Overblik: Disse topryttere står uden kontrakt efter 2020
10. august 2020 19:00Foto: A.S.O. / Fabien Boukla
af Mathias Høj

Cykelsportens transfervindue er i gang, men flere prominente ryttere står stadig uden en kontrakt efter 2020. Feltet.dk giver dig her et overblik over nogle af de mest profilerede ryttere uden en kontrakt for næste sæson.

Annonce

Cykelsportens officielle transfervindue er i gang.

 

Fra 1. august har cykelholdene officielt kunne meddele, hvis de har indgået en kontrakt med en ny rytter. Og som det ser ud i øjeblikket, så mangler flere prominente navne at få sig en kontrakt fra næste sæson.

Mark Cavendish

(Foto: Foto: A.S.O./Kaare Dehlie Thorstad)

Ved årsskiftet skrev Mark Cavendish under på en etårig kontrakt med Bahrain-McLaren. Denne kontrakt er endnu ikke blevet forlænget, hvorfor den britiske sprinter står uden arbejdsgiver i 2021.

Cavendish har ikke kørt en eneste top 10-placering i indeværende sæson, hvorfor noget tyder på, at han er inde i karrierens efterår.

Richie Porte


(Foto: Sirotti)

 

Richie Porte har kørt to sæsoner hos Trek-Segafredo, som han skiftede til fra BMC i 2019. Det amerikanske hold har dog ikke forlænget kontrakten med australieren, der nu står foran en uvis fremtid på holdet.

Wilco Kelderman

(Foto: Sirotti)
 

Wilco Kelderman står uden arbejdsgiver i den kommende sæson. Hollænderen har kørt hos Team Sunweb siden 2017, men det tyske hold har endnu ikke valgt at forlænge kontrakten ham.

Mens vi venter på cykelsporten: Froomes fremtid, flotte frisurer og Corts triumf

SE ALLE GIRO-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

Adam Yates og Simon Yates

Foto: Unipublic / Luis Angel Gomez

 

Adam og Simon Yates står foran en uvis fremtid hos Mitchelton-Scott. Tvillingeparret fra Storbritannien har kørt på det australske mandskab siden 2014.

 

Miguel Angel Lopez

Foto: Sirotti

Annonce

 

Den colombianske klatrer har kørt hos Astana siden 2015, men kontrakten med det kasakhiske mandskab udløber efter 2020-sæsonen.

 

Rigoberto Uran

Foto: Sirotti

 

Alderen siger 33 år hos Rigoberto Uran, der efter indeværende sæson står uden kontrakt. Colombianeren har kørt hos det amerikanske storhold, EF Pro Cycling, siden 2016, hvor holdet gik under navnet Cannondale.

 

Michal Kwiatkowski

Foto: ASO / Marcel Hilger

 

Team INEOS har ikke kun Froome på listen over kontraktudløb. Også Michal Kwiatkowski står på den liste. Polakken har kørt på det britiske storhold siden 2016, hvor han skiftede fra Quick-Step.

Annonce

 

Fabio Aru

Foto: Sirotti

 

Fabio Aru skal muligvis lede efter en ny arbejdsgiver efter indeværende sæson. Italieneren står i øjeblikket uden en kontrakt for næste sæson.

 

Aru kører til daglig for det arabiske storhold UAE Team Emirates, hvor han været på kontrakt siden 2018. Dengang skiftede han til holdet efter seks sæsoner hos Astana.

INFO
Lister
Nyheder
Transfer/forlængelse
Nyheder
Transferoversigt
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenMatthias Brändle med ny hurtigst tid: 9:09

Video

Se alle Giro-etaper uden reklamer

Landevej

Video i artiklenSi o no? Brian Holm og Bastian Emil svarer på skarpe ja-nej-spørgsmål om cykelsporten

Video

Groenewegen: Nu får jeg mit gamle liv tilbage

Landevej

Video i artiklenChristopher Juul-Jensen sætter 8. hurtigste tid med 9:32

Video

Video i artiklenCastroviejo sætter hurtigste tid: 9:14

Video

Video i artiklenLIVE nu: Giroen er i gang!

Landevej

Annonce