Prøv vores nye app
Oversigt: Se alle afsnit af "Jul i Feltet"
24. december 2022 14:00Foto: Mikkel Damkjaer
af Gustav Volstrup Sønderlund

Camilla Boraghi og Matti Breschel får i løbet af december besøg af en række cykelkyndige gæster i deres julestue i "Jul i Feltet". Få overblikket over alle afsnittene her.

Annonce

Artiklen fortsætter efter videoen.

Matti Breschel inviterer sammen med Camilla Boraghi dig og et hav af gæster indenfor til cykel-julehygge i "Jul i Feltet".

 

1. december: Brian Holm er "Jul i Feltet"s første gæst og har masser af gaver i form af røverhistorier med til Breschel og Boraghi. Første afsnit af "Jul i Feltet" byder på Holms altid underholdende indslag.

 

2. december: Hvad er lirens i cykelsporten? Hvem er mest lirens? Og er cykling den mest stilede sportsgren? Mathias Norsgaard og Kristoffer Dahy Ernst hjælper Breschel og Boraghi med at vurdere dette i andet afsnit af "Jul i Feltet".

 

Læs også
Optakt: 1. etape af Tour de Romandie

 

3. december: I 2022 er Mattias Skjelmose stormet ind i den danske cykelbevidsthed. Men har han egentlig fået sit gennembrud endnu? I tredje afsnit af "Jul i Feltet" fortæller Danmarks nye cykelstjerne om sit fantastiske 2022.

 

4. december: Som kommentator og reporter på Discovery+ har Anders Mielke oplevet lidt af hvert, blandt andet et temmelig mislykket forsøg på at få et interview med Mark Cavendish. Hør hvordan i fjerde afsnit af "Jul i Feltet".

 

5. december: Kokken Thomas Castberg får del af julegodterne hos Breschel og Boraghi, hvor han fortæller om sin store kærlighed til cykelsporten i femte afsnit af "Jul i Feltet".

Annonce

 

6. december: Der diskuteres cykelfilm- og ryttere, når skuespiller og tidligere bokser Paw Henriksen gæster julestuen i det sjette afsnit af "Jul i Feltet".

 

7. december: I sommerhalvåret har landstræner Anders Lund travlt med et hav af cykelløb med U23-landsholdet og herreeliten. Men hvad laver han i december, når der ikke er cykelløb at se til? En ting, han laver, er at besøge Breschel og Boraghis julestue i syvende afsnit af "Jul i Feltet".

 

8. december: Sebastian Fini er gerne kreativ i sin træning. Så hvordan simulerer han MTB-agtig bjergkørsel i Danmark? Og kan man egentlig leve af at være MTB-rytter? Danmarks bedste på de brede dæk er gæst i det ottende afsnit af "Jul i Feltet".

 

9. december: Mads Pedersen havde sat alt på ét bræt. Han skulle præstere i forårsklassikerne 2019. Det endte i en stor nedtur, som imidlertid lagde fundamentet for hans senere VM-titel. Per Bausager fortæller historien i det niende afsnit af "Jul i Feltet".

 

10. december: Man bliver næppe nogen særlig god cykelrytter uden den rigtige kost. Men hvordan er rytternes forhold til mad, særligt i december? Det svarer Trine Schmidt og Matti Breschel på i det 10. afsnit af "Jul i Feltet".

 

11. december: Andreas Kron så ud til at skulle køre om etapesejren på 14. etape af årets Tour de France, inden en punktering forpurrede drømmene om en drømmedebut. Lotto-rytteren tager dig tilbage til den ærgerlige oplevelse i det 11. afsnit af "Jul i Feltet".

 

Læs også
Verdensmesteren dropper Tour de France

 

12. december: CSC/Saxo Bank-rytterne kunne til tider finde på at angribe hinanden, både til løb og træning. Hør om dengang, at Matti Breschel fik pisset Nicki Sørensen af under en ellers ganske almindelig træningstur i det 12. afsnit af "Jul i Feltet".

 

13. december: En af Bjarne Riis´ klassiske overlevelsesture gik i 2014 til Kilimanjaro, hvilket blev en tand for højt for klassikerrytteren Matti Breschel. Heldigvis havde han den altid trofaste hjælperytter Michael Mørkøv lige bag sig, og det fortæller duoen om i det 13. afsnit af "Jul i Feltet".

 

14. december: I juni tog Mathias Norsgaard sin første professionelle sejr, da han blev dansk mester i enkeltstart. Men den senere DM-vinder var nær kommet for sent til sin starttid. Hør hvorfor, og hvordan Movistar-rytteren nåede frem til Aalborg i tide i det 14. afsnit af "Jul i Feltet".

 

15. december: Bastian Emil har rejst verden tyndt for at se cykelløb i det seneste år. Men hvordan sammenlignes det at opleve et løb fra vejkanten med at gøre det fra sofaen? Det falder snakken på i det 15. afsnit af "Jul i Feltet".

Annonce

 

16. december: Hvordan balancerer man kritisk journalistik og rå begejstring? Og kan man tillade sig at kritisere en mand, der har opnået det ypperste indenfor cykelsporten? DR-journalisten Tobias Hansen gæster det 16. afsnit af "Jul i Feltet".

 

17. december: Jens Veggerby og Dag-Otto Lauritzen var på vej til at sikre 7 Eleven-holdet et fornemt resultat ved en stor klassiker i 1988. Men så gik der koks i det dansk-norske sprog. Hør Veggerby fortælle om episoden, der gjorde nordmanden godt knotten, i det 17. afsnit af "Jul i Feltet".

 

18. december: For anden gang er Anders Lund gæst, og denne gang handler det om dansk talentudvikling. Kunne man have forudset Jonas Vingegaards succes? Og er der flere danske seniorstjerner på vej? Lund og Matti Breschel diskutere det i det 18. afsnit af "Jul i Feltet".

 

19. december: Efter Chris Ankers tragiske død i september sidste år tog de to cykelfans Kim Sivert og Kasper Munk en beslutning: Der skulle samles penge ind til Chris Ankers familie og en ganske særlig forening. Hvorledes det gik, fortæller de i det 19. afsnit af "Jul i Feltet".

 

20. december: Færre ved mere om udstyr og aerodynamik end den tredobbelte danske mester på enkeltstart, ingeniør og Bahrain Victorious-konsulent Martin Toft Madsen. Han gæster studiet for at diskutere den seneste udvikling i udstyr i det 20. afsnit af "Jul i Feltet":

Annonce

 

Læs også
Optakt: 4. etape af Presidential Tour of Türkiye

 

21. december: 2022-sæsonen blev den sidste som aktiv landevejsrytter for både Niki Terpstra og Iljo Keisse. De to internationale profiler lægger vejen forbi for at snakke om deres respektive år i feltet, og hvad fremtiden nu byder. Det er i det 21. afsnit af "Jul i Feltet".

 

22. december: Louis Bendixen har i en alder af 27 år kæmpet sig til den første professionelle kontrakt. Den sender blandt andet på hjælperarbejde for en af sportens største stjerner, hvilket han fortæller om i det 22. afsnit af "Jul i Feltet".

 

23. december: Julie og Lasse Norman Leth har begge OL-medaljer på CV´et, og nu har førstnævnte også kørt Tour de France. Stjerneparret er gæsterne i det 23. afsnit af "Jul i Feltet".

 

24. december: Så blev det juledag! Matti Breschel og Camilla Boraghi mindes den tidligere rytters elendige quizresultater samt nogle af højdepunkterne fra december. Desuden ser EF-sportsdirektøren frem mod 2023. Det er det 24. og sidste afsnit af "Jul i Feltet".

 

"Jul i Feltet" er produceret til Feltet.dk af Pro Cycling Quiz.

Annonce

INFO
Jul i Feltet
Nyheder
Lister
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Tirsdag den 23. april 2024

Landevej
Følg en onsdag med reducerede massespurter i Romandiet og Tyrkiet
Landevej
Video i artiklenSe spurten, der fik Bora-profil deklasseret
Landevej
Visma-rytter gik imod strømmen: Forstår godt de andres valg
Landevej
Favorit kommenterer afgørende fejl
Landevej
Hot seat var hårdt for dagens vinder: Værste timer i mit liv
Landevej
Sensationel hollænder stryger til tops på teknisk Romandiet-prolog
Landevej
Van Aert tilbage på cyklen - Visma teaser for flere nyheder
Landevej
Lefevere afviser: Selvfølgelig havde han sidste ord
Landevej
Bora-profil fratages sejr efter italiensk protest
Udstyr og test
Video i artiklenProduktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
Landevej
Optakt: 3. etape af Presidential Tour of Türkiye
Landevej
Starttider: Prolog til Romandiet Rundt 2024
Landevej
Optakt: Prolog til Tour de Romandie

Annonce

Landevej
Optakt: Tour de Romandie
Landevej
Verdensmesteren dropper Tour de France
Landevej
Verdensstjerne sæsondebuterer i stort etapeløb
Landevej
Pogacar øger - tronskifte hos kvinderne
Landevej
Fem danskere stiller til start i WorldTour-etapeløb
Udstyr og test
Elcyklernes kvalitet stiger: Nu er producent klar med elcykel fra øverste hylde
Landevej
Mexicansk kæmpetalent har fremtiden på plads: Skriver uhørt lang kontrakt
Landevej
Første rytter fra nyt samarbejde: Visma sikrer talentfuld polak

Annonce

Landevej
To danskere indgår: Se Uno-X Tour de France-bruttotrup

Mandag den 22. april 2024

Landevej
Ineos tager bomstærkt klatrehold med til WorldTour-etapeløb
Landevej
Tobias Lund reagerer på tredjeplads i hård spurt

Annonce

Landevej
Bernal bedre end før det skæbnesvangre styrt: Vil være verdens bedste
Landevej
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Landevej
Stortalent tager førertrøjen: Philipsen bliver glad, når han ser det

Annonce

Udstyr og test
Test: Ekoi Gara MIPS Air
Landevej
Tysker i tårer efter triumf: Der står mange mennesker bag
Landevej
Dansk sprintertalent på podiet i tysk jomfrusejr
Landevej
Verdens bedste sprinter skriver lang kontrakt
Landevej
Quick-Step vil overveje ny Evenepoel-satsning
Landevej
Optakt: 2. etape af Presidential Tour of Türkiye
Landevej
Tidligere toprytter om sportsdirektørjob: Et helvedes job
Landevej
Kron udtaget til stort etapeløb
Motion
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
MTB
Video i artiklenHør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Landevej
Stærke danskere udtages til WorldTour-etapeløb
Landevej
Sådan gik søndagens A-løb i Uvelse
MTB
Video i artiklenSe Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Landevej
Det smadrede mine ben, siger frustreret Pidcock
Udstyr og test
Test: ABUS Gamechanger 2.0

Søndag den 21. april 2024

MTB
Video i artiklenSimon Andreassen vinder i World Cuppen
Landevej
Tre danskere i top-10 i hollandsk endagsløb
Landevej
Cort med skadesopdatering: Min mor ville køre hurtigere ned end mig
Landevej
Brown reagerer på første monumentsejr
Landevej
FDJ – SUEZ-rytter snyder favoritterne i imponerende spurt
Landevej
Danmarksmester kører sig til nyt topresultat
Landevej
ColoQuick vinder dobbeltsejr i Vejle
Landevej
Van der Poel fik "stof til eftertanke" i Liège
Landevej
Video i artiklenSe Pogacars kraftfulde angreb på La Redoute
Landevej
Rørt Pogacar tog revanche med svigermor i tankerne
Landevej
Malmberg henter topresultat i Bosnien-Hercegovina
Landevej
Skjelmose: Dét kostede mig løbet
Landevej
Pogacar pulveriserer konkurrenterne med den perfekte opskrift
Landevej
Sådan var Pogacar atter suveræn
Landevej
Vidunderbarn fuldender UAE-dominans i tilbagevendt løb
Landevej
Jakobsen fremhæver dansk stortalent efter første dsm-triumf
Landevej
Video i artiklenSe Tobias Lund hjælpe Jakobsen til sin første sejr i år
Landevej
Topplacering giver dansk avancement på sidstedagen
Landevej
Video i artiklenFabio Jakobsen overlegen i Tyrkiet
Landevej
Optakt: Liege-Bastogne-Liege
Landevej
Optakt: Giro della Romagna
Landevej
Fléche Wallonne-vinder håber at kunne holde fast i momentum i Liége
Landevej
Van der Poel skal køre Liége-Bastogne-Liége på ny cykel
Landevej
Optakt: 1. etape af Presidential Tour of Türkiye
Landevej
Optakt: Presidential Tour of Türkiye
Landevej
Van Gils kom på podiet i Fléche Wallonne, og nu vil han gentage succesen i Liége
Landevej
Quick-Step-profil: Kan jeg redde vores forår?
Landevej
Her er startlisten til Liège-Bastogne-Liège 2024
Landevej
Skjelmose med stærk udmelding inden monument
Landevej
EF-profil tror på podiet, men 'Pogacar er i en liga for sig'
Landevej
Pogacar er glad for, at han sprang stort forberedelsesløb over
Landevej
Alaphilippe: Min moral blev knust

Lørdag den 20. april 2024

Landevej
21-årig hollænder vinder i hjemmebaneløb
Landevej
Benoot: Vi var virkelig overraskede over det
Landevej
Bora-stjerne afslører stort mål: Det bliver episk
VIS FLERE

Annonce