående udenfor podiet på en samlet fjerde plads.

 

Riwal Cycling Teams sportsdirektør Michael Skelde var derfor ikke tilfreds efter gårdsdagens etape i Bretagne, hvor holdet til gengæld havde været i udbrud det meste af dagen, og Jesper Hansen (Riwal Cycling Team) fik en podieplads.

 

”Det var lidt lort, at vi kom med i de udbrud fra starten af. Først med Schultz, og så sidder Elmar der efter, at de er hentet. Så kommer vi i samme situation på omgangene med Jesper Hansen, hvor jeg egentlig godt gad, at han havde ventet på Nick (van der Lijke red.), men vi kører uden radioer, og vi kan ikke få det kommunikeret til ham,” udtaler den danske sportsdirektør efter etapen.

Valgren blev inspireret af Corts Vuelta-dominans: Jeg så alle Magnus’ etaper

SE MASSER AF CYKELSPORT PÅ

 

Riwal Cycling Team har ellers kørt et flot løb, der udover dagens resultat af Jesper Hansen, har budt på en etapesejr til Elmar Reinders og fire placeringer i top ti for Nick van der Lijke.

 

Derfor var Michael Skelde trods alt også veltilpas med holdets præstation efter løbets afslutning.  

 

”Vi har været tilfredse med alt andet end i dag. Det var bare for dårligt, at vi ikke fik kommunikeret godt nok, og det er jeg træt af,” erklærer sportsdirektøren.

Annonce

 

Næste løb for Riwal Cycling Team bliver på fredag, hvor det danske cykelhold stiller til start i det franske endagsløb La Route Adélie de Vítre.

 

Annonce

INFO
Nick van der Lijke
Nyheder Profil Resultater Statistik
Riwal Cycling Team
Nyheder Profil Ryttere Resultater
Le Tour de Bretagne Cycliste
Nyheder Profil Resultater
DEL
KOMMENTARER

SENESTE

Tempomaskine forlænger med WorldTour-hold

Landevej

Dansker forventer hård Tour: Ingen offdays

Landevej

Overblik: Sådan sluttede de danske herrer på verdensranglisten

Landevej

Tour-exit efter styrt: Nu forlader han WorldTour-hold

Landevej

Transferlisten 2021-2022 - WorldTour

Landevej

Video i artiklenTour-arrangører pressede på for teknisk enkeltstart i København

Landevej

Ikke udgået siden 2018: Jeg er lidt af en løbsnarkoman

Landevej

Annonce

ANNONCE