Radio Tour før Giroen: Ingen lyserød trøje er godt for Honoré
06. maj 2021 09:00Foto: Sirotti
af Mathias Høj

Som udgangspunkt forbinder vi den lyserøde førertrøje i Giro d’Italia med noget godt, men det kan faktisk blive en ulempe for danske Mikkel Honoré ifølge cykelkommentator Thomas Bay.

Annonce

Set med danske briller ville det være godt for Mikkel Honoré, hvis ikke Deceuninck - Quick-Step vinder lørdagens enkeltstart i Giro d’Italia.

 

Det fortæller cykelkommentator Thomas Bay i programmet Radio Tour.

 

Årets Giro d’Italia løber af stablen på lørdag med en lidt over otte kilometer lang enkeltstart i Torino. En af de to danskere, som er med i løbet, er Mikkel Honoré fra Deceuninck - Quick-Step.

Radio Tour vurderer danskernes Giro-chancer: ”De første etaper ligger godt til Mikkel Honoré

SE MASSER AF CYKELSPORT PÅ

 

Danskeren kommer ind til løbet i en hjælperrolle for holdets to kaptajner Remco Evenepoel og Joao Almeida. Men hvis vi alligevel skal håbe på en dansk etapesejr, så er det et andet hold end Deceuninck - Quick-Step, som skal føre løbet efter den første etape.

 

”Vi skal lidt krydse fingre for, at det ikke er en Quick Step-rytter, som tager den lyserøde førertrøje på lørdag. Der kommer nogle etaper ret tidligt, som ligger godt til Mikkel Honore. Men hvis holdet har den lyserøde førertrøje, som ender Mikkel med at skulle arbejde,” siger Thomas Bay.

SÆT DIT MANAGERHOLD TIL GIRO D’ITALIA HER OG KÆMP MED OM PRÆMIER FOR MERE END 40.000 KRONER

 

Det er tredje gang i karrieren, at Honoré stiller til start i Giro d’Italia. Han fik sin debut i 2019, og sidste år lykkedes det ham at køre en tredjeplads hjem på 2. etape til Agrigento - kun slået af Diego Ulissi og Peter Sagan.

Annonce

 

I denne sæson har den 24-årige dansker igen vist sig stærk med to etapesejre allerede. Den første kom på 5. etape af det italienske cykelløb Coppi e Bartali tilbage i marts foran landsmanden Jonas Vingegaard, ligesom han for en måned siden vandt 5. etape af Baskerlandet Rundt.

 

”De to sejre han vandt i år, var ikke tilfældige sejre. Han er klar, og han kommer til at køre godt,” lyder det fra Brian Holm i Radio Tour-studiet.

 

Udover Honoré er også Christopher Juul-Jensen til start for Team BikeExchange, hvor han skal hjælpe holdkaptajnen Simon Yates til en topplacering i den samlede stilling.

Se hele indslaget om Honoré i videoen øverst i artiklen.

 

SE ALLE ETAPER AF GIRO D’ITALIA EKSKLUSIVT PÅ DISCOVERY+ UDEN REKLAMER

 

Annonce

INFO
Deceuninck - Quick-Step
Nyheder Profil Ryttere Resultater
Radio Tour
Nyheder
Giro d'Italia
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Ineos-frontfigur: En af vores bedste sæsoner nogensinde

Landevej

Bahrain Victorious henter trio

Landevej

Tempomaskine forlænger med WorldTour-hold

Landevej

Dansker forventer hård Tour: Ingen offdays

Landevej

Overblik: Sådan sluttede de danske herrer på verdensranglisten

Landevej

Tour-exit efter styrt: Nu forlader han WorldTour-hold

Landevej

Transferlisten 2021-2022 - WorldTour

Landevej

Annonce

ANNONCE