Prøv vores nye app
Oversigt: Se alle afsnit af "Jul i Feltet"
24. december 2022 14:00Foto: Mikkel Damkjaer
af Gustav Volstrup Sønderlund

Camilla Boraghi og Matti Breschel får i løbet af december besøg af en række cykelkyndige gæster i deres julestue i "Jul i Feltet". Få overblikket over alle afsnittene her.

Annonce

Artiklen fortsætter efter videoen.

Matti Breschel inviterer sammen med Camilla Boraghi dig og et hav af gæster indenfor til cykel-julehygge i "Jul i Feltet".

 

1. december: Brian Holm er "Jul i Feltet"s første gæst og har masser af gaver i form af røverhistorier med til Breschel og Boraghi. Første afsnit af "Jul i Feltet" byder på Holms altid underholdende indslag.

 

2. december: Hvad er lirens i cykelsporten? Hvem er mest lirens? Og er cykling den mest stilede sportsgren? Mathias Norsgaard og Kristoffer Dahy Ernst hjælper Breschel og Boraghi med at vurdere dette i andet afsnit af "Jul i Feltet".

 

Læs også
Tidligere holdkammerat sammenligner Vingegaard og Roglic

 

3. december: I 2022 er Mattias Skjelmose stormet ind i den danske cykelbevidsthed. Men har han egentlig fået sit gennembrud endnu? I tredje afsnit af "Jul i Feltet" fortæller Danmarks nye cykelstjerne om sit fantastiske 2022.

 

4. december: Som kommentator og reporter på Discovery+ har Anders Mielke oplevet lidt af hvert, blandt andet et temmelig mislykket forsøg på at få et interview med Mark Cavendish. Hør hvordan i fjerde afsnit af "Jul i Feltet".

 

5. december: Kokken Thomas Castberg får del af julegodterne hos Breschel og Boraghi, hvor han fortæller om sin store kærlighed til cykelsporten i femte afsnit af "Jul i Feltet".

Annonce

 

6. december: Der diskuteres cykelfilm- og ryttere, når skuespiller og tidligere bokser Paw Henriksen gæster julestuen i det sjette afsnit af "Jul i Feltet".

 

7. december: I sommerhalvåret har landstræner Anders Lund travlt med et hav af cykelløb med U23-landsholdet og herreeliten. Men hvad laver han i december, når der ikke er cykelløb at se til? En ting, han laver, er at besøge Breschel og Boraghis julestue i syvende afsnit af "Jul i Feltet".

 

8. december: Sebastian Fini er gerne kreativ i sin træning. Så hvordan simulerer han MTB-agtig bjergkørsel i Danmark? Og kan man egentlig leve af at være MTB-rytter? Danmarks bedste på de brede dæk er gæst i det ottende afsnit af "Jul i Feltet".

 

9. december: Mads Pedersen havde sat alt på ét bræt. Han skulle præstere i forårsklassikerne 2019. Det endte i en stor nedtur, som imidlertid lagde fundamentet for hans senere VM-titel. Per Bausager fortæller historien i det niende afsnit af "Jul i Feltet".

 

10. december: Man bliver næppe nogen særlig god cykelrytter uden den rigtige kost. Men hvordan er rytternes forhold til mad, særligt i december? Det svarer Trine Schmidt og Matti Breschel på i det 10. afsnit af "Jul i Feltet".

 

11. december: Andreas Kron så ud til at skulle køre om etapesejren på 14. etape af årets Tour de France, inden en punktering forpurrede drømmene om en drømmedebut. Lotto-rytteren tager dig tilbage til den ærgerlige oplevelse i det 11. afsnit af "Jul i Feltet".

 

Læs også
Betryggende melding om Skjelmose efter kuldechok

 

12. december: CSC/Saxo Bank-rytterne kunne til tider finde på at angribe hinanden, både til løb og træning. Hør om dengang, at Matti Breschel fik pisset Nicki Sørensen af under en ellers ganske almindelig træningstur i det 12. afsnit af "Jul i Feltet".

 

13. december: En af Bjarne Riis´ klassiske overlevelsesture gik i 2014 til Kilimanjaro, hvilket blev en tand for højt for klassikerrytteren Matti Breschel. Heldigvis havde han den altid trofaste hjælperytter Michael Mørkøv lige bag sig, og det fortæller duoen om i det 13. afsnit af "Jul i Feltet".

 

14. december: I juni tog Mathias Norsgaard sin første professionelle sejr, da han blev dansk mester i enkeltstart. Men den senere DM-vinder var nær kommet for sent til sin starttid. Hør hvorfor, og hvordan Movistar-rytteren nåede frem til Aalborg i tide i det 14. afsnit af "Jul i Feltet".

 

15. december: Bastian Emil har rejst verden tyndt for at se cykelløb i det seneste år. Men hvordan sammenlignes det at opleve et løb fra vejkanten med at gøre det fra sofaen? Det falder snakken på i det 15. afsnit af "Jul i Feltet".

Annonce

 

16. december: Hvordan balancerer man kritisk journalistik og rå begejstring? Og kan man tillade sig at kritisere en mand, der har opnået det ypperste indenfor cykelsporten? DR-journalisten Tobias Hansen gæster det 16. afsnit af "Jul i Feltet".

 

17. december: Jens Veggerby og Dag-Otto Lauritzen var på vej til at sikre 7 Eleven-holdet et fornemt resultat ved en stor klassiker i 1988. Men så gik der koks i det dansk-norske sprog. Hør Veggerby fortælle om episoden, der gjorde nordmanden godt knotten, i det 17. afsnit af "Jul i Feltet".

 

18. december: For anden gang er Anders Lund gæst, og denne gang handler det om dansk talentudvikling. Kunne man have forudset Jonas Vingegaards succes? Og er der flere danske seniorstjerner på vej? Lund og Matti Breschel diskutere det i det 18. afsnit af "Jul i Feltet".

 

19. december: Efter Chris Ankers tragiske død i september sidste år tog de to cykelfans Kim Sivert og Kasper Munk en beslutning: Der skulle samles penge ind til Chris Ankers familie og en ganske særlig forening. Hvorledes det gik, fortæller de i det 19. afsnit af "Jul i Feltet".

 

20. december: Færre ved mere om udstyr og aerodynamik end den tredobbelte danske mester på enkeltstart, ingeniør og Bahrain Victorious-konsulent Martin Toft Madsen. Han gæster studiet for at diskutere den seneste udvikling i udstyr i det 20. afsnit af "Jul i Feltet":

Annonce

 

Læs også
Virkelig tiltrængt sejr: Det er vigtigt ikke at give op

 

21. december: 2022-sæsonen blev den sidste som aktiv landevejsrytter for både Niki Terpstra og Iljo Keisse. De to internationale profiler lægger vejen forbi for at snakke om deres respektive år i feltet, og hvad fremtiden nu byder. Det er i det 21. afsnit af "Jul i Feltet".

 

22. december: Louis Bendixen har i en alder af 27 år kæmpet sig til den første professionelle kontrakt. Den sender blandt andet på hjælperarbejde for en af sportens største stjerner, hvilket han fortæller om i det 22. afsnit af "Jul i Feltet".

 

23. december: Julie og Lasse Norman Leth har begge OL-medaljer på CV´et, og nu har førstnævnte også kørt Tour de France. Stjerneparret er gæsterne i det 23. afsnit af "Jul i Feltet".

 

24. december: Så blev det juledag! Matti Breschel og Camilla Boraghi mindes den tidligere rytters elendige quizresultater samt nogle af højdepunkterne fra december. Desuden ser EF-sportsdirektøren frem mod 2023. Det er det 24. og sidste afsnit af "Jul i Feltet".

 

"Jul i Feltet" er produceret til Feltet.dk af Pro Cycling Quiz.

Annonce

INFO
Jul i Feltet
Nyheder
Lister
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Onsdag den 17. april 2024

Landevej
Følg den store kongeetape i Tour of the Alps
Landevej
Virkelig tiltrængt sejr: Det er vigtigt ikke at give op
Landevej
Stærk belgier: Det var ikke et normalt Fleche Wallonne
Landevej
Sejrede efter vanvidsvejr i Vallonien: Jeg kan ikke tro, at jeg har vundet Fleche
Landevej
Betryggende melding om Skjelmose efter kuldechok
Landevej
Fænomenal brite vinder stor klassiker efter eksplosiv spurt
Landevej
Hypotermi-symptomer sender Skjelmose og holdkammerater ud af stor klassiker
Landevej
Rørt vinder: Det var en rigtig lortedag
Landevej
Dansk U23-landshold har holdet klar til stort løb
Landevej
Spanier gør vildt kup på voldsom regnvejrsetape
Landevej
Tidligere vinder ser stolt tilbage på sejr
Landevej
UAE-stjerne regner med sit hold
Landevej
Optimistisk Pidcock: I år er jeg et helt andet sted

Annonce

Landevej
Optakt: 3. etape af Tour of the Alps
Landevej
Optakt: Fleche Wallonne
Landevej
Skjelmose går efter sejren i stor klassiker
Landevej
Træt Matthews: Benene er gode, men jeg er ved at være ved enden
Landevej
Rørt Bora-rytter pointerer: Specielt at køre på hjemmebane
Landevej
Tidligere holdkammerat sammenligner Vingegaard og Roglic
Landevej
Oversigt: Dagens 11 danskere ved Fléche Wallonne

Tirsdag den 16. april 2024

Landevej
WorldTour-hold kommer med opdatering på forslåede profiler

Annonce

Landevej
Tidligere vinder og Fuglsang skal køre Fleche Wallonne
Landevej
Dansk talent skal hjælpe stjerne til topresultat: Han er god at lære af
INTERVIEW Landevej
Eksklusivt interviewColoQuick-profil sætter ord på etapeløbssejr: Det er vildt og overraskende

Annonce

Landevej
37-årig etapevinder rørt over sejr
Landevej
Italiensk veteran tager sjælden sejr
Landevej
Charmig udtaget til stor klassiker

Annonce

Landevej
Vingegaard kommer med positive meldinger
Landevej
Optakt: 2. etape af Tour of the Alps
Landevej
Pidcocks træner: Han har før slået Pogacar og Van der Poel
Landevej
Hjerteproblemer får stort talent til at indstille karrieren
Landevej
Skjelmose får stærkt hold i ryggen til Flèche Wallone
Landevej
Opdateret: Visma afviser, at Vingegaard er klar til at forlade hospitalet
Motion
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Udstyr og test
First Ride: Canyon Grizl:On
Landevej
Israel skriver kontrakt med ungdomskomet fra næste sæson
Landevej
Nyt, stort løb annoncerer ruten til første udgave
Landevej
Ny Visma-stjerne forklarer manglende Grand Tour-ambitioner
Landevej
Oversigt: Se alle danske UCI-sejre i 2024
Landevej
Ranglisterne: Visma avancerer og ny verdensetter

Mandag den 15. april 2024

Landevej
Ung WorldTour-rytter ude med hjernerystelse efter vildt højhastighedsstyrt
Landevej
Video i artiklenSe afslutningen: Nordmand vinder reduceret Tour of the Alps-spurt
Landevej
Sprinterkomet får plads på Tour de France-holdet efter styrt: En barndomsdrøm
Landevej
Froome: Havde været interessant at køre mod Vingegaard og Pogacar
Landevej
Tidligere verdensmester reagerer på stor sejr
Landevej
Danskerduo klar til endnu en stor klassiker
Landevej
Uno-X afslører vilde WorldTour-planer
Landevej
Nordmand tager første sejr siden VM-triumf
Landevej
Belgisk endagsløb aflyses
Landevej
Optakt: 1. etape af Tour of the Alps
Landevej
Optakt: Tour of the Alps (Giro del Trentino)
Landevej
Medie erfarer: Verdens bedste til fransk WorldTour-hold
Landevej
Talent forlader Amstel med flere brækkede knogler
Landevej
Thomas er bedre inden Grand Tour-duel med Pogacar
Landevej
Efter Vingegaards styrt: Ineos-ejer kræver handling
Landevej
Skovbrand hærger kendt stigning
MTB
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
Bane
Danske top fem-placeringer afrunder OL-test

Søndag den 14. april 2024

Landevej
Airtox-sejr i Næstved
Landevej
Israelsk sejr og dansk top-10
Landevej
Hjemmebanesejr i Italien – dansker med fremme
Landevej
Wiebes reagerer på kæmpe bommert: Jeg kan sagtens være sur på mig selv
Landevej
Kamp skal køre sin anden Grand Tour
Landevej
ColoQuick tager stor triumf i Frankrig med kun to mand
Landevej
Video i artiklenSe afslutningen af Amstel Gold Race 2024
Landevej
Van der Poel belyser ”vanskelig” situation
Landevej
Kæk Pidcock joker: Stort at vinde for anden gang
Landevej
Pidcock får sin Amstel-sejr i dramatisk finale
Landevej
Belgier sejrede foran Uttrups holdkammerat i Frankrig
Landevej
Video i artiklenMartinez fuldender flot FDJ-hattrick
Landevej
Sådan blev Amstel igen afgjort med hektisk afslutning
Landevej
Video i artiklenAmstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Landevej
Vos: I sådanne tilfælde er der vigtigere ting end cykling
Motion
Første cykelmagasin på gaden
Landevej
Anerkendt journalist: Asgreen rygtes væk fra Quick-Step
Landevej
Optakt: Amstel Gold Race
Landevej
Supersprinters kæmpe brøler sikrer sejren til 36-årige Vos
Landevej
Optakt: Tour du Doubs
VIS FLERE

Annonce