Quintana har genfundet glæden ved cykelsport
11. juni 2020 12:00Foto: Sirotti
af Andy Joachim Pedersen

Det kan blive et helt stort år for colombianske Nairo Quintana i 2020, og han tror stadig på, at han kan gøre sig gældende på et Grand Tour-podium.

Annonce

I starten af sæsonen så det ud som om, at Nairo Quintana var faldet godt til hos Arkéa-Samsic efter en række år, hvor han ikke var været på podiet i en Grand Tour, og hvor han har måtte genrejse sig selv af flere omgange.

 

Med sejre i to franske etapeløb så det ud som om, at han var tilbage i den topform, som han tidligere har vist, at han kan besside. Det tror hovedpersonen selv også, at han kan.

 

”Jeg har altid haft motivationen til at nå til tops. I år har jeg fået en god start på sæsonen, og jeg håber, at jeg kan vende tilbage til et podium i en Grand Tour igen. Jeg er meget optimistisk i det henseende,” siger Nairo Quintana til Marca.com.

Mens vi venter på cykelsporten: Froome om vanvidsangrebet og de bedste bjergetaper i Giroen

SE ALLE TOUR-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

Han fortæller desuden, at den afgørende faktor har været, at glæden ved cykelsport igen er tilbage. Den er kommet med skiftet til Arkéa-Samsic efter en længere periode, hvor han ikke har været glad i samme grad.

 

”Jeg har intet ændret, udover at være glad. Det var det, jeg havde behov for: At have det godt og at være glad for det, som jeg gør. De har modtaget mig meget godt, så jeg er meget glad for at arbejde med dem,” siger han.

 

Han savner dog de meget stærke bjergryttere, han var i selskab med hos Movistar. Ellers har han ikke en finger at sætte på det franske ProTeam.

Annonce

 

”Jeg savner måske de meget stærke bjergryttere. Det kommer vi dog til at se hen ad vejen,” siger han.

 

Annonce

DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

EKSKLUSIVT TILBUD: Se alle Tour-etaper uden reklamer

Landevej

Canyon SRAM-rytter stryger til tops med sent angreb i Belgien

Landevej

Roglic: Vingegaard bliver afgørende for min Tour

Landevej

Video i artiklenTour de France: Bjergtrøjen

Landevej

Belgier sejrer efter solotogt - Stjernefrø imponerer i debut

Landevej

Danskerhold skifter navn efter ny sponsor

Landevej

Video i artiklenTour de France: Pointtrøjen

Landevej

Annonce

ANNONCE