Oversigt: Se alle afsnit af "Jul i Feltet"
24. december 2022 14:00Foto: Mikkel Damkjaer
af Gustav Volstrup Sønderlund

Camilla Boraghi og Matti Breschel får i løbet af december besøg af en række cykelkyndige gæster i deres julestue i "Jul i Feltet". Få overblikket over alle afsnittene her.

Annonce

Matti Breschel inviterer sammen med Camilla Boraghi dig og et hav af gæster indenfor til cykel-julehygge i "Jul i Feltet".

 

1. december: Brian Holm er "Jul i Feltet"s første gæst og har masser af gaver i form af røverhistorier med til Breschel og Boraghi. Første afsnit af "Jul i Feltet" byder på Holms altid underholdende indslag.

 

2. december: Hvad er lirens i cykelsporten? Hvem er mest lirens? Og er cykling den mest stilede sportsgren? Mathias Norsgaard og Kristoffer Dahy Ernst hjælper Breschel og Boraghi med at vurdere dette i andet afsnit af "Jul i Feltet".

Året der gik: Da Evenepoel pillede pynten af konkurrenterne i Liége

SE MASSER AF CYKELSPORT PÅ

 

3. december: I 2022 er Mattias Skjelmose stormet ind i den danske cykelbevidsthed. Men har han egentlig fået sit gennembrud endnu? I tredje afsnit af "Jul i Feltet" fortæller Danmarks nye cykelstjerne om sit fantastiske 2022.

 

4. december: Som kommentator og reporter på Discovery+ har Anders Mielke oplevet lidt af hvert, blandt andet et temmelig mislykket forsøg på at få et interview med Mark Cavendish. Hør hvordan i fjerde afsnit af "Jul i Feltet".

 

5. december: Kokken Thomas Castberg får del af julegodterne hos Breschel og Boraghi, hvor han fortæller om sin store kærlighed til cykelsporten i femte afsnit af "Jul i Feltet".

Annonce

 

6. december: Der diskuteres cykelfilm- og ryttere, når skuespiller og tidligere bokser Paw Henriksen gæster julestuen i det sjette afsnit af "Jul i Feltet".

 

7. december: I sommerhalvåret har landstræner Anders Lund travlt med et hav af cykelløb med U23-landsholdet og herreeliten. Men hvad laver han i december, når der ikke er cykelløb at se til? En ting, han laver, er at besøge Breschel og Boraghis julestue i syvende afsnit af "Jul i Feltet".

 

8. december: Sebastian Fini er gerne kreativ i sin træning. Så hvordan simulerer han MTB-agtig bjergkørsel i Danmark? Og kan man egentlig leve af at være MTB-rytter? Danmarks bedste på de brede dæk er gæst i det ottende afsnit af "Jul i Feltet".

 

9. december: Mads Pedersen havde sat alt på ét bræt. Han skulle præstere i forårsklassikerne 2019. Det endte i en stor nedtur, som imidlertid lagde fundamentet for hans senere VM-titel. Per Bausager fortæller historien i det niende afsnit af "Jul i Feltet".

 

10. december: Man bliver næppe nogen særlig god cykelrytter uden den rigtige kost. Men hvordan er rytternes forhold til mad, særligt i december? Det svarer Trine Schmidt og Matti Breschel på i det 10. afsnit af "Jul i Feltet".

 

11. december: Andreas Kron så ud til at skulle køre om etapesejren på 14. etape af årets Tour de France, inden en punktering forpurrede drømmene om en drømmedebut. Lotto-rytteren tager dig tilbage til den ærgerlige oplevelse i det 11. afsnit af "Jul i Feltet".

 

12. december: CSC/Saxo Bank-rytterne kunne til tider finde på at angribe hinanden, både til løb og træning. Hør om dengang, at Matti Breschel fik pisset Nicki Sørensen af under en ellers ganske almindelig træningstur i det 12. afsnit af "Jul i Feltet".

 

13. december: En af Bjarne Riis´ klassiske overlevelsesture gik i 2014 til Kilimanjaro, hvilket blev en tand for højt for klassikerrytteren Matti Breschel. Heldigvis havde han den altid trofaste hjælperytter Michael Mørkøv lige bag sig, og det fortæller duoen om i det 13. afsnit af "Jul i Feltet".

 

14. december: I juni tog Mathias Norsgaard sin første professionelle sejr, da han blev dansk mester i enkeltstart. Men den senere DM-vinder var nær kommet for sent til sin starttid. Hør hvorfor, og hvordan Movistar-rytteren nåede frem til Aalborg i tide i det 14. afsnit af "Jul i Feltet".

 

15. december: Bastian Emil har rejst verden tyndt for at se cykelløb i det seneste år. Men hvordan sammenlignes det at opleve et løb fra vejkanten med at gøre det fra sofaen? Det falder snakken på i det 15. afsnit af "Jul i Feltet".

Annonce

 

16. december: Hvordan balancerer man kritisk journalistik og rå begejstring? Og kan man tillade sig at kritisere en mand, der har opnået det ypperste indenfor cykelsporten? DR-journalisten Tobias Hansen gæster det 16. afsnit af "Jul i Feltet".

 

17. december: Jens Veggerby og Dag-Otto Lauritzen var på vej til at sikre 7 Eleven-holdet et fornemt resultat ved en stor klassiker i 1988. Men så gik der koks i det dansk-norske sprog. Hør Veggerby fortælle om episoden, der gjorde nordmanden godt knotten, i det 17. afsnit af "Jul i Feltet".

 

18. december: For anden gang er Anders Lund gæst, og denne gang handler det om dansk talentudvikling. Kunne man have forudset Jonas Vingegaards succes? Og er der flere danske seniorstjerner på vej? Lund og Matti Breschel diskutere det i det 18. afsnit af "Jul i Feltet".

 

19. december: Efter Chris Ankers tragiske død i september sidste år tog de to cykelfans Kim Sivert og Kasper Munk en beslutning: Der skulle samles penge ind til Chris Ankers familie og en ganske særlig forening. Hvorledes det gik, fortæller de i det 19. afsnit af "Jul i Feltet".

 

20. december: Færre ved mere om udstyr og aerodynamik end den tredobbelte danske mester på enkeltstart, ingeniør og Bahrain Victorious-konsulent Martin Toft Madsen. Han gæster studiet for at diskutere den seneste udvikling i udstyr i det 20. afsnit af "Jul i Feltet":

Annonce

 

21. december: 2022-sæsonen blev den sidste som aktiv landevejsrytter for både Niki Terpstra og Iljo Keisse. De to internationale profiler lægger vejen forbi for at snakke om deres respektive år i feltet, og hvad fremtiden nu byder. Det er i det 21. afsnit af "Jul i Feltet".

 

22. december: Louis Bendixen har i en alder af 27 år kæmpet sig til den første professionelle kontrakt. Den sender blandt andet på hjælperarbejde for en af sportens største stjerner, hvilket han fortæller om i det 22. afsnit af "Jul i Feltet".

 

23. december: Julie og Lasse Norman Leth har begge OL-medaljer på CV´et, og nu har førstnævnte også kørt Tour de France. Stjerneparret er gæsterne i det 23. afsnit af "Jul i Feltet".

 

24. december: Så blev det juledag! Matti Breschel og Camilla Boraghi mindes den tidligere rytters elendige quizresultater samt nogle af højdepunkterne fra december. Desuden ser EF-sportsdirektøren frem mod 2023. Det er det 24. og sidste afsnit af "Jul i Feltet".

 

"Jul i Feltet" er produceret til Feltet.dk af Pro Cycling Quiz.

Annonce

INFO
Jul i Feltet
Nyheder
Lister
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Lørdag den 28. januar 2023

Hollandsk legende forlænger kontrakten med Jumbo
Landevej
Forbund: Quintana stiller alligevel op til mesterskab
Landevej
Veteran narret af uerfaren hollænder: Hvad skal jeg gøre?
Landevej
Ny profil brugte Zwift-erfaring til at vinde stort landevejsløb
Landevej
Lotto-juvel frøs sig vej til topresultat: Et spørgsmål om at overleve
Landevej
Stortalent hylder Mørkøv og Cavendish: Aldrig set det før
Landevej
Lopez: Det er ikke revanche
Landevej
Optakt: Trofeo Serra de Tramuntana (opdateret med ruteændring)
Landevej
Optakt: 6. etape af Vuelta a San Juan
Landevej
Bernal motiveret af bedste præstation siden bus-kollisionen
Landevej
Video i artiklenSe afslutningen på Cadel Evans Great Ocean Road Race
Video
Video i artiklenSe afslutningen på 5. etape af Vuelta a San Juan
Video
Bjergtrøjen kylet ud af San Juan
Landevej

Annonce

Evenepoel reagerer på klart nederlag
Landevej
Sensationel sejrherre: Mine ben var fuldstændig tomme
Landevej
Den store tv-oversigt 2023 - Køb Discovery+
Landevej
Zwift-verdensmester vinder WorldTour-løb
Landevej
Evenepoel i kæmpe nedtur på vild kongeetape
Landevej
Følg lørdagens snevejrsramte løb på Mallorca
Landevej
Klæd dig på til 2023-sæsonen med vores store sæsonguide
Landevej

Fredag den 27. januar 2023

Optakt: Cadel Evans Great Ocean Road Race
Landevej

Annonce

Optakt: GP Cycliste de Marseille La Marseillaise
Landevej
Optakt: Saudi Tour
Landevej
Optakt: 5. etape af Vuelta a San Juan
Landevej

Annonce

Stortalent træder et skridt op
Landevej
Alpecin-Deceuninck tager nye metoder i brug
Landevej
Bjerg: Mit knæ er hævet
Landevej

Annonce

Evenepoel om klassiker-rute: Der inviteres til angreb
Landevej
Holdet bekræfter: Dansker får comeback efter lang skadespause
Landevej
Overblik: WorldTour-holdenes trøjer i 2023
Landevej
Video i artiklenSe afslutningen på Trofeo Andratx
Video
Vild præstation sænker storhold
Landevej
Mindst fire danskere til Saudi Tour
Landevej
Nyt ProTeam udtager første trup nogensinde
Landevej
Optakt: Trofeo Andratx-Mirador d’Es Colomer
Landevej
Dansker-optakter 2023: Prædikatet er væk - men ét aspekt bekymrer
Landevej
Superstjerne forlænger med Jumbo-Visma
Landevej
Rekord blev smadret da spanier sejrede
Landevej
Eksklusivt interviewKragh udpeger sit hovedfokus i foråret
INTERVIEW Landevej
Eksklusivt interviewChris Juul om hjælperrollen: Jeg nyder at have mestret rollen
INTERVIEW Landevej
Sæsonmanagerspillene er åbnet - 40.000 kroner i startpuljen
Landevej
Colombiansk mester om generationsskifte: Bevar roen
Landevej
Hurtig franskmand ude med slem skulderskade
Landevej
Tidligere Trek-rytter forsvarer Quintana og López: UCI er en mafia
Landevej
Video i artiklenEfter hård tid: Gregaard har genopfundet sig selv
Video
Eksklusivt interviewDansk sportsdirektør har ét mål: Vil skabe en kultur
INTERVIEW Landevej
Peter Sagan stopper karrieren efter OL - færdig på WorldTouren efter 2023
Landevej

Torsdag den 26. januar 2023

Video i artiklenDansker drømmer om Tour de France - men nedtoner fordel
Video
Endelig: I dette løb gør Asgreen comeback
Landevej
Evenepoel undrer sig over Bernal: Det var selvmord
Landevej
Eksklusivt interviewHvor sikker er Krons Tour-plads egentlig? Her er hans vurdering
INTERVIEW Landevej
Sprintertalent kritiserer afslutning: Det er farligt
Landevej
Verdensmesteren melder fra til VM
Cross
Eksklusivt interviewAsgreen gør status inden comeback og kommenterer Lefevere-udtalelser
INTERVIEW Landevej
Girmay utilfreds med ruten: Det var ikke en rigtig spurt
Landevej
Store sprintere starter sæsonen i Saudi-Arabien
Landevej
Dagens sejrherre konkluderer: Det er der, min styrke ligger
Landevej
Video i artiklenSe afslutningen på Trofeo Alcudia
Video
EF-rytter tager overraskende første sejr på Mallorca
Landevej
Styrt og udbrud dikterede slaget i Lambaréné
Landevej
Norsgaards sæsondebut er offentliggjort
Landevej
Uno-X med ny kæmpe løbsinvitation
Landevej
Manager om franske stjerners konflikt: Jeg beder ikke mine ryttere om at være venner
Landevej
Lækket gruppesamtale: Fransk stjerne sviner holdkammerat
Landevej
Belgisk stjernefrø slipper med skrækken
Landevej
Uheldig italiener sætter dato på comeback
Landevej
Eksklusivt interviewStor analyse: De unge stjerner, det grå guld og dem, der brændte ud
INTERVIEW Landevej
Optakt: Trofeo Ses Salines-Alcudia
Landevej
Verdensmesteren afslører: Forsøgte sent angreb
Landevej
WorldTour-løb er aflyst
Landevej
Video i artiklenSe afslutningen på 4. etape af Vuelta a San Juan
Video
Dansk komet roses efter udbrud og leadout
Landevej
Gaviria griner: Fredag taber jeg en halv time
Landevej
Stjerne runder milepæl og overtager førertrøjen
Landevej

Onsdag den 25. januar 2023

Asgreen udskyder comeback for anden gang
Landevej
Status på Bjerg efter styrt
Landevej
Ikonisk Vingegaard-billede vinder pris
Landevej
Alaphilippe: Vægten fra regnbuetrøjen er forsvundet
Landevej
Storebror van der Poel ærgrer sig
Cross
Holdkammerat til Pedersen afslører særlig taktik
Landevej
VIS FLERE

Annonce