EKSKLUSIVT

Overvældet verdensmester: Det er ikke til at tro
24. september 2021 19:34Foto: Sirotti
af Interview: Christian Frese - Artikel af Andy Pedersen

Stortalentet Filippo Baroncini kan næsten ikke begribe, at han nu står tilbage med regnbuestriberne og et verdensmesterskab. Italieneren vil bruge resten af sæsonen på at ære striberne.

Annonce

2021 står med stor sandsynlighed tilbage som noget helt særligt for 21-årige Filippo Baroncini. En WorldTour-kontrakt, nummer to ved EM og nu også et verdensmesterskab.

 

Og italieneren selv bekræfter da også efter løbet overfor Feltet.dks udsendte reporter, at det er tæt på ubegribeligt.

 

”For mig er det en stor drøm, jeg kan ikke tro det. Det var en trøje, jeg drømte om som barn, så det er en fantastisk følelse,” fortæller den nykårede verdensmester med medalje om halsen og trikoten på skuldrene.

Verdensmesteren Baroncini: Det er en stor drøm

abonner på feltet på

 

”Det var en stor sensation. Jeg har ikke nogen om mine følelser. Det er den bedste følelse for mig nu, og vi skal have en stor fest i aften,” siger en smilende Baroncini.

 

I finalen måtte italienerne spille med i de udbrudforsøg, der blev forsøgt, og da en stor gruppe kørte, var de repræsenterede, hvilket endte med at være tæt på perfekt for italieneren.

 

”Det var et meget stressfyldt løb med mange styrt, også et for mig. Jeg var dog okay. Finalen var også stressende. Vi havde [Luca red.] Colnaghi ved fronten, så det var en stor taktik, og det hele gik, som det skulle,” siger han.

Annonce

 

Da først udbruddet var hentet, indledte Baroncini et angreb af en anden verden, og det skulle vise sig at være nok til at holde til målstregen. I momentet efter angrebet blev der ikke tænkt meget over udsigterne, da fokus var på at køre til.

 

”Da jeg startede det, var det for at bruge alt den energi, jeg havde, og jeg lukkede øjnene og tænkte: Kør, kør og kør,” siger han og fortæller om de længere perspektiver for ham.

 

”Næste år er jeg med Trek-Segafredo, og det er også for mig en stor drøm. Jeg tror, at det er det bedste for mig, og jeg vil gøre det godt for holdet,” siger han.

 

I interviewet fortæller han desuden, hvilket klassisk og stort løb, han gerne vil forsøge at vinde. Nu vil han dog først ære verdensmestertrikoten i resten af denne sæson. Se det fulde interview med Baroncini efter U23-VM i linjeløb i Flandern i toppen af artiklen.

 

Annonce

DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Tempomaskine forlænger med WorldTour-hold

Landevej

Dansker forventer hård Tour: Ingen offdays

Landevej

Overblik: Sådan sluttede de danske herrer på verdensranglisten

Landevej

Tour-exit efter drama: Nu forlader han WorldTour-hold

Landevej

Transferlisten 2021-2022 - WorldTour

Landevej

Video i artiklenTour-arrangører pressede på for teknisk enkeltstart i København

Landevej

Ikke udgået siden 2018: Jeg er lidt af en løbsnarkoman

Landevej

Annonce

ANNONCE