Annonce

Protour-holdene har gang i transfermarkedet
29. oktober 2020 13:45Foto: Bardiani CSF-Faizané
af Benjamin Blirup Cilleborg

Mens sæsonens sidste løb bliver kørt er flere Protour-hold i gang med at handle til den kommende sæson. Gazprom-Rusvelo forlænger med flere ryttere, Nippo Delko One Provence giver muligheden til en mountainbike-rytter, og de italienske hold forhandler indbyrdes.

Hvilke Vuelta-historier trender på Twitter? Se her

se mere cykling på

I en normal sæson ville de fleste hold være nogenlunde på plads på denne tid af året.

 

Men mens Vuelta a Espana stadig er i fuld gang, er transfermarkedet i fulde omdrejninger. I disse dage kommer flere Protour-hold således ud med nyheder om deres kommende trup.

 

Gazprom-Rusvelo fortæller på deres sociale medier, at de har forlænget med yderligere to ryttere. Nikolay Cherkasov og Imerio Cima skal således fortsætte karrieren i henholdsvis to og et år på det russiske hold. Dermed kan Imerio fortsætte karrieren sammen med sin bror og etapevinder i Giro d’Italia Damiano, som ligeledes fortsætter på holdet i en sæson.

 

I Frankrig er kontrakterne noget længere, i hvert fald for mountainbike-rytteren Clément Berthet. Den 23-årige franskmand har nemlig skrevet under på en fire år lang kontrakt med Nippo Delko One Provence, således at der er plads til transformationen til landevejsrytter.

 

“Jeg har lavet gode resultater i mountainbike, men jeg følte ikke min fremtid var sikret, eftersom jeg gik i ring. Jeg vil gerne lære ved at hjælpe holdet så meget som muligt, men jeg har ikke meget erfaring og skal lære en del om placering i feltet, taktik og så videre. Det bliver en stor udfordring, og jeg glæder mig,” fortæller Berthet, som blandt andet er blevet nummer 5 i U23 VM.

 

Italien har flere protour-hold, som i øjeblikket forhandler med hinanden. Mens EOLO-Kometa opruster for at blive en del af Protouren, har Bardiana-CSF-Faizanè handlet hos Androni Giocattoli - Sidermec. Her har de fået fat i Davide Gabburo, som til næste år skal køre i de lilla og grønne farver.

Annonce

 

“Jeg kender i forvejen den nuværende og kommende trup, og jeg tror vi sammen kan arbejde godt sammen. Jeg kunne godt tænke mig at gøre en forskel i de italienske løb, men selvfølgelig er jeg også til rådighed for holdet i de internationale løb. Ligesom alle andre vil jeg bare gerne køre løb efter denne specielle sæson,” fortæller Gabburo i en pressemeddelelse.


Du kan få et overblik over transfermarkedet i denne oversigt.

 

Annonce

INFO
Gazprom - RusVelo
Nyheder Profil Ryttere Resultater
Bardiani CSF Faizane
Nyheder Profil Ryttere Resultater
Nippo Delko Provence
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenOpvarmning til 2021: Hvad kan vi forvente af Team Jumbo-Visma?

Landevej

Garcia Cortina klar til 2021: Ikke flere undskyldninger

Landevej

Stybar vender tilbage til VM i cyklecross

Cross

Eksklusivt interviewVil tilbage til 2019-niveauet: Quaade bliver hos Riwal Cycling Team

Landevej

3. afdeling af Uno-X Cup køres onsdag - tilmeld dig her

E-cykling

Eksklusivt interviewJuul-Jensen løfter lidt af sløret for løbsprogrammet

Landevej

Video i artiklenGør dig klar til 2021 - kæmpe gennemgang af holdene

Landevej

Annonce