Annonce

Padun om andenplads: Svært at være lykkelig
15. oktober 2020 20:00Foto: Sirotti
af Marcus Bjelskou

Den ukrainske Bahrain-rytter håber at få en ny chance for at køre efter sejren, efter en defekt satte en stopper for mulighederne på dagens etape. 

Padun i problemer

se mere cykling på

En defekt dybt inde i finalen plejer at betyde problemer. Uanset om man sidder i favoritgruppen eller som en del af udbruddet, der kæmper om etapesejren. 

 

Det måtte Mark Padun også sande på dagens etape af Giro d’Italia, da han var stukket afsted sammen Ineos-rytteren Jhonatan Narváez, og 20 kilometer før mål var uheldet lige akkurat ude. 

 

Defekten betød, at Bahrain-rytterens muligheder i forhold til etapesejren forsvandt i takt med at Narváez’ forspring blev øget.

    

”Sådan er cykling, det er svært at være lykkelig efter en andenplads, men jeg ved, at jeg kørte et godt løb, som viste sig at være meget hårdt og selektivt. Om jeg prøver igen? Vi er her for at hjælpe vores leder Pello Bilbao, og heldigvis vokser min tilstand dag for dag. Jeg håber at få en ny chance,” forklarede Padun til holdets hjemmeside.  

 

Paduns sportsdirektør på Bahrain-McLaren, Franco Pellizotti, lægger dog vægt på at den 24-årige ukrainer bør være tilfreds med sin præstation. Resultatet er nemlig hans hidtil bedste i Grand Tour-sammenhæng.   

 

”Det var en lang dag, og vi var lidt uheldige. Vi besluttede at sætte Mark i udbrud under holdmødet før starten, og han gjorde et godt stykke arbejde hele dagen lang. Det mekaniske han havde med 24 kilometer tilbage, forhindrede ham i at prøve at vinde, men han skal være tilfreds med sin fremragende præstation.” lød det fra Pellizotti.

 

Bahrain-McLaren indtager aktuelt tredjepladsen i klassementet med spanske Pello Bilbao, der er blot 43 sekunder efter løbets førende rytter, João Almeida fra Deceuninck - Quick-Step.

HAR DU SAT DIT MANAGERHOLD TIL VUELTA A ESPAÑA? SÆT DET HER

Annonce

 

Annonce

INFO
Giro d'Italia
Nyheder Profil Resultater
Mark Padun
Nyheder
Bahrain-McLaren
Nyheder Profil Ryttere Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenOpvarmning til 2021: Hvad kan vi forvente af Team Jumbo-Visma?

Landevej

Garcia Cortina klar til 2021: Ikke flere undskyldninger

Landevej

Stybar vender tilbage til VM i cyklecross

Cross

Eksklusivt interviewVil tilbage til 2019-niveauet: Quaade bliver hos Riwal Cycling Team

Landevej

3. afdeling af Uno-X Cup køres onsdag - tilmeld dig her

E-cykling

Eksklusivt interviewJuul-Jensen løfter lidt af sløret for løbsprogrammet

Landevej

Video i artiklenGør dig klar til 2021 - kæmpe gennemgang af holdene

Landevej

Annonce