Optimistisk Van der Poel tror på VM- og Roubaix-start
13. september 2021 18:00Foto: A.S.O. / Charly Lopez
af Joachim Alexander Farshøj

Mathieu van der Poel tror nu endelig på, at han kan køre både VM i Flandern og Paris-Roubaix ugen efter, på trods af at han stadig har problemer med sin ryg.

Annonce

Det ser ud til, at Mathieu van der Poel alligevel kan køre både VM og Paris-Roubaix.

 

Den hollandske superstjerne har ellers været noget tvivlsom til sæsonens sidste store mål, da han siden det voldsomme styrt ved OL i mountainbike i Tokyo har døjet voldsomt med rygsmerter og først gjorde comeback i den netop forgange weekend.

 

Netop comebacket i Antwerp Port Classic har dog givet ham rigtig god grund til at tro på, at han alligevel kan gøre sig gældende i VM og Roubaix, da Van der Poel i vanlig stil smadrede alle konkurrenterne, først ved at angribe langt ude fra og senere ved at slå Taco van der Hoorn klart i spurten om sejren.

Overbevisende Van der Poel i hopla i Antwerpen

SE MASSER AF CYKELSPORT PÅ

 

”Hvis jeg skulle komme med et tal på mine chancer for at køre VM og Paris-Roubaix, er det i hvert fald bedre end 50/50. Jeg gjorde alt for at teste ryggen i dag (i går, red.), og jeg gemte mig bestemt ikke. Det var med vilje, at jeg åbnede finalen tidligt, så jeg kunne se, hvordan ryggen reagerede. Det var en god dag, men den endelige beslutning om resten af sæsonen bliver truffet i næste uge,” fortalte Mathieu van der Poel til Wielerflits.nl efter gårsdagens triumf.

 

Om Van der Poel bliver i stand til at køre de to klassikker-distancer på otte dage eller ej kommer dog ikke til at ændre på, at han efterfølgende får brug for en længere hvileperiode, så han én gang for alle kan komme af med rygproblemerne.

 

”Min ryg kommer til at være stiv, men det behøver ikke være en katastrofe. Jeg kan heldigvis ikke brække noget på grund af det. Derfor er jeg også så ivrig efter at blive klar til Roubaix og VM, og så bagefter vil jeg tage en længere pause, så min ryg kan komme sig helt. Jeg skal af med problemet på et eller andet tidspunkt,” lød ordene fra Van der Poel.

Annonce

 

Alpecin-Fenix-stjernen regner nu med at køre både Primus Classic og Grand Prix Denain inden VM, så han kan teste ryggen endnu mere.

 

Annonce

INFO
Mathieu van der Poel
Nyheder Profil Resultater Statistik
Antwerp Port Epic
Nyheder Profil Resultater
VM - Herrer
Nyheder
Paris - Roubaix
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenOptakt: 1. etape af Giro di Sicilia

Landevej

Optakt: 1. etape af CRO Race

Landevej

Video i artiklenOptakt: CRO Race (Tour of Croatia)

Landevej

Video i artiklenOptakt: Giro di Sicilia

Landevej

Video i artiklenFølg åbningsetaperne i Kroatien og på Sicilien

Landevej

Video i artiklenAlaphilippe forudså van Aerts tilbagegang: Hør Brian Holms historie om franskmanden

Video

Hollænder indstiller karrieren på grund af helbredsproblemer

Landevej

Annonce

ANNONCE