Pogacar enig med Fuglsang: Jumbo-Visma lavede fejl
08. april 2021 20:38Foto: Sirotti
af Joachim Alexander Farshøj

Jakob Fuglsang er ikke ene om at mene, Jumbo-Visma kørte dagens etape i Baskerlandet Rundt på en mærkelig måde. Nu bakkes han op af Tadej Pogacar.

Annonce

Jumbo-Visma mistede både etapesejr og førertrøje på dagens etape i Baskerlandet Rundt, og det har fået flere konkurrenter til at spekulere over hollændernes taktiske overvejelser.

 

Efter sidste stigning på fjerde etape af Baskerlandet Rundt smuttede en stærk seksmandsgruppe væk på nedkørslen, og i den gruppe sad Jumbo-Vismas superdansker, Jonas Vingegaard. Vingegaard sad der dog blandt andet sammen med UAE Team Emirates’ Brandon McNulty, der før etapen lå 30 sekunder efter den førende Roglic, og McNulty endte som bekendt med at stjæle førertrøjen fra Roglic.

 

I feltet sad Roglic dog omgivet af flere holdkammerater, og derfor var der efter etapen flere ryttere, der stillede sig uforstående overfor Jumbo-Visma, herunder Jakob Fuglsang , der nu bakkes op af Tadej Pogacar.

Se de sidste fem kilometer af 4. etape af Baskerlandet Rundt

SE ALLE TOUR-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

”Jumbo-Visma tabte den gule førertrøje i dag, så de lavede helt sikkert nogle fejl. For os (UAE Team Emirates, red.) er dette dog perfekt, og hvis de vil have et løb på den her måde, så okay, vi ved ikke, hvad deres plan er, men vi fortsætter med at køre vores løb og håber på det bedste,” fortalte Tadej Pogacar efter etapen til Cycling Pro Net.

 

Den nu førende Brandon McNulty har allerede kørt en flot, flot sæson med flere top-5-placeringer i WorldTour-løb, sin unge alder til trods, og i dag kom den foreløbige kulmination naturligvis med overtagelsen af førertrøjen i Baskerlandet Rundt. Dette medførte selvfølgelig også rosende ord fra kaptajn Pogacar.

 

”Til taktikmødet besluttede vi, at Brandon (McNulty, red.) skulle prøve at angribe, og det lykkedes. Vi gjorde et godt stykke arbejde, jeg er super glad for holdets arbejde, og jeg er virkelig stolt af Brandon,” lød det fra Tadej Pogacar.

Annonce

 

Baskerlandet Rundt fortsætter med femte etape i morgen.

 

Annonce

INFO
UAE Team Emirates
Nyheder Profil Ryttere Resultater
Itzulia Basque Country
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenTour de France: Bjergtrøjen

Landevej

Belgier sejrer efter solotogt - Stjernefrø imponerer i debut

Landevej

Danskerhold skifter navn efter ny sponsor

Landevej

Video i artiklenTour de France: Pointtrøjen

Landevej

Eksklusivt interviewRoglic-chef: Den komplette rytter vinder Touren

Landevej

Tour de France: Holdoversigt

Landevej

Udover enkelstarten: Asgreen åbner for finalejagt i Frankrig

Landevej

Annonce

ANNONCE