Annonce

Produktnyt: Specialized S-Works Ares
21. januar 2021 18:00
af Jesper Johannesen

Specialized kom i dag med årets første produktlancering: S-Works Ares - en ny cykelsko.

Radio Tour, Sæson 2, Afsnit 34: Livet som neopro med Andreas Kron

se mere cykling på

Målstreg. Byskilt. En udmagrende-føring.

Specialized har udviklet den nye S-Works Ares med målet om at lave den mest effektive, kraftfulde og ikke mindst komfortable landevejssko til dato.

SpeciaIized har brugt deres Body Geometry tilgang vil at udvikle skoen. Det hele starter med Varus Wedge, en 1,5mm hældning på ydersålen, som stabiliserer forfoden og hjælper med at holde ankel, knæ og hofte i den korrekte position. Derudover forhindres kollaps af fodens svang med det patenterede Longitudinal Arch, som sidder i ydersålen.

"Samtidigt benytter vi tre forskellige indersåler, sådan at enhver rytter kan få en sko, som passer til foden. Sidst men ikke mindst, tager vi kampen op med varme områder og følelsesløshed med vores 'Metatarsal Buttom', som sikrer, at de følsomme nerver og blodåre er beskyttet ved at sprede knoglerne i forfoden," skriver Specialized i forbindelse med produktlanceringen af skoen.

Nyt lukke-design
For at finde den rette balance mellem performance og komfort, så har Specialized set sig nødsaget til at udvikle et helt nyt lukningsdesign.Som det ses på billedet, så vil det triangulerende lukningsdesign over vristen fordele trykket på selve foden og samtidig gøre, at foden fastholdes bedre. Det sikrer både større kraftoverførelse samt utrolig stor komfort. En ny tilgang som adskiller sig fra de andre cykelsko, Specialized har lavet indenfor high-performance landevejssko. 

"Ved at triangulere spændens tryk over vristen og sprede presset ud over en større flade, sikres det, at foden fastholdes bedre i selve skoen. Det med fører i sidste ende større kraftoverførsel, fart og ikke mindst komfort," skriver Specialized.

"Eksplosiv acceleration behøver ikke at være ubekvemt. Kombinationen af vores nye lukningsdesign med en Dyneema®-forstærket sok uden pløs gjorde, at vi kunne eliminere de små, men stadig utrolig ubehageligt tryk på fodens sener."

"Det giver en utrolig behagelig landevejssko, som dog ikke går på kompromis med den overordnede performance. Så når øjeblikket indtræffer - og du vil angribe eller sætte din spurt ind - så vil den nye S-Works Ares kun være på din side. Faktisk er det videnskabeligt bevist, at den er 1% hurtigere end vores tidligere performance landevejssko." Billederne viser skoens kontaktpunkter - vist på den samme rytter, med samme kraft, i en sko med traditionel lukning sammenlignet med Specialized nye S-Works Ares lukningsdesign. Det viser entydigt, at den nye S-Works Ares har øget selve kontaktfladen med hele 20%. En ret væsentlig stigning, der som nævnt sikrer grundlag for større kraftoverførsel samt komfort. 

Den nye S-Works Ares er udviklet sammen med nogle af de bedste atleter i verden blandt andet verdensmesteren Julian Alaphillipe.S-Works Ares cykelskoen koster 3.299 kroner. Skoen kommer i fire forskellige farver: Hvid, sort, en hvid/sort kombination og en rød/sort kombination.

INFO
Materiale og udstyr
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenOptakt: 7. etape af UAE Tour

Landevej

Video i artiklenOptakt: Faun-Ardeche Classic

Landevej

Video i artiklenOptakt: Omloop Het Nieuwsblad

Landevej

Eksklusivt interviewAsgreen er klar til krig i Flandern

Landevej

Video i artiklenUAE Tour-analyse: Nogle ting forandrer sig aldrig

Landevej

Følg årets første brostensklassikere

Landevej

Følg den store finale i UAE Tour

Landevej

Annonce