Riwal prøver kræfter med stærkt etapeløb
19. juli 2021 15:45Foto: Riwal Cycling Team
af Mikkel Weltz Østergaard

Belgien bliver første stop på vejen for det danske cykelhold Riwal Cycling Team, når etapeløbet Tour de Wallonie disker op med fem hårde etaper, hvor Riwal har planer om at holde sig til.

Annonce

Riwal Cycling Team har planer om at være med hvor det er sjovt, når etapeløbet Tour de Wallonie, tirsdag løber over stablen i Belgien. Holdets sportslig ansvarlige Michael Skelde, er i hvert fald fortrøstningsfuld.

 

“Jeg har en idé om, at vi sagtens kan få minimum én rytter i top-20 - det er vores første målsætning. Og så har vi flere, der kan være synlige på etaperne, og i sådan et etapeløb kan et udbrud sagtens få lov at køre hjem, så vi kigger på flere muligheder,” fortæller Michael Skjelde i en pressemeddelelse fra holdet.

 

Som dansker kan vi godt tillade os at have forhåbninger, når hele fire danskere stiller til start, med en samlet holdmålsætning om at blande sig, med de bedste. 11 WorldTour-hold er skrevet på startlisten, og der er derfor lagt op til et brag af et cykelløb i de belgiske gader.

 

Riwal Cycling Team stiller til start, med følgende ryttere: Lucas Eriksson (Sverige), Nick van der Lijke (Holland), Jesper Hansen (Danmark), Elmar Reinderes (Holland), Rasmus Quaade (Danmark), Tobias Kongstad (Danmark) og Jesper Schultz (Danmark).

INFO
Riwal Cycling Team
Nyheder Profil Ryttere Resultater
Tour de Wallonie 
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Coronaramt Kamp kæmper med formen

Landevej

Vingegaard forlænger sin kontrakt

Landevej

Eksklusivt: Se OL på Discovery+ uden afbrydelser

Landevej

Video i artiklenOptakt: 1. etape af Tour de l’Ain

Landevej

Video i artiklenOptakt: Vuelta a Castilla y Leon

Landevej

Optakt: Tour de l’Ain

Landevej

Video i artiklenFølg Kron, Skjelmose og Eg i Jura-bjergene

Landevej

Annonce

ANNONCE