Riwal-profil: Den hårdeste off-season i min karriere
16. april 2021 11:00Foto: Riwal Cycling Team | Cassandra Donne
af Andy Joachim Pedersen

Uvished og corona-aflyste cykelløb. Denne off-season har været karrierens sværeste for Riwal Cycling Teams Tobias Kongstad, der dog nu ser frem til særligt specielt to umiddelbare højdepunkter på kalenderen.

Annonce

Selvom lyset venter for enden af tunnellen, har støtte fra mandskabet været afgørende for at holde Tobias Kongstad kørende hen over vinteren.

 

Det fortæller den formstærke dansker i et videointerview med Riwal Cycling Team.

 

”Jeg synes, at denne off-season har været den hårdeste i min cykelkarriere indtil videre grundet den her uvished omkring, hvornår vi startede med at køre cykelløb igen,” fortæller Tobias Kongstad i videoen.

Tobias Kongstad om usikkerhed: Hårdeste off-season

abonner på feltet på

 

”Når man træner, træner og træner, så er der mange måneder i løbet af sådan en vinter. Der er nogle ture ude på landevejen, hvor man stiller spørgsmålstegn ved, hvad man laver,” fortæller han.

 

Holdets planer har, ligesom hos de fleste hold, været under ændringer flere gange grundet coronaen, og det er langtfra nemt at navigere i, når man er cykelrytter.

 

”Man skal passe på med at blive ved med at være i uvished og blive frustreret. Os ryttere har været i tæt dialog med holdet gennem hele vinteren,” siger Kongstad og fortæller om møder med både Christa og Michael Skelde.

Annonce

 

”Det har været tæt dialog, hvilket har gjort, at der ikke har været så meget usikkerhed, da vi har været informeret hele tiden,” fortæller han.

 

Alligevel har Kongstad nu udset sig en række danske løb som fokus, og han fremhæver især GP Herning og Fyen Rundt på den konto.

 

”Jeg har sat nogle mål i løbet af året. Jeg har kig på de danske UCI-løb, nu er to af dem så flyttet til efteråret. Lige nu er der i hvert fald to, GP Herning og Fyen Rundt, som i hvert fald er noget, som jeg har sat stor kryds i min kalender ud for,” fortæller han.

 

Du kan se det fulde videointerview med Riwal Cycling Team i toppen af artiklen.

 

Annonce

INFO
Tobias Kongstad
Nyheder
Riwal Cycling Team
Nyheder Profil Ryttere Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

EKSKLUSIVT TILBUD: Se alle Tour-etaper uden reklamer

Landevej

Canyon SRAM-rytter stryger til tops med sent angreb i Belgien

Landevej

Roglic: Vingegaard bliver afgørende for min Tour

Landevej

Video i artiklenTour de France: Bjergtrøjen

Landevej

Belgier sejrer efter solotogt - Stjernefrø imponerer i debut

Landevej

Danskerhold skifter navn efter ny sponsor

Landevej

Video i artiklenTour de France: Pointtrøjen

Landevej

Annonce

ANNONCE