Overvældet Almeida: Kan ikke beskrive min glæde
26. oktober 2020 12:00Foto: Sirotti
af Andy Joachim Pedersen

Portugisiske Joao Almeida blev på mange måder en solstrålehistorie i Giro d’Italia, og den unge rytter er da også helt forblændet efter årets løb.

Annonce

Deceuninck-QuickStep har en tendens til at hive de helt store talenter op af hatten, og sådan blev det også i denne Giro d’Italia.

 

I fraværet af Remco Evenepoel, som ellers skulle have kørt løbet, strålede mandskabet ud over hele løbet med en fantastisk holdpræstation og ikke mindst de mange førertrøjer til Joao Almeida.

 

“Jeg kan ikke beskrive, hvor glad jeg er. Det her er fantastisk og noget, jeg ikke turde drømme om. Mit mål var at slutte i top-10, så at blive firer i klassementet i dette smukke løb er fuldstændig overvældende,” siger Joao Almeida til holdets hjemmeside.

Radio Tour giver karakterer til de danske Giro d’Italia-ryttere

SE ALLE GIRO-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

Han fortæller, at den hårde kamp for at bevare trøjen over mange etaper har lært ham noget om, hvor hans egne grænser går. Det tager han med videre, selvom ét minde står højt på listen.

 

”Jeg har opdaget en masse ting om mig selv her. Jeg har presset mig selv mentalt og gav alt hver eneste gang,” siger han.

 

”Jeg forlader dette løb med mange minder, og det bedste af disse er dagen på Etna, hvor jeg erobrede førertrøjen,” siger han.

Annonce

 

Han lover, at han en dag vil vende tilbage til løbet, hvor han håber at kunne vise lidt mere, og så håber han, at han kan bære førertrøjen igen.

 

”Jeg er stadig ung og vil se, hvad fremtiden bringer, men jeg kan fortælle jer nu, at jeg en dag håber at kunne bære denne ikoniske trøje igen,” siger han.

 

Annonce

INFO
Joao Almeida
Nyheder
Deceuninck - Quick-Step
Nyheder Profil Ryttere Resultater
Giro d'Italia
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenNorske Tobias Foss indtager hurtigste tid med 9:00

Video

Se alle Giro-etaper uden reklamer

Landevej

Video i artiklenSi o no? Brian Holm og Bastian Emil svarer på skarpe ja-nej-spørgsmål om cykelsporten

Video

Groenewegen: Nu får jeg mit gamle liv tilbage

Landevej

Video i artiklenLIVE nu: Giroen er i gang!

Landevej

Video i artiklenEvenepoel: Jeg er glad for at være tilbage

Video

Video i artiklenOptakt: 1. etape af Giro d’Italia

Landevej

Annonce